Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
mogoče že 1000 obdelana tema 31.3.2005 19:20:31
|
|
|
|
sugar
|
Aja :muca: kdaj se jih že opazi, je možno takoj ali to nekoliko traja? sorči :kuza: sugar
|
|
|
|
mogoče že 1000 obdelana tema 31.3.2005 19:29:01
|
|
|
|
bunkica
|
Nč ne pišeš kaj!A ko si :nosecka:
|
|
|
|
mogoče že 1000 obdelana tema 31.3.2005 20:04:47
|
|
|
|
Maša26
|
Ohoj, Če misliš prve znake, da si :nosecka:, bom probala: (pobrano z vseh vetrov, sama še nisem :nosecka:, tako da ni s prve roke) :miska: utrujenost, da se hitro zadihaš :miska: napete, boleče prsi ali bradavičke :miska: pogosti obiski WCja :miska: kovinski okus :miska: slabost :miska: občutek, da si :nosecka: :miska: rahla krvavitev oz. rdečerjav izcedek kakšen teden pred M (vgnezditvena krvavitev) :miska: rahli krči kot pred :hudicek: :miska: občutek, da ˝se bo vlilo˝, pa se ne :miska: šibka :hudicek:, po kateri prsi še kar bolijo oz. so napete :miska: špikanje v jajčnikih :miska: napetost v sp. delu trebuha No, tako, malo sem naštela. Sedaj pa še dodam, da sem skoraj vse te znake ˝imela˝ že ene 10krat, pa nisem bila in nisem :nosecka:, kakšne :nosecka: pa so na začetku praktično brez znakov!! V glavnem, jaz sem se naučila prepričat samo sebe, da sem noseča pred vsako :hudicek:. :ups::ups: Upam, da ti si!!:miska:
|
|
|
|
mogoče že 1000 obdelana tema 31.3.2005 20:06:06
|
|
|
|
Maša26
|
Aja, do pred par dni pred nepričakovano :hudicek: so znaki verjetno namišljeni. Ko pa zares so, pa tudi test že menda pokaže.
|
|
|
|
mogoče že 1000 obdelana tema 1.4.2005 6:11:23
|
|
|
|
sugar
|
ja ja ja se opravičujem, sam ste vse ogovorile na pravo temo. No ne vem, če je kaj, bomo vidli ko bo čas, če se bo kaj pokazalo. Vsem ki si želite da :hudicek: ne pride, želim da je res ne bo, zase tudi upam. Hvala vam :kuza: sugar
|
|
|
|
mogoče že 1000 obdelana tema 1.4.2005 7:45:46
|
|
|
|
TVN
|
Ja, tisti našteti znaki so res teorija. Jaz nisem imela nič od tega, pa sem zanosila. In še danes, v 16. tednu, skoraj ne vem, da sem noseča. Smo res očitno ZELOOO različne. Upam, da bo test pokazal pozitiven rezultat! Vse dobro!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.