|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moj prvi ivf
22.5.2007 23:08:22   
ripsalis

zanima me,če je katera tudi imela podobno kot jaz.
31.05.začnem s sprejem superfak,04.06.pa z inekcijmi menogon 6 dni.
koliko časa bo trajal ta postopek oz.kdaj bo punkcija.
hvala za odgovor. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moj prvi ivf
23.5.2007 7:24:38   
DaisyE
Odvisno, kako bodo folikli rasli...

Pojdi na upajmo skupaj, tam maš celo temo, gor so pa tud punce, ki majo isto terapijo kot ti in so isto pri Reškotu.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu ripsalis)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2007 21:55:48   
sonček33
Ripsalis ojla!
Vidim, da si nekaj korakov pred menoj in ti to kar malo zavidam. Ampak se veselim zate, hkrati pa imam nekaj vprašanj. Jaz se trenutno drugi mesec bašem s klomifeni, amapk danes mi je doktor rekel, da če ne bom do septembra user posted image , da bo šel postopek (??? konzilij???) za IVF. Daj povej mi prosim, kaj zdej to pomeni. A potem greš v vrsto čakat? A se lahko v vrsto postaviš že prej in kako, a moram čakat do septembra?

Joj, kar groza me je, ker v bistvu nič ne vem.

(odgovor članu ripsalis)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.6.2007 21:10:09   
*medica*
ojla punce spet se oglašam ...
sonček 33 tudi jaz bi mogla priti na postopek šele v septembru..pred enim mesecem pa sem dobila pošto s konzilija..to je kao ene vrste odobriteb ivf...dobiš postopek kaj in kako mreš naprej...no zame ena dobra novica je ta da mi ni potrebno čakati do septembra pač pa sem že začela z injekcijami...pred parimi dnevi so me klicali iz stare porodnišnice v lj. da če sem pripravljena na postopek priti prej...normalno da sem bila takoj za...na mojo srečo sem dobilauser posted image takoj naslednji dan po klicu iz lj.in sem takoj šla v lj. in tam dobila injekcije gonal...in se sedaj redno špikam...15.6 grem na UZ da vidijo moje folikle če pridno rastejo potem če bo OK (kar upam da bo ) bo punkcija....vam sporočim kako bo naprej ...upam srčno da bo vse ok..in da bom kmalu srečna nosečka...
to želim tudi vsem vam puncamuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.6.2007 21:13:25   
sonček33
medica super novica
upam, da se tudi meni zgodi kaj podobnega, čeprav če doktor tega ne da naprej, se to najbrž ne more zgoditi
držim pestke zate

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.6.2007 21:26:05   
*medica*
sonček33 pojma nimam kako sem prišla prej na vrsto ..verjetno je ena vmes zanosila ..(hvala bogu) pa sem jaz not prišla ...verjetno je dr. dal že naprej papirje za postopek ivf..in sedaj čakaš pošto s konzilija če je že nisi dobila...no pol pa moraš klicat v bolnico tam pač kjer si in ti bodo povedal kaj in kako naprej tako je blo pr men na začetku..no upam da boš čim prej na vrsti in da boš kmalu zagledala user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.6.2007 21:27:53   
sonček33
upam ja, da se kaj takega zgodi, ali pa da prime tale klomifen in da bostauser posted image že prej
hvala za informacije in želim ti, da gre vse po načrtih

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.6.2007 21:32:24   
*medica*
tudi tebi želim vse naj naj in da čimprej zagledaš user posted image user posted image sploh pa zdaj v času jemanja klomifen in da ti sploh ne bo potrebno na postopek...VELIKOOO SREČEEE
l.p.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?