|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   modrčki v nosečnosti
7.7.2009 11:03:48   
a982
Zdravo, vprašanje glede modrčkov-kje dobit pamete nosečniške pa ne predrage seveda? Ali je boljše res če nimajo kosti zaradi mleka? kakšne so vaše izkušnje? Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: modrčki v nosečnosti
7.7.2009 11:09:33   
misa4
Jaz sem kar normalne nosila, samo večje, tudi s kostjo. Za dojit modrčke sem pa mullerju kupila, te so res dobri, mehki, dobro oporo nudijo in poceni so.

(odgovor članu a982)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.7.2009 11:10:18   
Netopirčy81
H & M v AUT (tukaj nism sigurna da jih majo), pa C&A (imajo v Kranju - 2 staneta mislm da tm ene 12 €)

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu a982)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2009 11:12:38   
Hope2
V nosečnosti sem imela navadne modrce, ki jih lahko kupiš v vsaki trgovini, torej take, ki so mi bili všeč in vedno s kostjo.Oz take kot pred nosečnostjo. Modrc v nosečnosti mora dajat oporo joškom, ne sme pa biti pretesen in ne prevelik. Jaz sem nekje zasledila, da so pobožni joški vzrok slabega modrca oz slabe opore v nosečnosti in ne vzrok dojena.Tega sem se držala in nimam pobožnihuser posted image

Če pa misliš modrc v času dojenja. Baje so iz H&M-ma fajni in ne predragi. Za dojenje jaz nisem imela s kostjo, najbrž ga niti ne dobišuser posted image , je pa fajn da ni premajhen, saj ob navalu mleka joška enormno zraste in zna bolet in tiščat, pa baje  lahko zastoj mleka fašeš.

(odgovor članu a982)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.7.2009 12:02:12   
žab*ca
V H&M imajo tudi drugih barv in pisanih,kar je meni všeč,da niso le beli,pa tudi s kostjo so nekateri,čeprav kost ni prveč dobrodošla,pa cenovno tud kar sprejemljivi(v Supernovi).

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.7.2009 12:37:22   
urshak
Jaz v nosečnosti nosim vse normalne modrčke, tudi s kostjo, za dojenje pa sem jih kupila v mulerju, so po 10 €, do sedaj nisem zasledila cenejših.

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2009 15:14:13   
travica
mullerjevi, so sicer samo beli, pa se lahko pri 95 perejo (kar je ful fajn, ker jih skupaj s plenicami v stroj fliknem)

(odgovor članu urshak)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.7.2009 16:30:12   
SaaS
Tudi jaz sem v nosečnosti nosila navadne modrce, tudi tokrat. S kostjo. Nisem še slišala, da naj ne bi bilo dobro. Drugače jih celo raje nosim brez kosti, zdaj pa imam prsi večje in se bolje počutim v teh s kostjo.

Za dojenje modrčke pa sem kupila v Mullerju, kjer se mi zdijo najbolj praktični za odpenjanje in ne dragi. Imela sem tudi moderček iz Mothercare (včasih je bil v Lj) in še enega drugega (pozabila od kje), ampak sem se vsakič, matrala da sem jih odpela samo z eno roko... Tako, da priporočam Mullerjeve.

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kdaj ste zanosile?
Michonne RR

Pri katerih letih ste prvič zanosile?

pred 20 letom (6%)

20-25 let (24%)

25-30 let (32%)

30-35 let (22%)

35+ let (16%)

Število vseh glasov: 85

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!