Pia73
|
Sisy, ja, sem opravila HSG. Mal poišči z iskalnikom je bilo veliko napisanega. Jaz pa lahko s teboj delim mojo izkušnjo: Ko sem bila jaz pred tem, da mi delajo HSG sem se tudi takole po forumu seznanjala kako in kaj (zanimivo je, da nas te stvari ne zanimajo dokler nas ne doletijo,... ) in takrat so imele punce kar boleče izkušnje s tem slikanjem. In naša Klarisa mi je svetovala naj vzamem nekaj proti bolečinam. Ker pa imajo v lekarni najmočnejšo sredstvo proti bolečinam Nalgesin, ki pa ni ne vem kako močno, sem kar tam zahtevala (pazi: zahtevala) inekcijo proti bolečinam, pravzaprav sem mislila, da mi bodo dali kakšno močno tableto,... Pa so se čudili,... Kaj me briga, pregled že itak ni prijeten, saj veš kot pač izgleda ginekološki pregled, pol pa naj bi me še bolelo,... Solit naj se gredo,... No in mene ni kaj bolelo. je pa veliko punc tudi z izkušnjami, ko niso rekle za inekcijo proti bolečinam pa jih ni bolelo, samo tako je to, ker ne veš če imaš morda kaj zamašeno je bolje, da jo dobiš,.... Pa še na nekaj te naj opozorim, ni nujno, da HSG v redu pokaže,.,.. Po slikah mojega HSG naj bi jaz imela čisto zaraščeno maternico, pol so pa na histeroskopiji ugotovili, da imam nazaj ležečo maternico in da kontrast pač ni prišel do nje,... Zdaj sem se pa razpisala,...
|