Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 11.3.2010 14:52:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: moški , ali vam prehitro pride ? 11.3.2010 14:56:16
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA Jah sorry no, kaj pa je tukaj zanimivega? jah sorry no , mogoče pa enim res ni , enim bo pa mogoče prav prišlo . ne misli samo nase . dejansko je to grozno , zamisli si malo .
|
|
[Brisano sporočilo] 11.3.2010 15:06:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: moški , ali vam prehitro pride ? 11.3.2010 15:10:43
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA Jah sorry no, kaj pa je tukaj zanimivega? jah sorry no , mogoče pa enim res ni , enim bo pa mogoče prav prišlo . ne misli samo nase . dejansko je to grozno , zamisli si malo . Evo še enkrat sorry, sem šele sedaj videla povezavo naprej :-).. No tole je že bolje... Čeprav imam jaz vedno v mislih glede teh nasvetov vedno v mislih eno mojo kolegico, ki v bistvo profesionalno vodi tečaje in delavnice za zdravnike o ED (erektilni disfunkciji), recimo lulekapa v živo še ni videla, tako da ona bi mene težko v kar koli prepričala. videla ali ne videla luleka , je dejansko tako spolno življenje , nočna mora
|
| Stran: [1] |
Praznik češenj - Goriška brdaMiška2006Se boste udeležili Praznika češenj 5.,6. ali 7.6.2009 v Goriških brdih (http://www.agency-jota.com/index.php/praznikcesenj/splosnopraznik)?DA (
10%)
NE (
90%)
Število vseh glasov: 212Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!