|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   možje, žene, partnerji...
24.7.2007 13:37:47   
Jutra
Tema Kaplani-župniki mi je dala povod, da vas malo sprovociramuser posted image

Zakaj se toliko ljudi odloči, da bo imelo partnerja, moža, ženo? Pa jo on npr. tepe, ignorira, ne dela nič v gospodinstvju (ima njo le za hotel in sex), je pijanec, narkoman, deloholik, ki doma le spi. Zakaj ženske vztrajajo s takšnimi tipi? Zakja se za njih odločajo?

Ali, zakaj moški vztrajajo z ženskami, ki cele dneve samo najedajo ali ki so z njim samo zato, da ga finančno molzejo?

Jaz tega enostavno ne razumem.Ali so mogoče že od malega tako vzgojeni ali kako?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.s. Vojakinja, ne me zdaj za ušesa vlečt, ker sem tvojo temo obrnilauser posted image  ker tole so tudi zanimive stvari za debatirat.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: možje, žene, partnerji...
24.7.2007 13:47:04   
Taula
Zakaj ženske vztrajajo s takšnimi tipi? Zakja se za njih odločajo?

Modeli vzgoje. Nizka samopodoba.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2007 13:49:46   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Jutra

Ali, zakaj moški vztrajajo z ženskami, ki cele dneve samo najedajo ali ki so z njim samo zato, da ga finančno molzejo?

Ja, modeli vzgoje in nizka samopodoba  user posted image .

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2007 13:55:44   
Miss Piggy
Verjetno mislijo, da si boljšega ne zaslužijo ali ne morejo imet.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2007 14:20:56   
Anonimen

Jaz tega enostavno ne razumem.Ali so mogoče že od malega tako vzgojeni ali kako?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nimam take ženske tko da ne vem.

(odgovor članu Jutra)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.7.2007 14:31:47   
CeluLitka
Mogoče zato, ker je treba malo potrpet v odnosu user posted image

Meni mami in predvsem stara mama pravita, da je treba v zakonu pač malo potrpet. Da to tako je.  ZAKAJ ŽE? Jaz sicer nisem poročena, ampak ne dovolim pa si, da bi mi  dec hodu po glavi?  Meni ne...., kvečjemu jaz njemu.user posted image  Raje grem, kot pa, da bi bila nezadovoljna. Jaz sem mojemu, preden sva resno začela, dala vedeti kako in kaj. Rekla sem mu, takšna sem, če me hočeš prav, če ne, pa je bolje, da takoj končava.
In po sedmih letih, se stvari še držijo. Ne bi prenesla deca, ki bi pršu domov in takoj težil s kosilom, zakaj ni to, zakaj ni uno, zakaj to ni pospravljeno....., on pa bi se fliknu na kavč in čakal.... Hvala Kuser posted image za tazga deca.

Tako kot si narediš, tako pa imaš. Zdaj so časi drugačni. Včasih so res "morali" potrpeti, dec je
bil itak dasa....
........zdej smo pa ženskeuser posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.7.2007 14:31:53   
mojamura
vzgoja....pa stvari ki so neraščiščene v lastnih glavah

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.7.2007 14:33:37   
Taula
Ne bi prenesla deca, ki bi pršu domov in takoj težil s kosilom, zakaj ni to, zakaj ni uno, zakaj to ni pospravljeno....., on pa bi se fliknu na kavč in čakal.... Hvala K za tazga deca.

Sem raje večno sama.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.7.2007 14:36:39   
Anonimen
Jih poznam par takih. In vse imajo doma take očete. Tako da.....

Eni pač mislijo da tako more bit in konc. Glavno da majo tipa in so popolna družinauser posted image .

Meni v bistvu dol visi kako folk živi, če jim tko paše. Ko se začnejo pa sami sebi smilit kako jim je hudo pa ne nardijo nič da bi bilo drugače pa........user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
24.7.2007 14:45:37   
Shorty_
Mislim da je glavni pri teh stvareh strah pred samoto in osamljenost

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.7.2007 14:50:37   
Anonimen
Mogoče vzor od doma in drugačnega življenja niti ne poznajouser posted image . Če gledaš 20 let svojega življenja fotra ki pride iz šihta domov, se vrže na kavč in tam bivakira do 2h zjutraj in mama to vse prenaša (in mama je ja naš vzor), potem to postane sprejemljivo. Drugega itak ne poznaš.
Iz istih razlogov si najdejo pijanca, narkomana, tipa ki jih vara, pretepa itd. Ker postane to vzorec ki je sprejemljiv....

Moj nikakor ni idealen, ima tudi kako lastnost ki me moti. Ampak ga sprejemam kot takšnega, ravno tako kot on mene. Idealnega itak ni, tako je vsaj moje mnenje. Morda se kot tak pokaže na začetku, ampak po 10 letih pa nihče več ne more glumit.

Ampak pretepanje, alkohol, ljubice, ponočevanje, nič pomoči pri vzgoji otrok in gospodinjstvu.......to pa pri meni ne pride v poštev. Sem raje sama, pa vsaj vem zakaj je tako.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
24.7.2007 14:59:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jutra

Zakaj se toliko ljudi odloči, da bo imelo partnerja, moža, ženo? Pa jo on npr. tepe, ignorira, ne dela nič v gospodinstvju (ima njo le za hotel in sex), je pijanec, narkoman, deloholik, ki doma le spi. Zakaj ženske vztrajajo s takšnimi tipi? Zakja se za njih odločajo?

Jaz take primerke srečujem samo tukaj na RR na tem podforumu...

(odgovor članu Jutra)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
24.7.2007 15:03:33   
Felicity
Mislim da ful odvisno od vzgoje in okoliščin v katerih otrok odrašča. 
Vzorec obnašanja se potem ponavlja. 

Veliko ljudi pa pokaže pravi obraz šele po poroki oz. ko gredo skupaj živet. Prej vse lepo in medeno, ko se pojavijo težave pa nič več lepo in medeno.

Zakaj ostajajo v "bolanih" odnosih pa ne bi vedla. Mogoče se tudi bojijo osamljenosti, nekateri se celo bojijo kaj bodo rekli ljudje,  nekatere se pa ne cenijo dovolj in pozabljajo da se živi samo enkrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.7.2007 17:37:14   
lojzika
Mislim da gre tu tudi zato, ker če greš stran, potem vsi govorijo ja to je pa dec tepu, če pa ostanejo pa se tolažijo s tem da verjetno nihče ne ve kaj se dogaja doma. Koo pa gredo ven se pa vsi za roke držijo

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.7.2007 19:11:50   
ammra
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

vzgoja....pa stvari ki so neraščiščene v lastnih glavah

...predvesem v lastnih glavah!!!!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?