|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mož postaja čuden!!!pomagajte
24.5.2006 20:28:10   
Anonimen
Nujno rabim nasvet,zato mi prosim pomagajte. Moj mož je obseden z blondinkami in tvigicami. Jaz sem črnolaska ne suha,vendar tudi ne debela. Konfekcija 40. Moj mož postaja čedalje bolj odmaknjen, pri sexu so težave saj traja cca 3 minutke in je že vse končanouser posted image . Čedalje bolj dela,hodi na pijačke jaz pa sem doma sama z otroci in premišljujem kaj naj?user posted image  Še dobro da imam službo!!!  Skrbi me malo tale moj mož, ker se ne zanima več zame, kot se je včasih. Kaj predlagate???user posted image ?????
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mož postaja čuden!!!pomagajte
24.5.2006 20:48:29   
lelaval
Ja pobarvaj se in si nadeni tangice. To je najmanj, kar lahko storiš. Potem boš pa videla.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.5.2006 21:40:26   
Anonimen
Še ti poglej kakšnega lušnega postavnega blondica!

Se boš v trenutku boljše počutila user posted image  user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.5.2006 21:56:52   
natalia
kriza srednjih let?user posted image

kaj pa če bi še ti postala čudna in bi naredila, da bi trajalo več kot 3 minute? mogoče moraš ti pobudo prevzet, za pijačke pa bi mu že dala gor po piskri!!

drži se!!

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.5.2006 22:34:42   
lelaval
Se opravičujem, ker sem prej prebrala, da je obseden z blondinkami in tangicami (namesto tvigicami). Ampak, verjetno bi 'vpalile' tangice (če jih do sedaj še nisi uporabila). Poskusi najprej s seksi perilom, če ne, pa - kot so ti že napisale - še ti poglej za kakšnim postavnim moškim - bo vsaj za tvoje veselje.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2006 6:50:15   
srki
Še ti se začni čudno obnašati do njega in mu povej, da si obsedena npr. s temnopoltimi moškimi ali pa kontra od njega. Mislim, če se je pa zaradi tega spremenil, ker si črnolasa....nimam besed. Pa slučajno, da se ne bi šla pobarvat na blond, če ti ni všeč.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.5.2006 7:26:42   
Nasy
Normalno, da se ti tudi ozri za kakšnim lepotcem..in to pred njim..pa se poskušajta pogovorit, kaj mu naenkrat ni prav..jah, moški so ena čudna bitja, težko jih je zastopit, nikoli prav..no, pa še ti reči, da so ti všeč svetlolasi moški-če je on temnolas..al pa kontra..pa nej se on štriha v blonduser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.5.2006 10:06:21   
soncicaT
Pobaši otroke, pojdite ven na zrak. Najdi si varstvo, pojdi na kofe, začni koketirat, uživaj z otroki.

Vse se vrača, vse se plača.

Samo ne paničari.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.5.2006 10:23:07   
cukerček
Moški so čudna bitja, če imajo črnolasko so jim naenkrat všeč blond, če imajo blondinko bi raje črnolasko, nikoli jim ni prav. Začni se obnašat kot on. Pred njim glej ta drugimi in na glas komentiraj kak je luškan. Vedno se v nulo porihtaj ko greš kam sama ali pa z njim. Povej mu, da si v sanjah imela najboljši sek življenja z moškim ki je konra njega un da je zrajalo več kot 3 minute.
pokaži muuser posted image

pa vso srečo.

P.S. Če pa nisi take narave pa še ti vedno ostane odkrit pogovor, povej mu kaj ta moti in probajta na lep način rešit težave.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.5.2006 10:24:36   
cukerček
user posted image user posted image moja slovnica je danes še v postli. 

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.5.2006 11:01:30   
Sita
Tudi jaz pravim: najprej odkrit pogovor, potem pa boš videla ... Vprašaj ga, če njega nič ne moti, če bi ti takole za drugimi gledala ... kaj misli o tem. Morda bi rad še kaj novega poskusil, pa poskusita skupaj?

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.5.2006 11:06:51   
tipka
Cuker, LOL, ma si me spravila v smeh!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.5.2006 11:30:25   
kapica
Jaz se kr pridruzujem predhodnicam.
Daj se ti za kaksnim poglej, pa rec , joj, je ta ceden, ma pa dobro ritko, a se ti ne zdi? Pa stil tud, ma saj je se dobrih moskih dandanes. Sploh nisem vedela, al pa nekaj podobnega v tem smislu.

Malo ga nazaj zbadaj, pa rec, a ves da prebrala v eni reviji, da lahko moski tudi do pol ure, al pa eno uro zdrzijo v postelji. PAc neko cifro si zmisli. Pa rec mu, ojej, po tolkih letih se pa ti ze pozna malo trebuscka ja, a mislis da bi zacela kuhat hrano brez mascobe?

Pa taksne stvari, obrni malo na hec. Da si pa se ti kaksne tangice kupis, pa tudi ni narobe.
Al pa se boljse, njemu kupi ene, pa reci, ups, sem si skoraj mal boljse tvojo ritko predstavljala, na ja , so leta tuuser posted image .

Malo obrni na salo in ga zafkavaj, potem pa bos vidla, ce bojo njemu se vedno blondine in tangice tako vsec.

Veliko sreceuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tipka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.5.2006 12:06:56   
kitty
Kašna si pa bila ko te je spoznal in ko se je zaljubil vate?
Če so mu kr naenkrat všeč blondinke bi jst kej druzga sumla.

Sploh pa blondinke niso več in! Sploh pa umetne k so že skor bele al pa živo rumene user posted image  in po možnosti z 2 cm narastkom user posted image user posted image user posted image

Nč sekirat in lp.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
25.5.2006 12:23:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
25.5.2006 12:26:46   
cukerček
tipka
vedno sem vesela če lahko koga nasmejem.user posted image
če drugače ne bi šlo bi jaz pač tak probala

(odgovor članu tipka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.5.2006 15:23:20   
Babaloo
Kako pa veš da je obseden z blondinkami in tvigicami???
Kdo pa je večkrat pobudnik za sex? In kakšen sex imata? Mogoče je pa vse postalo malo dolgočasno in vedno enako??!!
ČAS ZA SPREMEMBE!
Kot so že rekli ostali: preseneti ga s kakšnim nespodobnim povabilom ,seksi perilom, ga prek mejla povabi na večerni zmenek, ko otroci zaspijo.
Najdita kak nov položaj....
Če ne bo odziva, je pa res kriza srednjih let.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.5.2006 17:33:43   
Anonimen
Črnolaske, bjonde wathever. Lahko je smotana tako črnolaska, kot bjonda user posted image

Ej naredi ga ljubosumnega, pa mu boš hitro spet zanimiva. Ko gresta ven, npr na sprehod, se lepo uštimej in ko bo na sproti prišel moški,  pospeši, da boš vsaj korak pred njim. Takrat naredi moškemu neumno faco in 1000% se bo dedec obrnil za tabo. To parkrat ponovi in tvoj možek bo že ves blesav od ljubosumja, češ kaj te tipi tok zjajo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Babaloo)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
25.5.2006 19:18:52   
pot
kaj pa ce vprico njega pomahas kaksnemu fejst dedcu, ki gre mimo in reces, da je en sodelavec, ki si mu full vsec in ti non-stop tezi za pijaco?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.5.2006 20:08:02   
Mariposa
IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka

Črnolaske, bjonde wathever. Lahko je smotana tako črnolaska, kot bjonda user posted image

Ej naredi ga ljubosumnega, pa mu boš hitro spet zanimiva. Ko gresta ven, npr na sprehod, se lepo uštimej in ko bo na sproti prišel moški,  pospeši, da boš vsaj korak pred njim. Takrat naredi moškemu neumno faco in 1000% se bo dedec obrnil za tabo. To parkrat ponovi in tvoj možek bo že ves blesav od ljubosumja, češ kaj te tipi tok zjajo. user posted image user posted image user posted image

Sramežljivka, to sem jaz naredilapri bivšem, samo da jaz nisem naredila butaste face, ampak sem jim pomežiknila in itak se je večina, že zardi šoka, obrnilauser posted image user posted image Bivši pa čist noruuser posted image user posted image user posted image

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.5.2006 22:42:50   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Nujno rabim nasvet,zato mi prosim pomagajte. Moj mož je obseden z blondinkami in tvigicami. Jaz sem črnolaska ne suha,vendar tudi ne debela. Konfekcija 40. Moj mož postaja čedalje bolj odmaknjen, pri sexu so težave saj traja cca 3 minutke in je že vse končanouser posted image . Čedalje bolj dela,hodi na pijačke jaz pa sem doma sama z otroci in premišljujem kaj naj?user posted image  Še dobro da imam službo!!!  Skrbi me malo tale moj mož, ker se ne zanima več zame, kot se je včasih. Kaj predlagate???user posted image ?????

No, jaz bi se definitivno zredila za 15 kg in pobarvala črno črno. Kaj morem, sem pač tak kljubovalen tip.user posted image user posted image user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.5.2006 10:30:51   
Nixxon
Kaj je to TVIGICA?user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.5.2006 13:26:16   
cukerček
suhicauser posted image

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.5.2006 14:07:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon

Kaj je to TVIGICA?user posted image

Twiggy je bla v 60. letih manekenka, zeeeeeeeelooooooooooo suhcena.

user posted image user posted image

(odgovor članu Nixxon)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
26.5.2006 18:26:26   
smrka
Jest pa mislim da moske bolje prizadene IGNORANCA, kukr ce mu stalno nekaj tupis v glavo ali pa ce hoces pogovor naprimer, zakaj so mu vsec bjonde, pa zakaj ono pa zakaj ono..... ker itak da ti nebo glih povedal nekega konkretnega odogovra.

Bodi to kar si, ce te je imel prej rad tako kot si, potem se nespreminjaj zaradi njega da te bo imel rajsi!!!! Saj ves kaj pravijo: OBLEKA NE NAREDI CLOVEKA. Bodi to kar si, probaj vnest malo vec domislije ko se spravljata sexat, nedopusti mu da to dokonca v 3 minutah - saj to mi zveni bolj kot posilstvo, ali sex iz navade - pac mora spraznit jaja ....
Drgac pa... hhh... kdo bi vedel zakaj so taki dedci, zenske se res trudimo in ugodimo in popustimo v vsem.. samo mogoce je pa glih to narobe...

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?