|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moj genij...
10.10.2005 21:45:36   
bobek05
Saj je ful smešno, v bistvu user posted image user posted image user posted image Danes sva z možem še malo zjutraj poležavala, pa slišiva kako se najin angel prebuja v svoji sobici in naenkrat pride iz njegove sobe "MAMA" (sva se spogledala in začela smejat).. Čisto jasno in glasno je rekel "mama" user posted image - no saj smejala pa sva se zato, ker revček itak nima pojma kaj beseda pomeni - če pa še niti 4 mesece ni dopolnil user posted image Ampak včasih mu jaz, moja mama ali moja sestra (bolj iz heca kot pa zares) govorimo:"Daj reči mama, M-A-M-A in potem je kaka 2 tedna ves čas spuščal ME, MA, MAM in danes MAMA user posted image

Moj mož se je tak namulil (ker ni prvo rekel ATA ali ATI) in zdaj protestira da to ne velja kot prva beseda, ker še ne ve kaj pomeni user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
10.10.2005 21:51:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: moj genij...
10.10.2005 21:55:06   
total
Moj Nik je malo pred 6 mesecem rekel mama,med previjanjem,mal sem čudno gledala in nato letela po kamero ter ga posnela,ko je prvič izgovoru to besedouser posted image ,in od takrat  me skoz kliče,posebno zjutraj ko se zbudi,to je neki najlepšega,ati tud malo razočaranuser posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2005 21:58:30   
mala maja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj 7m je že pred dvemi meseci ko me ni bilo jokal mama papa, mama papa.
Smo se tud tako smejaluser posted image user posted image  na ta račun. Sam sej revček ne ve kaj govori

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2005 9:19:36   
Lana_s
Kak lepouser posted image  , to je bilo pa hitro.
Moja pa še nič ne kaže da bo kmalu rekla mamauser posted image  Mislim, da njej bolj odgovarja ata, se bolj trudi to izgovorit kot pa mama.user posted image user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2005 9:33:39   
Grascakinja
Moja user posted image  je včeraj rekla KIVI user posted image user posted image ........ kaj pa na to porečeš? Pa ga še videla ni... user posted image user posted image user posted image ... kakšna genialnost je pa to,a,a,a user posted image user posted image user posted image ?

Ampak brez heca, mora bit pa zelo lepo, ko kaj takega slišiš, glasba za tvoja ušesa. Komaj čakam, da tudi jaz kaj takega slišim iz ustk naše pikice, sem ti kar malo fovš! Bravo Anej! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.10.2005 9:37:55   
Anonimen
Bravo, mali bobek!user posted image user posted image

(odgovor članu Grascakinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.10.2005 10:20:33   
Anonimen
o kak lepo!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
11.10.2005 10:33:33   
viv_
Bravo! Jaz sem na mamo čakala 100 let!

Najprej sva bila oba ATA, potem je ATA napredoval v ATI, jaz sem ostala ATA. No, tam okrog enega leta ali kakšen mesec kasneje, sem napredovala v MAMA in šele pred enim mesecem v MAMI. Končno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.10.2005 12:10:54   
SashaB
Bravo, bravo user posted image

Mi smo sedaj na MA in upam da bomo kmalu uspeli kam napredovati v mama.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.10.2005 21:06:16   
bobek05
joj, viv, sem se tako nasmejala ob tvoji izbiri besed, da so mi kar solze pritekle user posted image user posted image user posted image

Ja, saj vem, da nima blage veze kaj govori, ampak je blo pa tako smešno, ker smo se ves čas hecali kaj bo njegova 1. beseda in je bil mož prepričan, da bo ati, zdaj pa to user posted image user posted image user posted image Ati še dolgo ne bo, jaz sem pa že (tako kot se je viv izrazila) napredovala v "mam" user posted image user posted image user posted image

Je pa ful zanimiv, da vedno ko mu kaj ne paše, se tuli NE (pa tega nikoli ne izusti, ko je vesel in zadovoljen)..user posted image   user posted image

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?