|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mogoce katera ve
3.3.2005 10:33:49   
Anonimen
kaj o tem da bi naj v sparu na vicu imeli poceni komplet flask od aventa??:zmeden2:sem zasledila da je ena napisala,pa ce je res bi jaz to mela!!:bravo::)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   mogoce katera ve
3.3.2005 10:36:17   
Anonimen
Ne kupuj brez veze. Mi nismo nikoli uporabljali flaš, morda jih tudi pri vas ne boste rabili.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   mogoce katera ve
3.3.2005 10:41:20   
Blink1
Samo ziher je le ziher...

Ne kupuj kompleta...Kupi eno malo Aventovo flaško, pa mogoče eno malo Nukovo. tako smo mi naredili in potem ugotovili, da Nuka noče, Avent pa ji je zakon. (No, ker pač ni bilo zize:zmeden: )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mogoce katera ve
3.3.2005 10:41:43   
Seven*
Ja. Pocakaj. Na koncu se ti bo zgodilo tako kot meni, da pije samo iz najbolj poceni Mullerjevih flask. Doma pa imamo vse od Aventa in Nuka. :)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mogoce katera ve
3.3.2005 10:44:04   
Anonimen
hm ja sej to je res ja..sicer sem htela vzet le zaradi cene-ker mi je sumljivo nizka:zmeden:..no hvala vam, bomo tak malo pocakali,odvisno je tudi od zizik :)-:bravo::ups:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   mogoce katera ve
3.3.2005 10:45:00   
ZARA
NN...jst sem flase kupila isti dan ko smo prisli iz bolnice...sej res kaj pa ce jih sploh ne bos rabila...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   mogoce katera ve
3.3.2005 11:09:32   
india
Ali pa če kupuješ revijo MAMA, v Arielu dobiš takoj flaško od Aventa za darilo???Not je namreč kupon!:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   mogoce katera ve
3.3.2005 11:13:15   
Anonimen
ja sem slisala!:bravo:
sej res ni take potrebe po flaski samo sem citala da je ena rekla, da se dobi celi komplet od aventa za malo manj kot 3jurje-zato sem htela vse ze zdaj vzet:)-:):bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   mogoce katera ve
3.3.2005 11:16:41   
Blink1
Hja...bom tak rekla...Kaj pa ČE...

Boljše je imet doma vsaj eno flaško in adaptirano mleko...(btw...naštudirajta kako se ga pripravi...mi nismo in potem je bila kriza)

Da ne bosta potem letala za flaško...sploh če jo rabiš ponoči...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   mogoce katera ve
3.3.2005 11:18:20   
Anonimen
Jst sm tud kupila tisti paket Aventovih flašk. Uporabljamo ta mali dve. Ta veliki sta kar zapakirani. In verjetno bosta tako tud ostali.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   mogoce katera ve
3.3.2005 11:22:37   
Žan Luka
Tudi mi smo do zdaj uporabljali samo tamale flaške, ker pač še ni spil toliko čaja, zdaj ko pa je že malo večji, pa zgleda, da bom morala na plan prinest tavelike!!!:bravo:
LP :kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   mogoce katera ve
3.3.2005 11:27:10   
Anonimen
Jaz sem tudi imela eno stekleničko kupljeno. Nukovo, pa s eje pozneje tako izteklo, da smo uporabljali Aventove. Res kupi maksimalno eno. Mleka pa tudi nisem vnaprej kupovala. Ko smo v porodnišnišnici videli, da ga bomo potrebovali, ga je šel pač mož kupiti. Pa še tam sem vprašala, katerega so mu dajali. Sicer je bil eden najcenejših, ki se ga sploh težko dobi, tako da smo imeli potem drugega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   mogoce katera ve
3.3.2005 11:41:58   
Erdbeere
Jest sem kupila samo eno malo flaško....mleko pa tako kot je Splišni rekla sej boš v porodnišnici videl, če boš potrebovala...jest ga nisem sploh nikoli kupila....zdej pa pije se vedno iz nukovega kozarčka s pokrovom, flaške nismo imeli pa nikoli....razen na začetku tamalo za čajčka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   mogoce katera ve
3.3.2005 11:49:24   
pravljica
najprej boš rabla (če boš seveda, mi nismo) majhno stekleničko - tako kot je v mami, potem pa tisto največjo, ko je malček malo večji in imaš kak sok ali vodo v vozičku (gor daš pa nastavek namesto dude)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   mogoce katera ve
3.3.2005 12:37:18   
Anonimen
Ja, pri nas pa pali samo Lumpi flaška, iz tiste bi pila cel dan, če ji pokažem aventovo, pa sploh ni žejna!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   mogoce katera ve
3.3.2005 12:42:23   
žiža
Res ne kupuj celega kompleta. Če boš morala kupiti črpalko za stiskanje mleka, dobiš zraven že dve mali Aventovi flaški.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   mogoce katera ve
3.3.2005 17:51:21   
Pia73
Mi smo se na poti iz porodnišnice ustavili v lekarni in kupili vse potrebno, mleko in črpalko. Smo do takrat upali, da ne bo potrebno. Flašk smo pa kar nekaj za darila dobili, pa zraven črpalke je tudi bila Aventova.

Tudi jaz sem upala, da teh pripomočkov ne bom potrebovala,... Žal sem jih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   mogoce katera ve
3.3.2005 19:35:09   
lin
Jaz z aventovimi nisem bila zadovoljna ker so mi vse puščale,sem pa si jih tudi nabavla že pred porodom par.Nažalost vse od aventa-flaške in sem bla pol ful razočarana,kupi samo eno,pa boš vidla če boš zadovoljna,sej boš mela tudi pol cajt za nabavo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Dojenje
agnes

Do kdaj ste oziroma nameravate dojiti?

Do štirih mesecev starosti. (20%)

Do šestih mesecev starosti. (18%)

Do enega leta. (47%)

Do dveh let. (11%)

Do treh let. (2%)

Več kot tri leta. (2%)

Število vseh glasov: 600

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!