|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moj pravi da mam drugega
25.9.2006 17:18:28   
Anonimen
Moj mož pravi, da imam drugega. Pa ne samo govori. Celo po mobitelu mi gleda in preverja, če zvečer ne grem z njim spat, ker delam še za službo mi očita, da si z ljubimcem dopisujem prek interneta, bog ne daj da mam kakšen seminar, sem jih že tolk odpovedala, da mi ja ne bi težil. V desetih letih, kar sva poročena drugih dedcev še povohala nisem kaj šele, da bi koga imela.. Tudi ven ne hodim ali kaj takega. V službo, po otroke v vrtec, v trgovino pa domov. Če grem kam kej kupit, pa ne morem vseh treh otrok s sabo vlačt, vzamem najstarejšo, tolk da nima razloga, da bi mi težil. Grozno je. Čedalje slabš! Pa se nisem spremenila ne v postli, ne tako drugač v vedenju, ne po oblačenje, ne tako da bi mel sploh kak razlog.
Je pa res, da mu en skoz govori, da ga bom itak pustila, ker da sem predobra zanj in take blesave. Zdej mi je že reku, da je od drugih slišal, da ga serjem z enim. Mislim za popuser posted image it!!!!!!!!!!! Moža mam rada in ne bi ga želela zgubit zaradi takih bedarij.
KAJ NAJ NAREDIM? KAKO GA NAJ PREPRIČAM, DA SEM ČISTA KO SUZA???????????????????????
Ma sej vem da ga ne morem prisilt, da mi verjamem, pa vseen. Ma katera kak nasvet?
LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moj pravi da mam drugega
25.9.2006 17:20:28   
Anonimen
Ne moreš ga prepričati, dokler si ne zgradi SAMOZAVESTI. Tvoj mož je popolnoma brez samozavesti. Kako si jo naj pridobi, pa ne vem, gotovo pa ve katera(i) drug.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2006 17:21:11   
Anonimen
Postavi ga na dejstvo. Povej mu, da če bi imela drugega, ne bi živela in vstrajala z njim. Naj se odloči, ti ali njegove zgodbice! Pa kupi mu kakšno knjigo o ljubosumju!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2006 17:52:01   
dory
Eden izmed glavnih temeljev dobre veze je zaupanje....in ravno eden tak temelj pri vama manjka...torej? al se bo spravil k sebi in pospravil podstreho in se zacel malo cenit ali pa bosta sla vsak po svoji poti....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2006 18:13:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Je pa res, da mu en skoz govori, da ga bom itak pustila, ker da sem predobra zanj in take blesave. Zdej mi je že reku, da je od drugih slišal, da ga serjem z enim.

Tega najdi in mu user posted image  pokaži. Naj neha to govoriti, ker ima to posledice pri tvojem. Lahko da ta tip sploh ne ve kaj dela s takimi komentarji. Meni je en tudi sranje naredil, ko se je z mojim po telefonu pogovarjal, ko sem bila veni s kolegico in mu rekel, da ga serem v kafiču. Sem jaz tudi pop.... Je moj tja prilaufal in sceno naredil. In sem bila kao jaz kriva. Sem ga komaj prepričala, da je tisto en velik user posted image  od kolega, da mu take govori. Na koncu še res verjamejo nekim kolegom. Probaj izvedeti, kdo je ta tip in mu mater ... in naj se vpričo tebe opraviči ali pa dokaže, kaj govori. Me ne čudi reakcija tvojega, če mu je to nekdo rekel. Lahko pa si je zmislil, da malo preveri kak boš odreagirala. Sem zdaj jaz jezna, ko si me na moj primer spomnila. Ljudje znajo biti zelo zlobni.  LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.9.2006 18:28:01   
smrka
Tvoj moz je ljubosumen kot pes.... takega smo imeli mi doma. Nevem kaj naj ti recem, ampak ljubosumen bo do konca spremenila ga nikdar ne bos.. zmeraj bo nekaj dvoma v njemu, ker tak je njegov karakter.... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.9.2006 18:58:36   
Anonimen
Pa ima on čisto vest? Ker napad je navadno najboljša obramba...

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.9.2006 19:50:21   
Gina
Sploh se ne sekiraj zaradi tega. Povej mu, da ga imaš rada, da boš šla na kavo s komerkoli, če ti bo tako pasalo, da boš šla na vse seminarje, kamor te vleče, da ga nimaš namena prevarat, da je daleč najbolj modro, da ti zaupa, ker ne glede na to, ali se sekira ali ne, ali ti najeda ali ne, ne bo nobene razlike v tvojem vedenju. In tako se tudi obnašaj. Poljubi ga ...in pojdi na kavo s frendico.

Btw, mobi puščaj na dostopnih mestih, pa povej mu geslo od elektr. pošte, da bo pomirjen, pa predlagaj mu, da če mu paše, vsak dan ure in ure brska po tem dvojem.user posted image user posted image  Saj samo sam sebi dela probleme.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.9.2006 19:53:35   
mojca*
a si ti pomislila, da je tak, ker ima sam slabo vest?
poznam par primerkov, ki so tak cirkus vzganjali, ker so sami grešili...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.9.2006 20:18:00   
CatJa
Mogoče ga pa mal hormoni dajejo, kaj veš. Moj tudi včasih uleti s tako, pa kar vsi me nekaj osvajajo, pa ...... ja, vejžde.
Se sploh ni za sekirat.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.9.2006 20:20:20   
Samoyedka
Sta mi Žabonka in Mojca z jezika vzeli... Ampak mora biti pa grozno, če se partnerju tako "strga" in ga ne moreš prepričati. Folku bi pa enemu bilo treba tudi jezike populit, opletajo ponavadi itaq takšni, ki imajo pred lastnim pragom kup smeti. 

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.9.2006 20:32:34   
Marogica
ANonimna, tu nimaš kaj narediti. Tvoj mož je en velik ljubosumnež, kar izhaja iz tega, da je njegov ego na dnu. Tu mu ti nimaš kaj pomagati, pa če vzameš vse tri otroke in še babico pa dedka s seboj po nakupih. On bo še vedno mislil, da si babico in dedka, pa otroke kje pustila in v kakšni kabini za preoblačenje kakšnega "kvikija dol vdarla".

Vem, da ni smešno, je žalostno in skoraj zastrašujoče, da obstajajo takšni ljudje-takšni, ki maltretirajo partnerja do kraja in takšni, ki se pustijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.9.2006 20:53:16   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: Samoyedka

Sta mi Žabonka in Mojca z jezika vzeli... Ampak mora biti pa grozno, če se partnerju tako "strga" in ga ne moreš prepričati. Folku bi pa enemu bilo treba tudi jezike populit, opletajo ponavadi itaq takšni, ki imajo pred lastnim pragom kup smeti. 

se popolnoma strinjam....moj bivši mož je bil tudi hudo ljubosumen in vse kar spada poleg, sam pa ni imel čiste vesti, kar sem zvedela pozneje....

malo se pomenita

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.9.2006 21:17:19   
tulip
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Pa ima on čisto vest? Ker napad je navadno najboljša obramba...

Se strinjam, kajti če mu ne daš nobenega povoda za ljubosumje, ne vem kaj bi bilo lahko drugega.
Dostikrat je tako, da on ve, da ga serje in svojo slabo vest projicira nate.
S tem se prepričuje, da le ni samo on velik prasec...
Upam da se motim....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.9.2006 21:45:52   
kapica
Imam jaz tudi podoben problem, samo da ni tako hudo kot pri tebi. Ljubosumje ze zna pokazat na razlicne nacine, ampak ga poskusam cimmbolj nazaj drzat in ga veckrat  spomnit da sem se z njim porocila in ne s kom drugim. Ampak ga morem samo spomnit na to ce gre kdaj predalec, pa je potem spet v redu. Mislim da ti je Gina ze dober odgovor dala, da mu poves da ga imas rada preden kam gres in te stvari. Ampak da ti potem res vseeno gres ven, da ne samo njemu na ljubo ostanes doma. Se mi zdi kr hudo to, te kr tako obtozevat necesa.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.9.2006 5:12:35   
Anonimen
hvala za odgovore. kar se tiče slabe vesti z moževe strani.............. sem ga že vprašala, če mene kej vara, pa je sam rekel, od kod mi zdej to, da to nima veze, da ga bom itak jaz pustila, ker se je itak par mojih kolegic ločil in da bom zdaj jaz na vrsti. Mislim da je prav tukaj vzrok, tako da sam čakam, da bo minil, pa nič ne pojenja.user posted image  kar se pa tiče "ljubosumneža" - hec je v tem, da on prej sploh ni bil ljubosumen. To mi dela zadnji dve leti, prej pa deset let nič.
pa da bi me varaluser posted image  al še nisem odkrila takih tipičnih znakov. Ne hodi ven tolkrat, se ne pretirano rihta, ko gre npr. k bratu in je res tam......ni no takih cahnov, da bi res lahk pomislila na touser posted image

(odgovor članu tulip)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
26.9.2006 6:03:14   
Anonimen
Da boš lažje razumela, verjetno pri tvojem dragem gre za neke vrste paranoično posesivnost user posted image

Zabil si je v glavo neke scenarije, ki se še sploh niso zgodili. Zanimivo pa, kot praviš, tega ni počel prej. A je tvoj dragi mogoče ostal brez službe ali kaj podobnega? Običajno so takšne faze mišljenja povezane s tem, sploh če je v njem zasidrano prepričanje, da je moški glava družine.

Veš kaj naredi, tako za hec, naslednjič ko boš napadena, ko ti bo očital, da ga itak enega lepega dne zapustiš, vdari po sarkazmu! Predlagaj mu, če je usoda že določena, da potem itak nima smisla vztrajati in se brezveze mučiti in daj predlog da temu naredita konec v tistem hipu. Da pa se bo on bolje počutil, naj on zapusti tebe... Boš videla kako bo reagiral user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
26.9.2006 8:19:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

KAJ NAJ NAREDIM? KAKO GA NAJ PREPRIČAM, DA SEM ČISTA KO SUZA???????????????????????

Ni ti ga treba..prepricevat..  imej drugega, ce si to on tko neskoncno zeli..

Samo ce bi moja to meni delala.. jaz ne bi odpovedal seminarje.. ampak bi si jih se vec zrihtal.. user posted image user posted image

je seveda se najbolj mozno, da ima on drugo.. ali pa si jo zelo zeli..  ker ljubosumni so ravno tisti, ki to sami pocnejo..

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 26.9.2006 8:24:13 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
26.9.2006 8:21:19   
tinaaja
Been there, done that.. Jaz nisem smela tangic v sluzbo nosit, ker je kao to tok vaboljivo za moske, da bi ga ziher prevarala user posted image user posted image user posted image
NIKOL VEC si ne bi pustila, da mi kdo tko serje po glavi. Takrat sem dojela, da je to problem tistega, ki je ljubosumen, ne moj/tvoj.
Jaz bi se lepo pogvoorila, da si sita teh obtozb, da ga varas, da ga bos zapustila,... In da naj jih obdrzi zase, ker se ti ne bos ukvarjala z njimi, ker nimajo temelja. Ker dejstvo je, da karkoli bos naredila, ga ne bos prepricala. Pamet v roke in ne ostajaj doma zaradi paranicnega moza, ker s tem samo podpiras njegovo paranjo. Ce ga tezi koknreten primer, naj ti to zaupa, ne pa obtocuje vse povprek. Pojdi ve SAMA s prijatlejico, ja povej mu v kater bar, pa naj pride preverit, ce mu bo pol lazje.
Groza me je, ko se spomnim, kako mi je bivsi sral po glavi... In jaz sem mu dopustila. To je se bolj zalostno.
Ne se mu pustit, ker ce mu ne das povoda z ljubosumnost, potem mora na nek nacin sam najti pot, da se je otrese, pa tud ce s strokovno pomocjo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.9.2006 8:23:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Jaz nisem smela tangic v sluzbo nosit, ker je kao to tok vaboljivo za moske, da bi ga ziher prevarala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Dobr tale..  Ves se kaksen vic?

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
26.9.2006 8:25:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
26.9.2006 8:27:53   
nataša k
Ti sama veš, da so njegove obtožbe nesmiselne. Jaz se sploh ne bi sekirala zaradi njih. Ko je imel moj takšne izpade, sem pač rekla, da ima prav, da imam ljubimca in ga vprašala, če bi ga rad spoznal user posted image . Sicer sem prej tudi na vse načine poskušala dokazati, da nima prav, da sem mu zvesta, in da je zame on edini moški na svetu. No, to pač ni pomagalo (mogoče jim je prav to všeč, da mu znova in znova dokazuješ svojo ljubezen). Ko pa mi je presedlo in sem vse skupaj potrdila, je bil pa mir. Pa nikoli nisem imela nikogar zraven njega!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.9.2006 9:07:24   
lelaval
Povej mu, da je prepovedan sadež najslajši. In, ker do sedaj niti pomislils nisi na to, da bi imela ljubimca, si ga boš res omislila, da ne bo zastonj govoril.
In povej mu, da ta bolestna ljubosumnost vodi v prepad.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.9.2006 9:35:16   
Rosada
Čudno da pravi da imaš drugega.To ni zdravo.Muški mora da bude muško.Ako je muško žena to ni u redu.Muški mora imati samopouzdanje u sebe.Ako ga nema to ni u redu.Tvoj muški nema vjere u sebe.Zato te gnjavi.
Kako je seks?Če je seks u redu ne vem zaka te gnjavi.Muški mora vjerovati svoji ženi ako je ona toga vredna.Ako bi ti stalno išla van to bi razumjela.Ali ti si kučna žena.Kad ideš u dučan prati te hčerka.Tako da ne znam ka mu je.
Kad ti reče da imaš ljubavnika kaži da ga nemaš ili šuti.To če biti najbolje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.9.2006 10:17:05   
Anonimen
Vidim dve možnosti, ki sta bili že opisani.

1. On te vara (ali pa si tega želi) in svojo slabo vest skriva za ljubosumnimi izbruhi.
Ena znanka je svojemu možu neprestano očitala, da jo vara s to, ono, tretjo sodelavko. Pa jo ni. In potem izvemo, da je ona imela drugega in z njim celo zanosila. Partner ji je vse to odpustil in sta še vedno skupaj. Ona njemu še vedno teži, da ima druge user posted image user posted image user posted image .

2. Tvoj mož ima samozavest povsem v podnu. Oz. jo sploh nima. Prepričan je, da te ni vreden, da si predobra zanj, ni mu jasno, zakaj vztrajaš z njim. Ko mu rečeš, da ga imaš rada, ti tega ne verjame. Ne zaradi tebe, temveč zaradi sebe. Ker misli, da ni vreden tvoje ljubezni. Zato je prepričan, da si boš vsak čas našla drugega, boljšega od njega. Ljubosumje je način obrambe pred morebitno bolečino. Z ljubosumjem se mož zavaruje, ker si je v glavi naredil eno sliko, kako ga varaš, čeprav to ni res, in če bi ga morebiti res prevarala, bi bila njegova bolečina manjša, ker je to že predvidel. Poleg tega z ljubosumjem svoje probleme projecira nate. On beži stran od svojih problemov - torej nizke samopodobe in vzrokov zanje, posledica katerih je ljubosumje - in vidi vzrok za svoje probleme v tebi oz. tvoji domnevni nezvestobi.
Olje na ogenj pa priliva še tisti, ki ga šunta proti tebi. Verjetno ima tudi tista oseba slabo samopodobo, ker se hrani s takim brezveznim in nizkotnim obrekovanjem.

Kako mu pomagat? S stalnim pranjem njegovih možganov s tvoje strani, o tem, kako je dober, fajn, super, čudovit, kako ga ne zamenjaš za nobenega,... Pa mogoče pogovor o tem, kako on vidi sam sebe (ampak je treba zelo pazit pri izboru besed). Tudi kakšna terapija ne bi bila škodljiva. Celoten problem je v njegovi glavi. Dokler on ne pošlihta stvari sam  s sabo, je brezveze mu dokazovat, kako si čista kot suza, ker ti tega preprosto ne bo verjel. In tebi tega tudi ni treba dokazovat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?