|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   modrcki
4.11.2004 21:20:59   
Anonimen
kje v mariboru se da nabavit dobre/kvalitetne modrcke:zmeden:, kajti vsi ki sem jih lahko nosla mi se vtrgajo(naramnica ali mi kost pride skozi blago:ups:).tak da iscem nekaj dobrega in dokaj poceni..vprasanje je le kje..:racka:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   modrcki
4.11.2004 21:26:50   
Blink1
A navadne al za dojenje???

Jaz sem navadne po navadi kupovala v City centru v Rokoko:bravo: Bila kar zadovoljna... Pa na Strossmayerjevi je ena trgovinica kjer so imeli poceni spodnje perilo..

Za dojenje pa sem si jih kupila v Avstriji v H&M. So še najbolj poceni...Hvala bogu...glede na to da jih nisem potrebovala:zmeden:

Lp
Nina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   modrcki
5.11.2004 0:12:54   
Annny
Danes sem videla, da imajo v katalogu Quelle Triumphove- cca. 3500 sit!! (50% znižanje).. Imajo pa le košarici A in B (tako da jih na žalost sama ne morem kupiti, ampak drugače bi jih pa takoj!)
Meni je Triumph res zakon!!!:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   modrcki
5.11.2004 7:16:18   
iva01
Jst sem svoje za dojenje kupila v Evro parku v Emporiumu vredi so močni in luštkani pa tud vlke košarce imajo, drugače pa mi tud najbolj odgovarjajo Triumphovi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   modrcki
5.11.2004 12:31:45   
Abby
Prisegam na Mothercare (Emporium) ali Triumph.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   modrcki
5.11.2004 15:04:09   
ronja5
V Vetrinjski ulici je trgovina ANNE- Liscini izdelki!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   modrcki
5.11.2004 15:09:42   
Anonimen
superca:sloncek:...hvala morem malo it pogledat:kuza:..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   modrcki
5.12.2004 20:46:42   
stellab
pokukaj tudi v pravkar novo odprto Trgovina Ma-Mi za nosečnice in malčke v Poštni ul.1(včasih WitBoy).Prodajajo zares kvalitetno perilo nemške znamke Anita-podobno Triumphovemu.Cene že od 4090.V mesecu decembru imajo 10% popust.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   modrcki
6.12.2004 19:02:33   
Anonimen
super bom prišla, ko sem bom bolje počutla..oz ko nebom več zaskrbljena:ups:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   modrcki
6.12.2004 21:33:33   
stellab
Kaj te tako skrbi,je vse vredu s teboj in malčkom.Pazi na oba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   modrcki
8.12.2004 18:44:59   
Anonimen
ma ja nek čuden izcedek sem imela,:( čeprav baje vse okei.zdaj sem ze super!:bravo:
bom prisla pogledat, danes sem se pa mimo peljala, tlko da smo vidli ki imate to:bravo:
že komaj čakam

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?