|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   modrčki za dojenje
23.10.2004 4:34:12   
Anonimen
Preko kataloga sem naročila dva modrčka za dojenje, upoštevala mere in malo dodala, pa sta mi čisto prevelika. Tako podprsni obseg kot tudi košarica.
Zdaj vračam in naročam številko in košarico manjše in predvidevam, da bo vse skupaj še vedno nekoliko preveliko.
Do PDP imam še cca. 7 tednov, prsi pa čisto nespremenjene /sicer pa sem med 'bolj obdarjenimi'/. Prvih nekaj mesecev me je sicer nekaj napenjalo, kasneje pa vse skupaj popustilo. Nobenega izcedka, ista številka modrčka, bradavičke take kot prej... malo me daje panika.

No, zdaj me pa zanima, kdaj so se vam prsi povečale in iz katere številke/košarice ste šle na katero.

Hvala za odgovore.

  Neposredna povezava do sporočila: 1
   modrčki za dojenje
23.10.2004 8:30:39   
Anonimen
Jaz v nosečnosti sama nisem opazila, da bi bila kakšna posebna razlika v velikosti.
Ko sem začela dojiti, nekako tretji dan dojenja, ko so se napolnile z mlekom pa uf...


Brez skrbi, ko boš začela dojiti se bodo "spremenile"!

Lp:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   modrčki za dojenje
23.10.2004 8:38:30   
Anonimen
Ciao:kava:pozdrav iz doline na hrib....:)-Moja hči je tudi pred porodom kupila modrček v Trstu,zelo prijazna trgovka ji je svetovala velečino.No takrat je bila Katja zelo skeptična,ker je bil res velik(šotorsko krilo)normalno ima 3,na koncu je pristala na 6.Obseg dojk se je dokončno povečal ko so bile polne mleka.Brez panike,saj ni pravilo,da:)-pa tudi izcedek ni pravilo,boš že videla ko bo prišel čas,ko bodo pripravljene na mala usteca.Želim ti,da bi čim dlje časa dojila,ker je to najlepše opravilo na svetu.papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   modrčki za dojenje
23.10.2004 9:12:34   
mehurčica

Jaz sem v nosečnosti šla k Štorklji, ko je bilo predavanje o dojenju. V MB imajo vsak prvi torek v mesecu. V LJ pa ne vem kako imajo.

Sem pa pred nosečnostjo nosila 75A(tudi 75B), zdaj pa mi je prav 80C, ampak ker se mali vedno manj doji, mi tudi 75B že gre gor.:)

Želim ti, da bi čim dlje dojila! :sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   modrčki za dojenje
23.10.2004 11:30:59   
Pupica
NE SKRBI, MENI SO SE BISTVENO SPREMENILE PO PORODU.
če te skrbi pa pojdi v Mullerja tam imajo fine modrce pa še tko pocen so, da si jih lahko kupiš tut več kosov da ni težav s pranjem
LP
:muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   modrčki za dojenje
23.10.2004 15:41:46   
Anonimen
no js sem med zelo obdarjenimi in se mi ni nič spremenilo do drugega dneva po rojstvu..katastrofa! tako velikih šotoov skor ne delajo. zato mogoče bolje da počakaš preden vrneš, ker mogoče ti bodo celo prav. no jaz sem imela pred nosečnostjo 85c..kak model d, zdej mam pa 90E!!!! tako velike modrce ma samo triunf - kupila sem jih pa v kepici. so res po 6 jurjov ampak drugih ni. samo so pa ti od triunfa ful dobri, elastični pa simpel se zapenjajo

lp, lara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   modrčki za dojenje
23.10.2004 16:27:45   
Annny
Selena, cca. 2-3 dni po porodu pride naval mleka in takrat...ne samo, da so se meni povečale za 2 številki, tudi bolelo je zelo...no, prej sem kupila 1 št. večje modrčke, zdaj pa sem morala dodatne, saj so mi tisti vsi premajhni..no ja, tudi zdaj, ko se je uredilo ponudba- povpraševanje, ni nič bolje...zato ne skrbi in počakaj, kaj bo po porodu.
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   modrčki za dojenje
24.10.2004 10:43:43   
Anonimen
Hvala vsem za odgovore - šele danes, ker me včeraj ni bilo doma. Glede na vse skupaj sem se odločila, da vseeno ne bom vračala, upam, da ne bodo preveliki. Če bodo prav vsaj prvi mesec, bo že ok.
Če ne bomo pa druge kupovali :).

Neva, hvala za pozdravčke, prijazno vračam, vesela, ko berem, da je Timiju bolje. Pa upam, da se bo ta megla razkadila, danes je spet vse skupaj en šid...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Kdaj je vaš dojenček sam poiskal dudo v posteljici?
Itkica



pred 6. mesecem (44%)

med 6. in 8. mesecem (29%)

po 8. mesecu (27%)


Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!