Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: možna izvenmat.nosečnost 21.11.2007 17:34:52
|
|
|
|
baguSka
|
Kaj pa ce bi sla do G?
|
|
|
|
RE: možna izvenmat.nosečnost 21.11.2007 17:36:24
|
|
|
|
latka
|
Naročena sem šele naslednji teden, zato me pa tako skrbi in iščem tolažbo ter upanje!
|
|
|
|
RE: možna izvenmat.nosečnost 21.11.2007 17:42:37
|
|
|
|
Naja30
|
Če bi šlo za IMN, bi ti test pokazal +
|
|
|
|
RE: možna izvenmat.nosečnost 21.11.2007 17:47:43
|
|
|
|
baguSka
|
Če bi šlo za IMN, bi ti test pokazal + no, to ni nujno.. sori, ampak je ze blo tko, da ce je IMN, da test ne pokaze +.. sice pa vcasih tud pri nosecnosti ne pokaze +.. pa je.. tko da bos mogla se mal pocakat.. vem pa, da je full tezko..
|
|
|
|
RE: možna izvenmat.nosečnost 21.11.2007 17:48:41
|
|
|
|
baguSka
|
pri normalni zanositvi sem misnla..
|
|
|
|
RE: možna izvenmat.nosečnost 21.11.2007 19:11:49
|
|
|
|
alpog
|
Po lastnih izkušnjah (2x) - test pokaže +, UZ pa nič. Saj bo verjetno vse OK! Veliko sreče!
|
|
|
|
RE: možna izvenmat.nosečnost 21.11.2007 20:54:11
|
|
|
|
tinkamiška
|
če te bo zelo bolelo pojdi raje k dežurnemu. jst sem imela IMN, test mi je sicer pokazal +, ampak bolečine so bile tako hude, ne znam opisat, sem prej že enkrat rodila pa je tole veliko bolj bolelo...nisem krvavela, kar je zelo neobičajno... če so bolečine res hude pokliči in pojdi raje na pregled. držim pesti! tinka
|
|
RE: možna izvenmat.nosečnost 21.11.2007 20:54:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je pri izven maternični tudi test pokazal +,fešte ni bilo,bolečin tud dosti ne.ko sem šal k G sem dala kri,kjer je tudi pokazalo da sem noseča in G je bila ful v skrbeh,ker ni nikjer na UZ nič videla in se je martrala kaj videt! Mi je dala neko tabletko,da če čez dva dni ne dobim M naj jo popijem,ker je verjetno izv.mat.nosečnost! Hvalabogu sem naslednji dan dobila M in to s hudimi bolečinami kot še nikoli,ker zgleda,da se je vse to ščistilo. Cel čas tele nosečnosti pa me je bolel trebuh ene dva tedna ful čudno,kot še nikoli! jaz ti predlagam,da počaki še par dni,če bodo bolečine hude pa kar k G,magari h kakšnemu drugemu,naj ti vsaj kri pregledajo. drži se,upam,da bo vse ok
|
|
|
|
RE: možna izvenmat.nosečnost 22.11.2007 9:36:52
|
|
|
|
mirabela
|
ojla, jaz sem tudi imela IMN, test ampak bolecine so bile res neznosne.Se sreca da sem sla ob pravem casu da mi ni pocil jajcevod (ker je otrok bil tam ), zato ce te boli in ce te je strah takoj svoji G ali pa v dezurno da bos vedla na cem si. drzim pesti da bo vse OK
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?