Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
možje, žene, partnerji... 24.7.2007 13:37:47
|
|
|
|
Jutra
|
Tema Kaplani-župniki mi je dala povod, da vas malo sprovociram Zakaj se toliko ljudi odloči, da bo imelo partnerja, moža, ženo? Pa jo on npr. tepe, ignorira, ne dela nič v gospodinstvju (ima njo le za hotel in sex), je pijanec, narkoman, deloholik, ki doma le spi. Zakaj ženske vztrajajo s takšnimi tipi? Zakja se za njih odločajo? Ali, zakaj moški vztrajajo z ženskami, ki cele dneve samo najedajo ali ki so z njim samo zato, da ga finančno molzejo? Jaz tega enostavno ne razumem.Ali so mogoče že od malega tako vzgojeni ali kako? P.s. Vojakinja, ne me zdaj za ušesa vlečt, ker sem tvojo temo obrnila ker tole so tudi zanimive stvari za debatirat.
|
|
RE: možje, žene, partnerji... 24.7.2007 13:47:04
|
|
|
|
Taula
|
Zakaj ženske vztrajajo s takšnimi tipi? Zakja se za njih odločajo? Modeli vzgoje. Nizka samopodoba.
|
|
RE: možje, žene, partnerji... 24.7.2007 13:49:46
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutra Ali, zakaj moški vztrajajo z ženskami, ki cele dneve samo najedajo ali ki so z njim samo zato, da ga finančno molzejo? Ja, modeli vzgoje in nizka samopodoba .
|
|
|
|
RE: možje, žene, partnerji... 24.7.2007 13:55:44
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Verjetno mislijo, da si boljšega ne zaslužijo ali ne morejo imet.
|
|
|
|
RE: možje, žene, partnerji... 24.7.2007 14:20:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali, zakaj moški vztrajajo z ženskami, ki cele dneve samo najedajo ali ki so z njim samo zato, da ga finančno molzejo? Jaz tega enostavno ne razumem.Ali so mogoče že od malega tako vzgojeni ali kako? nimam take ženske tko da ne vem.
|
|
|
|
RE: možje, žene, partnerji... 24.7.2007 14:31:47
|
|
|
|
CeluLitka
|
Mogoče zato, ker je treba malo potrpet v odnosu Meni mami in predvsem stara mama pravita, da je treba v zakonu pač malo potrpet. Da to tako je. ZAKAJ ŽE? Jaz sicer nisem poročena, ampak ne dovolim pa si, da bi mi dec hodu po glavi? Meni ne...., kvečjemu jaz njemu. Raje grem, kot pa, da bi bila nezadovoljna. Jaz sem mojemu, preden sva resno začela, dala vedeti kako in kaj. Rekla sem mu, takšna sem, če me hočeš prav, če ne, pa je bolje, da takoj končava. In po sedmih letih, se stvari še držijo. Ne bi prenesla deca, ki bi pršu domov in takoj težil s kosilom, zakaj ni to, zakaj ni uno, zakaj to ni pospravljeno....., on pa bi se fliknu na kavč in čakal.... Hvala K za tazga deca. Tako kot si narediš, tako pa imaš. Zdaj so časi drugačni. Včasih so res "morali" potrpeti, dec je bil itak dasa.... ........zdej smo pa ženske
|
|
|
|
RE: možje, žene, partnerji... 24.7.2007 14:31:53
|
|
|
|
mojamura
|
vzgoja....pa stvari ki so neraščiščene v lastnih glavah
|
|
RE: možje, žene, partnerji... 24.7.2007 14:33:37
|
|
|
|
Taula
|
Ne bi prenesla deca, ki bi pršu domov in takoj težil s kosilom, zakaj ni to, zakaj ni uno, zakaj to ni pospravljeno....., on pa bi se fliknu na kavč in čakal.... Hvala K za tazga deca. Sem raje večno sama.
|
|
RE: možje, žene, partnerji... 24.7.2007 14:36:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jih poznam par takih. In vse imajo doma take očete. Tako da..... Eni pač mislijo da tako more bit in konc. Glavno da majo tipa in so popolna družina . Meni v bistvu dol visi kako folk živi, če jim tko paše. Ko se začnejo pa sami sebi smilit kako jim je hudo pa ne nardijo nič da bi bilo drugače pa........
|
|
|
|
RE: možje, žene, partnerji... 24.7.2007 14:45:37
|
|
|
|
Shorty_
|
Mislim da je glavni pri teh stvareh strah pred samoto in osamljenost
|
|
|
|
RE: možje, žene, partnerji... 24.7.2007 14:50:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče vzor od doma in drugačnega življenja niti ne poznajo . Če gledaš 20 let svojega življenja fotra ki pride iz šihta domov, se vrže na kavč in tam bivakira do 2h zjutraj in mama to vse prenaša (in mama je ja naš vzor), potem to postane sprejemljivo. Drugega itak ne poznaš. Iz istih razlogov si najdejo pijanca, narkomana, tipa ki jih vara, pretepa itd. Ker postane to vzorec ki je sprejemljiv.... Moj nikakor ni idealen, ima tudi kako lastnost ki me moti. Ampak ga sprejemam kot takšnega, ravno tako kot on mene. Idealnega itak ni, tako je vsaj moje mnenje. Morda se kot tak pokaže na začetku, ampak po 10 letih pa nihče več ne more glumit. Ampak pretepanje, alkohol, ljubice, ponočevanje, nič pomoči pri vzgoji otrok in gospodinjstvu.......to pa pri meni ne pride v poštev. Sem raje sama, pa vsaj vem zakaj je tako.
|
|
|
|
RE: možje, žene, partnerji... 24.7.2007 14:59:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutra Zakaj se toliko ljudi odloči, da bo imelo partnerja, moža, ženo? Pa jo on npr. tepe, ignorira, ne dela nič v gospodinstvju (ima njo le za hotel in sex), je pijanec, narkoman, deloholik, ki doma le spi. Zakaj ženske vztrajajo s takšnimi tipi? Zakja se za njih odločajo? Ali, zakaj moški vztrajajo z ženskami, ki cele dneve samo najedajo ali ki so z njim samo zato, da ga finančno molzejo? Jaz tega enostavno ne razumem.Ali so mogoče že od malega tako vzgojeni ali kako? Jaz take primerke srečujem samo tukaj na RR na tem podforumu...
|
|
|
|
RE: možje, žene, partnerji... 24.7.2007 15:03:33
|
|
|
|
Felicity
|
Mislim da ful odvisno od vzgoje in okoliščin v katerih otrok odrašča. Vzorec obnašanja se potem ponavlja. Veliko ljudi pa pokaže pravi obraz šele po poroki oz. ko gredo skupaj živet. Prej vse lepo in medeno, ko se pojavijo težave pa nič več lepo in medeno. Zakaj ostajajo v "bolanih" odnosih pa ne bi vedla. Mogoče se tudi bojijo osamljenosti, nekateri se celo bojijo kaj bodo rekli ljudje, nekatere se pa ne cenijo dovolj in pozabljajo da se živi samo enkrat.
|
|
|
|
RE: možje, žene, partnerji... 24.7.2007 17:37:14
|
|
|
|
lojzika
|
Mislim da gre tu tudi zato, ker če greš stran, potem vsi govorijo ja to je pa dec tepu, če pa ostanejo pa se tolažijo s tem da verjetno nihče ne ve kaj se dogaja doma. Koo pa gredo ven se pa vsi za roke držijo
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?