Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
modrčki med nosečnostjo in dojenjem 5.2.2005 20:33:38
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz ga sicer imam se zdaj s kostjo..ce imam normalnega gor, je tak kot da ga nimam:ups: nevem pa zakaj nebi nosle..:zmeden2:
|
|
|
|
modrčki med nosečnostjo in dojenjem 5.2.2005 20:36:16
|
|
|
|
HuAnita
|
Mene je kost motila, mala me je teko brcala tja gor, da sem imela tam pretegnjeno mišico. Pa ne se smejat, ker je to ful grozno:)-. Prsi imam xxxs, ne dobim modrca za dojenje, kaj šele lepega. uporabljam kar športne - je kar dobra opora + blazinice, pa je. Drugače pa vem, da ima Lisca nekaj lepih modelov - 2 ali 3 sem videla, ko sem iskala zase. Sicer pa počakaj, da rodiš, da se ne boš uštela z velikostjo.
|
|
|
|
modrčki med nosečnostjo in dojenjem 5.2.2005 20:54:37
|
|
|
|
Grascakinja
|
Ja, saj jaz tudi še nosim s kostjo... pa najraje bi še kar naprej... Saj modrcev za dojenje še ne grem nabavljat, ker premoženje raste in vprašanje, kako bo še zrastlo, ampak vsaj toliko, da vem, kje jih bom po porodu kupila in kakega, da ne bom pol vsa frišna s porodne mize letela po LJ modrce iskat, :)-:)-:)- Boooga HuAnita, verjamem, da je grozno! Mi še nismo pri brcah, pa če bo mene piki tako brcal, bi tudi razmišljala o brezžični varianti!
|
|
|
|
modrčki med nosečnostjo in dojenjem 5.2.2005 20:59:39
|
|
|
|
Anonimen
|
hm...ja za modrcek pa pocakaj, ker jaz sem si sla po 2 za bozic, ker mi vec noben doma ni bil prav in sem sla kupit vecje...zdaj pa tistega ne dobim nikamor vec:((kuj rastejo in rastejo:grrr:fujjj:ups:
|
|
|
|
modrčki med nosečnostjo in dojenjem 5.2.2005 22:49:04
|
|
|
|
puri
|
Jaz pa skos nosim modrčke s kostjo,....med nosečnostjo in tudi med dojenjem:)
|
|
|
|
modrčki med nosečnostjo in dojenjem 6.2.2005 9:28:49
|
|
|
|
malika
|
Jaz sem nosila s kostjo do nekje 8 meseca, potem pa ni več šlo in sem prešaltala kar na tistega za dojenje. Tega s kostjo pa naj se ne bi nosilo zato, ker naj bi kost protiskala na izvodila mlečnih žlez in potem se ne vem kaj že ne more tvorit pravilno. Drugače pa je res, ti navadni in ti za dojenje so grdi ko sam :hudicek: . Sploh če imaš malo kaj za notri dat:((
|
|
|
|
modrčki med nosečnostjo in dojenjem 6.2.2005 11:08:12
|
|
|
|
BokiMB
|
Vedno sem imela modrc s kostjo. Edino znamka XXL mi je bila prav (dobi se v C&A). Material je takšen, da se raztegne, vseeno pa dojke zelo dobro drži.
|
|
|
|
modrčki med nosečnostjo in dojenjem 6.2.2005 11:09:57
|
|
|
|
ronja5
|
OJ! Jaz sem jih kupila v Lisci, so OK, pa tud v Mullerju so ful dobri in poceni. Najlepši glih niso, pa kaj češ... važno da so praktični in udobni.
|
|
|
|
modrčki med nosečnostjo in dojenjem 6.2.2005 12:42:49
|
|
|
|
lin
|
Nevem jaz sem celo nosečnost in dokler sem dojila nosla tiste športne majčke od pompeje! Ful komot!Je pa res da nisem imela velikih dojk,tako da je bila zadostna opora!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?