Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 13.4.2010 19:16:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.4.2010 19:16:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.4.2010 19:17:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: moj mali gleda ............... 13.4.2010 19:17:24
|
|
|
|
čebelica01
|
tako je reku , jaz sem napisala tko k je razlagu , kaj je zdaj tle čudno tem ženskam reče baba nimam pojma od kje
|
|
RE: moj mali gleda ............... 13.4.2010 19:25:20
|
|
|
|
majch
|
je že začel
|
|
RE: moj mali gleda ............... 13.4.2010 19:29:44
|
|
|
|
čebelica01
|
ja kar naj zdej je dovoljeno bol ga bo itak sram
|
|
RE: moj mali gleda ............... 13.4.2010 19:36:38
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 tem ženskam reče baba nimam pojma od kje od atija.
|
|
|
|
RE: moj mali gleda ............... 13.4.2010 19:37:50
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
|
|
|
|
RE: moj mali gleda ............... 13.4.2010 19:41:51
|
|
|
|
hmm...
|
- ker je baba ležala in je mela povožene zizke
|
|
RE: moj mali gleda ............... 13.4.2010 19:44:36
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 tem ženskam reče baba nimam pojma od kje od atija. ati nikoli ne reče baba . v vrtcu pobere al pa nekje , pri nas nikoli ne rečemo baba .
|
|
RE: moj mali gleda ............... 13.4.2010 19:46:40
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 ati nikoli ne reče baba . ko je mama blizu.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.4.2010 19:48:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: moj mali gleda ............... 13.4.2010 19:50:13
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 ati nikoli ne reče baba . ko je mama blizu. tudi mogoče ne bom trdila , da ne
|
|
RE: moj mali gleda ............... 13.4.2010 20:00:58
|
|
|
|
muco
|
Baba je slišal v Lepo je biti sosed! No še bolj neprijetno bi bilo,če bi mamico zalotil kako se razkorači in pokaže"rit"
|
|
|
|
RE: moj mali gleda ............... 13.4.2010 20:04:08
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco Baba je slišal v Lepo je biti sosed! No še bolj neprijetno bi bilo,če bi mamico zalotil kako se razkorači in pokaže"rit" ej ti muco ne gledamo tele zadeve . tole drugo pa prihrani , mogoče tole tebi prav pride
|
|
RE: moj mali gleda ............... 13.4.2010 20:07:57
|
|
|
|
bomboncek1
|
kolko pa je star ta gregor?
|
|
|
|
RE: moj mali gleda ............... 13.4.2010 20:08:32
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: bomboncek1 kolko pa je star ta gregor? 6 let bo čez dva meseca
|
|
RE: moj mali gleda ............... 13.4.2010 20:09:04
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 IZVIRNO SPOROČILO: muco Baba je slišal v Lepo je biti sosed! No še bolj neprijetno bi bilo,če bi mamico zalotil kako se razkorači in pokaže"rit" ej ti muco ne gledamo tele zadeve . tole drugo pa prihrani , mogoče tole tebi prav pride Ne vem kaj hočeš povedat... ,da meni prav pride? No hotel sem rečt,da je mene groza ,da naju z ženo kdaj ne zaloti hčerka!Ko so otroci majhni ni teh težav ,zdaj pa...
|
|
|
|
RE: moj mali gleda ............... 13.4.2010 20:10:28
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 IZVIRNO SPOROČILO: muco Baba je slišal v Lepo je biti sosed! No še bolj neprijetno bi bilo,če bi mamico zalotil kako se razkorači in pokaže"rit" ej ti muco ne gledamo tele zadeve . tole drugo pa prihrani , mogoče tole tebi prav pride Ne vem kaj hočeš povedat... ,da meni prav pride? No hotel sem rečt,da je mene groza ,da naju z ženo kdaj ne zaloti hčerka!Ko so otroci majhni ni teh težav ,zdaj pa... točno to kar si napisla , da vaju kdaj ne zaloti . to sem mislila in nič slabega
|
|
RE: moj mali gleda ............... 13.4.2010 20:15:36
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 IZVIRNO SPOROČILO: muco Baba je slišal v Lepo je biti sosed! No še bolj neprijetno bi bilo,če bi mamico zalotil kako se razkorači in pokaže"rit" ej ti muco ne gledamo tele zadeve . tole drugo pa prihrani , mogoče tole tebi prav pride Ne vem kaj hočeš povedat... ,da meni prav pride? No hotel sem rečt,da je mene groza ,da naju z ženo kdaj ne zaloti hčerka!Ko so otroci majhni ni teh težav ,zdaj pa... točno to kar si napisla , da vaju kdaj ne zaloti . to sem mislila in nič slabega Ja včasih smo se mogli pred tastarmi skrivat zdaj pa že pred otroci .Drugač pa kar je vidu je vidu Kaj si mu odgovorila?
|
|
|
|
RE: moj mali gleda ............... 13.4.2010 20:17:20
|
|
|
|
čebelica01
|
ja nč naj mi pove zakaj je gledav tisto revijo , pa je reku , da je hecna sem prašala zakaj pa je povedal tisto kar sem že navedla , pa sva se smejala pol je mel še bujno domišlijo . pa sem rekla , da tisto niso babe ampak tete , k jim je vroče
|
|
RE: moj mali gleda ............... 13.4.2010 20:21:42
|
|
|
|
muco
|
A vroče jim je? Torej so HOT.
|
|
|
|
RE: moj mali gleda ............... 13.4.2010 20:23:23
|
|
|
|
čebelica01
|
spraševal je zakaj so nage , če jih ne zebe ......... itd
|
|
RE: moj mali gleda ............... 13.4.2010 22:51:54
|
|
|
|
tlb
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 spraševal je zakaj so nage , če jih ne zebe ......... itd he he he.... zdaj sem se spomnila, kak je naša malecka (stara cca. 3,5 let) Iris Mulej (ki je krasila naslovnico FHM) na rit lepla neke koščke papirja; sem jo vprašala, kaj počne....Svečko ji je dala, ker ma teta vročino Mali Gregor je pa luškan.....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?