|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moj dragi je malo len...
22.8.2006 16:28:55   
Anonimen
no kaj pa naj jaz naredim? moj dragi je malo len! ko se neko stvar spravi naredit, recimo pokosit travo, to počne pol dneva! kosi, prižge cigaret, kosi, prižge, kosi, spije pir, kosi... sej ga ne kritiziram da ne naredi, obratno, sem vesela da naredi, samo ne vem kaj naj naredim? ali je bolš da sem tiho in se navadim, da pač ne naredi vse takoj in hitro in energično kot jaz ali naj ga priganjam ali naj ga prosim, če se lahko loti samo ene stvari naenkrat, da zraven glih ne spije pira in kadi. ne rečem, da nič ne naredi, samo mi gre res na živce, da vse toliko časa traja! da ne omenim koliko časa je polagal laminat... se mi zdi, da če bom omenila naj vse skupaj hitreje opravi, da ga bo vse minilo in ne bo nalašč hotel narest!! res mi gre na živce da se vse toliko časa vleče! Do sedaj sem bila tiho in sem ga pustila, da je zraven malo lenaril, sam mi gre to res na živce in sem zraven njega živčna, ker sama vse takoj naredim! mogoče pa delam jaz napako?? da vse na hitro naredim in vse takoj in nič ne čaka! je pa res da imam tako vse popedenan in sem srečna da mi ni nič ostalo! kaj pa vem! kako smo si ljudje različni!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
22.8.2006 16:46:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: moj dragi je malo len...
22.8.2006 16:50:43   
nina6
Kako sta si različna...Pusti ga naj dela po svoje. On verjetno uživa v tem, da dela počasi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.8.2006 16:53:28   
Marogica
Je opravil svoje delo ali ne? Je. Torej se ne sekiraj če on SVOJ čas zapravlja in to tako, da si delo porazdeli čez celi dan. Njegov problem. Drugči pa se stran obrni, ko bo kaj delal in bodi srečna, da vsaj kaj postori.

p.s. Cigareta pa zna res pasat..................user posted image

(odgovor članu nina6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.8.2006 17:11:39   
Magi*
naloži mu več opravil, bo moral delati hitreje, da bo lahko vse narediluser posted image user posted image user posted image  sicer se pa raje takrat v jezik ugrizni, ker bosta drugače oba slabe volje. pa še narejeno ne bo.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.8.2006 17:36:49   
soncece24
Ne sekiraj se, samo da naredi. Idi tačas k sosedi na kavo, ženskam med čvekom hitreje čas mine, pa se ti bo zdelo, da je hitreje naredil user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.8.2006 19:15:59   
Anonimen
Po moje je ogroooomno takih parov, kot sta vidva. Ženske pač na več stvari naenkrat mislimo, in mimogrede, ko delamo nekaj, naredimo zraven še vsaj tri stvari. Moški pa poooooočasi, briga jih, če se kam mudi. Njim se ne.

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.8.2006 19:21:34   
Anonimen
ja poznam to..sicer moj ni tooolk počasen, je bil bl kuj k sva se spoznala zdej je že kr pridobu na brzini :PP js tut take tipe zelooo težko gledam zado grem raj kr stran, sam da jih ne vidim. važn je itak rezultat na konc :) če pa še tega ni pol je pa kriza :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.8.2006 19:56:48   
Anonimen
Te zastopim, meni bi tudi živce cufalo. Samo je pomoje bolje, da ga pustiš delat z njegovim tempom. Važno, da naredi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
22.8.2006 21:01:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *anc*

no kaj pa naj jaz naredim? moj dragi je malo len! ko se neko stvar spravi naredit, recimo pokosit travo, to počne pol dneva! kosi, prižge cigaret, kosi, prižge, kosi, spije pir, kosi... sej ga ne kritiziram da ne naredi, obratno, sem vesela da naredi, samo ne vem kaj naj naredim? ali je bolš da sem tiho in se navadim, da pač ne naredi vse takoj in hitro in energično kot jaz ali naj ga priganjam ali naj ga prosim, če se lahko loti samo ene stvari naenkrat, da zraven glih ne spije pira in kadi. ne rečem, da nič ne naredi, samo mi gre res na živce, da vse toliko časa traja! da ne omenim koliko časa je polagal laminat... se mi zdi, da če bom omenila naj vse skupaj hitreje opravi, da ga bo vse minilo in ne bo nalašč hotel narest!! res mi gre na živce da se vse toliko časa vleče! Do sedaj sem bila tiho in sem ga pustila, da je zraven malo lenaril, sam mi gre to res na živce in sem zraven njega živčna, ker sama vse takoj naredim! mogoče pa delam jaz napako?? da vse na hitro naredim in vse takoj in nič ne čaka! je pa res da imam tako vse popedenan in sem srečna da mi ni nič ostalo! kaj pa vem! kako smo si ljudje različni!

To ni lenoba, ampak konstrukitvna počasnostuser posted image user posted image user posted image ... Pusti ga naj dela s svojim tempom. Nima smisla drezat. Po moje boš dosegla ravno nasprotno...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
23.8.2006 0:06:29   
sanasan
hm, te čisto razumem, meni je večina moških tudi prepočasnauser posted image
ampak, bodi vesela, da ni tak kot moj...moj namreč skladišči cele mesece razna orodja in material...in govori, kaj vse bo naredil, na koncu pa, ali vse dam stran ali pa naredim samauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.8.2006 9:05:35   
Anonimen
ja, bo najbolje, če ga pustim in ima svoj tempo! jst pa ta čas na kavo...user posted image  ideja! no sem pa vesela, da se vsaj spravi kej narest!
Hvala!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
23.8.2006 9:56:58   
Anonimen
Ti opišem en primer:
Enkrat, pri kakih 14-ih, sem se spravila pečt palačinke. Jaz lepo pečem, mažem z marmelado, pride mimo ata in mi reče, da zakaj mažem z žlico, a ne bi bilo boljše z nožem, bo hitreje šlo. Sem rekla, bom probala. Probam, ni šlo hitreje, se je pa bolj na tanko namazalo user posted image user posted image user posted image . Pa pride mimo mama in reče, zakaj mažem z nožem, ker gre z žlico hitreje. Pa sem vzela nazaj žlico. Pride spet mimo ata, zakaj ne uporabljam noža? Takrat mi je malo prekipelo in sem tako mamo, kot atija spodila iz kuhinje in jima rekla, da je prav čisto vseeno, kako se stvari lotim in jo delam, ker delam jo tako, kot meni najbolj paše. Od takrat dalje se ni nihče več mešal v to, kako kuham. No, mož je probal nekajkrat, pa sem ga tudi nagnala user posted image user posted image user posted image . Pa baje kuham zelo dobro.

Povzetek: več je poti do rešitve, vsak si izbere tisto, ki njemu najbolj paše. Važno je, da pride do rešitve oz. cilja. Ni pa nujno, da kar ustreza enemu, ustreza tudi drugemu.

Če torej on rad kosi počasi in z užitkom, naj tako kosi. Važno je, da je pokošeno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
23.8.2006 11:05:48   
mika
Tvoj dragi iz dela naredi užitekuser posted image . Pri nas v familiji je tudi nekaj počasnežev. Tast je tak kot tvoj dragi, potem pa sta še tu moja mama in sestra. Glavno da opravijo svoje delo. Pri  mojem tastu je večji problem. On naredi ravno kontra kot smo se dogovorili. Hotel je ostrič živo mejo in sem mu rekla, da naj samo vrhove pobere, da bo čimvišje zrasla, on jo je pa skinil za polovico. In ta polovica raste tri leta. Pa kaj češ, hotel je pomagati pa nama je naredil škodo. teh stvari je še več. Tak človek je in spremenit ga ne moremo, ampak se izogibava njegove pomoči. včasih pa se kar sam odloči in je spet vse narobe in po njegovem midva nisva zadovoljna.

< Sporočilo je popravil mika -- 23.8.2006 11:07:14 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.8.2006 11:26:15   
tanikaa

Povzetek: več je poti do rešitve, vsak si izbere tisto, ki njemu najbolj paše. Važno je, da pride do rešitve oz. cilja. Ni pa nujno, da kar ustreza enemu, ustreza tudi drugemu.

Če torej on rad kosi počasi in z užitkom, naj tako kosi. Važno je, da je pokošeno.
[/quote]

user posted image user posted image user posted image

Si bom še jaz zapomnila in tako bom tudi jaz dosegla večjo strpnost do drugih. Hvala!

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.8.2006 11:30:22   
KIRA
no moj dragi je tud malo len, ampak na drgačen način. ponavad mu delo ne diši -pravi da se je v službi nadelal.user posted image sej mu verjamem, ampak včasih pa bi blo res fajn, če bi si sam zmislu in mi vsaj tla pobrisal ali posesal...
sicer pa - ko mu del one diši, pač lenari. ko pa se spravi delat, pa ponavadi ima voljo in tud dela. razen - ker je malo "pozabljiv" - kadar cel dan išče nakaj, kar je tako dobro "pospravil" da več noben ne najde... tist mi pa res živce poje. ampak jaz se v njegovo šaro ne vtikam. če bo hotel imet pospravljeno, si bo pospravil.user posted image
tvojemu pa če paše pomalem delat, pa naj dela pomalem. glavno je, da je dobro narejeno, tako kot treba. pa kaj če traja pol urce delj. vsak ima svoj način.

< Sporočilo je popravil KIRA -- 23.8.2006 11:32:36 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.8.2006 11:34:08   
baguSka

user posted image

In res je tudi to, da moski ne morejo delati vec stvari hkrati. Vsaj vecina.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.8.2006 20:01:12   
Sita
Ja, za ženske obstaja nek rek, ki ga je moj prijatelj iz Bosne večkrat ponavljal: "Piša, sere i salato pere." 

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.8.2006 20:37:04   
Babaloo
Boljš da dela počas, kot pa sloh ne, a ne?
Mogoče si pa še zraven poje tisto od Smolarja: Jaz pa bolj počas...........
Če bi bil res len, ne bi naredil nič!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Otrok in vrtec
Miška2006

Kdaj ste dali otroka v vrtec?

pred 1 letom starosti (22%)

1 - 1,5 leta starosti (26%)

1,5 - 2 letom starosti (14%)

2 - 2,5 letom starosti (11%)

2,5 - 3 letom starosti (10%)

po 3 letu starosti (17%)

Število vseh glasov: 482

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!