Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
mogoče že 1000 obdelana tema 31.3.2005 19:20:31
|
|
|
|
sugar
|
Aja :muca: kdaj se jih že opazi, je možno takoj ali to nekoliko traja? sorči :kuza: sugar
|
|
|
|
mogoče že 1000 obdelana tema 31.3.2005 19:29:01
|
|
|
|
bunkica
|
Nč ne pišeš kaj!A ko si :nosecka:
|
|
|
|
mogoče že 1000 obdelana tema 31.3.2005 20:04:47
|
|
|
|
Maša26
|
Ohoj, Če misliš prve znake, da si :nosecka:, bom probala: (pobrano z vseh vetrov, sama še nisem :nosecka:, tako da ni s prve roke) :miska: utrujenost, da se hitro zadihaš :miska: napete, boleče prsi ali bradavičke :miska: pogosti obiski WCja :miska: kovinski okus :miska: slabost :miska: občutek, da si :nosecka: :miska: rahla krvavitev oz. rdečerjav izcedek kakšen teden pred M (vgnezditvena krvavitev) :miska: rahli krči kot pred :hudicek: :miska: občutek, da ˝se bo vlilo˝, pa se ne :miska: šibka :hudicek:, po kateri prsi še kar bolijo oz. so napete :miska: špikanje v jajčnikih :miska: napetost v sp. delu trebuha No, tako, malo sem naštela. Sedaj pa še dodam, da sem skoraj vse te znake ˝imela˝ že ene 10krat, pa nisem bila in nisem :nosecka:, kakšne :nosecka: pa so na začetku praktično brez znakov!! V glavnem, jaz sem se naučila prepričat samo sebe, da sem noseča pred vsako :hudicek:. :ups::ups: Upam, da ti si!!:miska:
|
|
|
|
mogoče že 1000 obdelana tema 31.3.2005 20:06:06
|
|
|
|
Maša26
|
Aja, do pred par dni pred nepričakovano :hudicek: so znaki verjetno namišljeni. Ko pa zares so, pa tudi test že menda pokaže.
|
|
|
|
mogoče že 1000 obdelana tema 1.4.2005 6:11:23
|
|
|
|
sugar
|
ja ja ja se opravičujem, sam ste vse ogovorile na pravo temo. No ne vem, če je kaj, bomo vidli ko bo čas, če se bo kaj pokazalo. Vsem ki si želite da :hudicek: ne pride, želim da je res ne bo, zase tudi upam. Hvala vam :kuza: sugar
|
|
|
|
mogoče že 1000 obdelana tema 1.4.2005 7:45:46
|
|
|
|
TVN
|
Ja, tisti našteti znaki so res teorija. Jaz nisem imela nič od tega, pa sem zanosila. In še danes, v 16. tednu, skoraj ne vem, da sem noseča. Smo res očitno ZELOOO različne. Upam, da bo test pokazal pozitiven rezultat! Vse dobro!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Predsednik in porodniškaAdminZa kako dolg porodniški dopust bi se moral zavzeti novi predsednik Slovenije?takšen, kot je sedaj (
24%)
krajši (
34%)
daljši (
42%)
Število vseh glasov: 192Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!