ronja
|
Kaj te je na začetko privlačilo na njem? Ne mislim fizično, ker to je bolj površinsko in se itak lahko spreminja. Mislim tisto not - njegove lastnosti, kaj ti je naredilo metuljčke, zatreslo tla pod nogami? Jaz padam na iskrice v očeh - torej strast - do česarkoli (kar mi je ok, če bi strastno kockal, bi bil to deal braker, kot reče mateyka). NJemu je tudi to všeč na meni, recimo in to zna bit problem, kadar imaš male otroke, ki nekak zahtevajo precej časa in tako ne ostane veliko tega za naše hobije, male strasti... In potem se to zgubi in pride rutina. To je ena varianta. Ali ap si prtegnjen kot midva in nič ne spiš in si kronično neprespan - to ej pa druga varianta. Ali pa baje obstaja možnost, da ti otroci veliko spijo - ne vem, to je zame urbani mit . Zdi se mi, da sta najverjetneje padla v neko rutino in se imata rada, ampak tebi vse to ravno ne dviguje pulza (logično - rutina lahko daje občutek varnosti, ampak ne pa adrenalina - rabimo pa oboje, vsak svoje razmerje - eni več varnosti, eni več adrenalina, pa še spreminja se glede na obdobje - včasih sem bila čist divja, zdaj imam rada določeno mero varnosti - pač zaradi otrok...) Torej v tej rutini lahko malo izgubita sebe in drug drugega - pač takega, kakršna sta se spoznala. Ti ga zdaj vidiš kot krasnega očeta, dobrega moža, ki pomaga pri gospodinjstvu... ne vidiš ga pa kot moškega. Kaj je delal takrat, ko si ga videla tako? Kaj te je vrglo pri njem? Spomni se na to, poišči to in mu probaj omgočit, da še zdaj lahko počne kaj takega (recimo kakor je ultra nepraktično to, da se sama ful rada učim kaj novega, mi lubi to omogoči - me pusti, da ponoči študiram, pa ma on zjutraj čez vikend tamale, recimo... ker pravi,d a sem mu všeč taka). Malo opiši, kako je bilo takrat, ko sta začela, ko sta bila skup, pa je bila še privlačnost, kaj je bilo drugače...