Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mož postaja čuden!!!pomagajte 24.5.2006 20:48:29
|
|
|
|
lelaval
|
Ja pobarvaj se in si nadeni tangice. To je najmanj, kar lahko storiš. Potem boš pa videla.
|
|
RE: mož postaja čuden!!!pomagajte 24.5.2006 21:40:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Še ti poglej kakšnega lušnega postavnega blondica! Se boš v trenutku boljše počutila
|
|
|
|
RE: mož postaja čuden!!!pomagajte 24.5.2006 21:56:52
|
|
|
|
natalia
|
kriza srednjih let? kaj pa če bi še ti postala čudna in bi naredila, da bi trajalo več kot 3 minute? mogoče moraš ti pobudo prevzet, za pijačke pa bi mu že dala gor po piskri!! drži se!!
|
|
RE: mož postaja čuden!!!pomagajte 24.5.2006 22:34:42
|
|
|
|
lelaval
|
Se opravičujem, ker sem prej prebrala, da je obseden z blondinkami in tangicami (namesto tvigicami). Ampak, verjetno bi 'vpalile' tangice (če jih do sedaj še nisi uporabila). Poskusi najprej s seksi perilom, če ne, pa - kot so ti že napisale - še ti poglej za kakšnim postavnim moškim - bo vsaj za tvoje veselje.
|
|
RE: mož postaja čuden!!!pomagajte 25.5.2006 6:50:15
|
|
|
|
srki
|
Še ti se začni čudno obnašati do njega in mu povej, da si obsedena npr. s temnopoltimi moškimi ali pa kontra od njega. Mislim, če se je pa zaradi tega spremenil, ker si črnolasa....nimam besed. Pa slučajno, da se ne bi šla pobarvat na blond, če ti ni všeč.
|
|
|
|
RE: mož postaja čuden!!!pomagajte 25.5.2006 7:26:42
|
|
|
|
Nasy
|
Normalno, da se ti tudi ozri za kakšnim lepotcem..in to pred njim..pa se poskušajta pogovorit, kaj mu naenkrat ni prav..jah, moški so ena čudna bitja, težko jih je zastopit, nikoli prav..no, pa še ti reči, da so ti všeč svetlolasi moški-če je on temnolas..al pa kontra..pa nej se on štriha v blond
|
|
RE: mož postaja čuden!!!pomagajte 25.5.2006 10:06:21
|
|
|
|
soncicaT
|
Pobaši otroke, pojdite ven na zrak. Najdi si varstvo, pojdi na kofe, začni koketirat, uživaj z otroki. Vse se vrača, vse se plača. Samo ne paničari.
|
|
|
|
RE: mož postaja čuden!!!pomagajte 25.5.2006 10:23:07
|
|
|
|
cukerček
|
Moški so čudna bitja, če imajo črnolasko so jim naenkrat všeč blond, če imajo blondinko bi raje črnolasko, nikoli jim ni prav. Začni se obnašat kot on. Pred njim glej ta drugimi in na glas komentiraj kak je luškan. Vedno se v nulo porihtaj ko greš kam sama ali pa z njim. Povej mu, da si v sanjah imela najboljši sek življenja z moškim ki je konra njega un da je zrajalo več kot 3 minute. pokaži mu pa vso srečo. P.S. Če pa nisi take narave pa še ti vedno ostane odkrit pogovor, povej mu kaj ta moti in probajta na lep način rešit težave.
|
|
|
|
RE: mož postaja čuden!!!pomagajte 25.5.2006 10:24:36
|
|
|
|
cukerček
|
moja slovnica je danes še v postli.
|
|
|
|
RE: mož postaja čuden!!!pomagajte 25.5.2006 11:01:30
|
|
|
|
Sita
|
Tudi jaz pravim: najprej odkrit pogovor, potem pa boš videla ... Vprašaj ga, če njega nič ne moti, če bi ti takole za drugimi gledala ... kaj misli o tem. Morda bi rad še kaj novega poskusil, pa poskusita skupaj?
|
|
RE: mož postaja čuden!!!pomagajte 25.5.2006 11:06:51
|
|
|
|
tipka
|
Cuker, LOL, ma si me spravila v smeh!
|
|
|
|
RE: mož postaja čuden!!!pomagajte 25.5.2006 11:30:25
|
|
|
|
kapica
|
Jaz se kr pridruzujem predhodnicam. Daj se ti za kaksnim poglej, pa rec , joj, je ta ceden, ma pa dobro ritko, a se ti ne zdi? Pa stil tud, ma saj je se dobrih moskih dandanes. Sploh nisem vedela, al pa nekaj podobnega v tem smislu. Malo ga nazaj zbadaj, pa rec, a ves da prebrala v eni reviji, da lahko moski tudi do pol ure, al pa eno uro zdrzijo v postelji. PAc neko cifro si zmisli. Pa rec mu, ojej, po tolkih letih se pa ti ze pozna malo trebuscka ja, a mislis da bi zacela kuhat hrano brez mascobe? Pa taksne stvari, obrni malo na hec. Da si pa se ti kaksne tangice kupis, pa tudi ni narobe. Al pa se boljse, njemu kupi ene, pa reci, ups, sem si skoraj mal boljse tvojo ritko predstavljala, na ja , so leta tu . Malo obrni na salo in ga zafkavaj, potem pa bos vidla, ce bojo njemu se vedno blondine in tangice tako vsec. Veliko srece .
|
|
RE: mož postaja čuden!!!pomagajte 25.5.2006 12:06:56
|
|
|
|
kitty
|
Kašna si pa bila ko te je spoznal in ko se je zaljubil vate? Če so mu kr naenkrat všeč blondinke bi jst kej druzga sumla. Sploh pa blondinke niso več in! Sploh pa umetne k so že skor bele al pa živo rumene in po možnosti z 2 cm narastkom Nč sekirat in lp.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2006 12:23:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: mož postaja čuden!!!pomagajte 25.5.2006 12:26:46
|
|
|
|
cukerček
|
tipka vedno sem vesela če lahko koga nasmejem. če drugače ne bi šlo bi jaz pač tak probala
|
|
|
|
RE: mož postaja čuden!!!pomagajte 25.5.2006 15:23:20
|
|
|
|
Babaloo
|
Kako pa veš da je obseden z blondinkami in tvigicami??? Kdo pa je večkrat pobudnik za sex? In kakšen sex imata? Mogoče je pa vse postalo malo dolgočasno in vedno enako??!! ČAS ZA SPREMEMBE! Kot so že rekli ostali: preseneti ga s kakšnim nespodobnim povabilom ,seksi perilom, ga prek mejla povabi na večerni zmenek, ko otroci zaspijo. Najdita kak nov položaj.... Če ne bo odziva, je pa res kriza srednjih let.
|
|
|
|
RE: mož postaja čuden!!!pomagajte 25.5.2006 17:33:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Črnolaske, bjonde wathever. Lahko je smotana tako črnolaska, kot bjonda Ej naredi ga ljubosumnega, pa mu boš hitro spet zanimiva. Ko gresta ven, npr na sprehod, se lepo uštimej in ko bo na sproti prišel moški, pospeši, da boš vsaj korak pred njim. Takrat naredi moškemu neumno faco in 1000% se bo dedec obrnil za tabo. To parkrat ponovi in tvoj možek bo že ves blesav od ljubosumja, češ kaj te tipi tok zjajo.
|
|
|
|
RE: mož postaja čuden!!!pomagajte 25.5.2006 19:18:52
|
|
|
|
pot
|
kaj pa ce vprico njega pomahas kaksnemu fejst dedcu, ki gre mimo in reces, da je en sodelavec, ki si mu full vsec in ti non-stop tezi za pijaco?
|
|
|
|
RE: mož postaja čuden!!!pomagajte 25.5.2006 20:08:02
|
|
|
|
Mariposa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka Črnolaske, bjonde wathever. Lahko je smotana tako črnolaska, kot bjonda Ej naredi ga ljubosumnega, pa mu boš hitro spet zanimiva. Ko gresta ven, npr na sprehod, se lepo uštimej in ko bo na sproti prišel moški, pospeši, da boš vsaj korak pred njim. Takrat naredi moškemu neumno faco in 1000% se bo dedec obrnil za tabo. To parkrat ponovi in tvoj možek bo že ves blesav od ljubosumja, češ kaj te tipi tok zjajo. Sramežljivka, to sem jaz naredilapri bivšem, samo da jaz nisem naredila butaste face, ampak sem jim pomežiknila in itak se je večina, že zardi šoka, obrnila Bivši pa čist noru
|
|
RE: mož postaja čuden!!!pomagajte 25.5.2006 22:42:50
|
|
|
|
snorlax
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Nujno rabim nasvet,zato mi prosim pomagajte. Moj mož je obseden z blondinkami in tvigicami. Jaz sem črnolaska ne suha,vendar tudi ne debela. Konfekcija 40. Moj mož postaja čedalje bolj odmaknjen, pri sexu so težave saj traja cca 3 minutke in je že vse končano . Čedalje bolj dela,hodi na pijačke jaz pa sem doma sama z otroci in premišljujem kaj naj? Še dobro da imam službo!!! Skrbi me malo tale moj mož, ker se ne zanima več zame, kot se je včasih. Kaj predlagate??? ????? No, jaz bi se definitivno zredila za 15 kg in pobarvala črno črno. Kaj morem, sem pač tak kljubovalen tip.
|
|
RE: mož postaja čuden!!!pomagajte 26.5.2006 10:30:51
|
|
|
|
Nixxon
|
Kaj je to TVIGICA?
|
|
|
|
RE: mož postaja čuden!!!pomagajte 26.5.2006 13:26:16
|
|
|
|
cukerček
|
suhica
|
|
|
|
RE: mož postaja čuden!!!pomagajte 26.5.2006 14:07:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon Kaj je to TVIGICA? Twiggy je bla v 60. letih manekenka, zeeeeeeeelooooooooooo suhcena.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?