|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moj mož je psihopat
14.2.2007 2:58:34   
Anonimen
dilgo časa se bila z vamo,sem vas brala sam zdaj pa nw morwm več. poomagajte si med sabo. jaz gem tja kjer bo lepše. imwjtw sw radi.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moj mož je psihopat
14.2.2007 5:59:11   
Primoza
A lahko poveste kaj več? Pa kam pa greste?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2007 7:00:23   
Anonimen
Anonimna se mi zdi, da imaš res velike težave. Daj se oglasi in povej kakšne težave imaš. Če ne drugače se javi na ZS. Vem, da je težko včasih tule gor kaj povedat, ker te nekatere včasih ne razumejo. Lažje  ti bo , če boš komu vsaj povedala, pa saj vedno se kakšen izhod najde, čeprav ga trenutno sama ne najdeš. Javi se še enkrat in napiši kaj.

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2007 7:13:54   
Anonimen
Anonimna, več je takšnih psihopatov, samo zaradi njih ni vredno prav nikamor odhajati. Če napišeš kaj več, ti bomo morda lahko kako pomagali.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2007 7:48:03   
srki
Joj anonimna, ne hodi nikamoruser posted image , zaupaj se nam, mogoče ti bo veliko lažje pri srcu in mogoče ti bomo odprli novo pot.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2007 8:20:03   
Angellina
Anonimna javi se in povej kaj te teži. Včasih ko ni bilo interneta, smo bili večkrat prepuščeni svojim mislim in žalosti, danes pa temu ni več tako. Hvala bogu (oz ustanoviteljem) za tale forum, da lahko tožimo po milji volji, da se tolažimo, spodbujamo, pa tudi pomagamo... Izkoristi to in se javi, prosim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.2.2007 11:47:54   
Miška76
Anonimen, zaradi enega moškega se ne splača odhajat kam drugam.
ZA DEŽJEM VEDNO POSIJE SONCE!user posted image
DAJ, OGLASI SE, SE BOMO SKUPAJ JOKALI IN SMEJALI!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.2.2007 11:49:28   
lemavrica
Anonimna javi se. Sicer mislim da tisti kraj kamor odhaja ni nič dobrega, če sem prov prebrala.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Miška76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.2.2007 12:52:44   
madela
Anonimna,lahko se mi javiš na ZS. tudi jaz sem imela zvezo z psihopatom,ko se spomnim na vse tisto me kar stisne pri srcuuser posted image .Mogoče ti bom lahko kako pomagala. Ne,odhajaj pomoč je tukaj,lahko ti pomagamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.2.2007 13:55:19   
nezzza
..če je res tako hudo, potem je skrajni čas, da to osebo zapustiš, in zaživiš po svoje, saj takšna veze tone in tone še v večje težave, razen če nimaš prave moči in poguma, zato obstajajo osebe, ki se s tem prof. ukvarjajo. Poišči pomoč, če je res tako tako nevzdržno, drugače, pa kot pravijo kolegice, povej kaj te teži, morda ti bo že ob tem lažje , ko boš predala svoje težave na "papir"...pa veliko sreče pri doseganju ciljev...user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.2.2007 9:07:04   
Nixxon
OK, a sem jaz kaj spustil, ampak v tej temi ne piše NIČ kar bi kaj konkretnega povedalo, ve pa kar neke teorije iz vsega tega vlečete. user posted image

(odgovor članu nezzza)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.2.2007 9:18:15   
madela
Ja,glede na to,da anonimna ni nič povedala,me sklepamo pač po svoje.Kaj pa to zate pomeni,da je njen mož psihopat???? Valjda ne misliš,da to pomeni,da sta neznansko srečna?  Jaz si mislim vse kaj drugega kot to.

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.2.2007 9:47:10   
muki1
Mogoče pa se anonimna boji napisati konkretno, kaj jo muči, ker se boji, da bi bila napadena...saj veste kako to gre na RR, ne?
Miljon očitkov, sama si si kriva, tak ti paše, uživaš v tem, si malo mazohista....kaj vem kaj še vse. Potem pa še en kup...meni pa moj lubi...bla bla bla.
Tretja možnost....nekomu je spet malo dolgčas....saj lahko si še tako obupan, pa te pismenost ne zapusti user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.2.2007 9:50:53   
Anonimen
Meni je pri tej zgodbi nejasno samo to,kako se lahko to dogaja in da takšnemu človeku ne pridejo do živega, in ga nekam zaprejo.Mislim,da je to nemogoče,sploh to,da bi se ga še policaji bali.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
15.2.2007 10:06:13   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Tretja možnost....nekomu je spet malo dolgčas....saj lahko si še tako obupan, pa te pismenost ne zapusti user posted image

Ah daj muki1, malo zdrave logike ti pa res ne bi škodilo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.2.2007 10:07:08   
Anonimen
Se opravičujem,sem zgrešila temo.Moje sporočilo je bilo namenjeno zgodbi Pretepel jo je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
15.2.2007 10:10:37   
madela
Ja,mislim,da se oseba boji povedat kaj je sploh narobe in nima upanja,da bi ji lahko kdo pomagal!

Seveda pa obstaja možnost,da je nekomu res user posted image  dolgčas.Meni se to sploh ne zdi na mestu,da bi si nekdo lahko tako izmišljeval.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.2.2007 10:13:52   
BAMBINA_
Jah jaz upam, da je z anonimno vse ok, meni se zdi praktično nemogoče, da bi si lahko kdo norce delal iz takšnih stvari. 

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.2.2007 10:14:31   
lemavrica
Meni se zdi po načinu pisanja da je pač nekomu dolgčas. Ker w namesto v v večini uporabljajo mlajši ( cca. 16.17 let ). Lahko pa da se seveda motim in ima Anonimna resne težave.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.2.2007 10:17:02   
Anonimen
Meni je Anonimni post zvenel,kot da bi bila omamljena,sodeč po njeni pisavi.
Tudi njeno poslavljanje me skrbi,saj je vsak dan več takih primerov.Da bi se pa nekdo šalil na tak način,pa težko verjamem.

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
15.2.2007 10:24:00   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Meni se zdi po načinu pisanja da je pač nekomu dolgčas. Ker w namesto v v večini uporabljajo mlajši ( cca. 16.17 let ). Lahko pa da se seveda motim in ima Anonimna resne težave.

--------------------------------------------
????
Ali pa je tipka W v neposredni bližini tipke E in jo je anonimna v joku, grozi, stresu.. zamenjala?!
Če si ni do takrat nič napravila, si je takrat, ko je brala take cvetke!

ROŽICA

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.2.2007 10:25:22   
Rožica I
Anonimna, oglasi se, zmeraj se najde rešitev! Verjemi!

ROŽICA

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.2.2007 10:27:59   
BAMBINA_
lemavrica, w pri anonimni ni uporabljen namesto črke v, pač pa namesto črke e. E pa je na tipkovnici poleg w-ja... kot pravi Dalija je to pisanje omamljene osebe. Nevem, zakaj ljudje vedno podvomite v pristnost pisanja nekoga v stiski. Tudi, če tale zgodba ne drži, je oseba, ki jo je zapisala, v vsakem primeru potrebna pomoči. Če si je zgodbo izmislila, je očitno, da potrebuje pozornost, in, če si je kdo spodoben delati norca iz take resne stvari, je jasno, da z njim ni vse tako kot bi moralo biti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
15.2.2007 10:28:00   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

meni se zdi praktično nemogoče, da bi si lahko kdo norce delal iz takšnih stvari. 

o bambina, še iz hujših.....

...vox populi...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 24
15.2.2007 10:30:20   
muki1
Joj, punce, jaz bi itak bila raje, da je komu dolgčas, ampak ko si nekaj časa na RR pa vidiš, kak se včasih kdo izživlja. Smo že imeli cel kup psihopatov tudi na RR, ki so se predstavljali za ne vem kaj.
Morda pa je anonimna, če je res v stiski, poslala komu ZS, pa si je že opomogla.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......