|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moški pogovori
30.8.2010 15:46:39   
mala zirafa
A se vaši možeki veliko pogovarjajo s kolegi, frendi  pikantne, int. stvari?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moški pogovori
30.8.2010 16:14:13   
Anonimen
Interne stvari?user posted image user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.8.2010 16:27:40   
**Tinkara78**
Moj je bolj zadržani tip. Tak da sem skoraj sigurna, da ne.

Je pa dobil ponudbo za jadranje čez vikend s kolegi in bi se znalo zgoditi, da bi ob taki priložnosti lahko padle take debate. Ampak verjetno ne bi nič komentiral.

Neposredna povezava do sporočila: 3
30.8.2010 16:31:19   
Felicita
mislm da s kolegi/frendi ne. se pa pomoje s prjatlcami (in ja ima jih. in ne, nič nimam proti).

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.8.2010 16:31:32   
m_o_i
ne; prav prekleto dolgocasni so s temi carovnalniki, igricami, telefoni in ostalo teknicno kramo user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.8.2010 22:16:57   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

prav prekleto dolgocasni so s temi carovnalniki, igricami, telefoni in ostalo teknicno kramo user posted image

podpis!user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.8.2010 9:57:15   
zvezdan
ja a niso bedni ker nič ne opravljajouser posted image Pa tako je luštn. No sej moje je isti...a veš ta motor pa ta avto...drugače pa mislim, da se pikantnih stvari ravno ne pogovarja s kolegi.

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.8.2010 10:50:40   
Colt
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.8.2010 10:55:54   
uškinamama
JA se. No vsaj upam, da se.user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.8.2010 19:34:31   
ocka2010
Mislim da se vse motite. Če pa tako mislite, slabo poznate svoje moške user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.8.2010 19:54:39   
m_o_i
ne meci vseh v en kosuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu ocka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.8.2010 20:23:32   
Anonimen
Ma moj pa pomoje če popije kako pivo preveč, se znajo hecat kaj na ta račun, samo ne pa da bi se kake detajle pogovarjali ... ko pa alkota ni posredi so pa neverjetn z vsemi temi detajli glede fotoaparatov, računalnikov in avtomobilov user posted image . Aja mi je pa zadnjič zaupal, da so šli ven on pa še 2 tipa (tut mlada očka) in so se cel večer o otrocih pogovarjal user posted image

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
13.10.2010 18:58:14   
lilip
Moj je šel zadnjič ven s kolegom, pa me je klical za nasvet o dojenju - kolega in njegova punca imata 1 mesečnega dojenčka, pa se še vedno "lovijo" z dojenjem:-) No, lahko da sta potem iz dojenja prešla na kaj drugega, čeprav dvomimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.10.2010 19:15:01   
*princeska*
Kaj pa jaz vek kaj se pogovarjajo. A misleš da ko pride s pira, da ga sprašujem kaj so čvekali?? Me ne zanima, pa tud njega nima kaj zaminat kaj se z babnicam pogovarjamo user posted image .

(odgovor članu lilip)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
13.10.2010 19:21:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *princeska*)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
13.10.2010 19:35:27   
svetnik
Moški ne opravljamo, ampak za razliko od žensk, konstruktivno debatiramouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.10.2010 1:03:30   
ronja
Taprvi ne (ni imel kake hude moške družbe, saj je bil še najstnik), tadrugi ja (ne moreš verjet, v kake detajle so šli - rajši nisem razmišljala preveč o temuser posted image ), zdajšnji ne (pač niso taka družba, pa on ni tak tip). Različni so - kot smo me različneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
14.10.2010 1:16:21   
polma
Ne bi rekla...Je pa res, da ga nisem še vprašala..in ga -kolikor se poznam- bom! Hvala za idejo...user posted image  

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

Neposredna povezava do sporočila: 18
14.10.2010 21:09:21   
nananaja
Hahaha, pr nas je zmer velik smeha okol tega, kje kdaj kdo ježa v breg tiši al, pa še ena druga fora... je pa več heca kot resničnega. Se pa včas tud opravla, je pa res, da ima ta družba bolj malo fantovskih večerov.
Pol drugi del družbe je pa bolj 'resno družinski', mamo vsi mejhne otroke, pa je vse sorte, kaj na fantovskih četrtkih govorijo, se v detajle glih ne zmenva, a so družba, ki si marsikej povedo, zdej so pač aktualni otroci, prej pa verjetno kej druzga.

Neposredna povezava do sporočila: 19
15.10.2010 9:35:14   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

hehe, zelo se motite...
ker imam trgovino tik ob lokalu , slišim vse mogoče... debate so takšne, da me je včasih sram, včasih se nasmejim, včasih pa ne morem verjet, da so hujši kot ženske, kar se tiče opravljanja, pa pogovora o ženskah... pa govorimo o treznih moških, kaj šele, če je kak kozarček poleg.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.10.2010 12:48:19   
TomTaylor
Sem imela priložnost delat kot edina ženska v moškem kolektivu. Iz prve roke vam povem, da so moški hujši kot ženske. Prav primitivni znajo bit, kadar so "v elementu".

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.10.2010 12:49:10   
TomTaylor
aja, pa moj je tudi ena taka taprava vaška klepetulja. Ve katera je noseča, katera je katerega varala...

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......