Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
moške "frizure" tam spodaj 1.3.2006 17:43:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede na to, da se ženske kar fejst ubadamo z našimi frizurcami in da želimo biti vedno urejene za moške, me zanima, kaj pa ve zahtevate od vaših "fakerjev" Js sem mojmu že takoj na začetku veze povvedala, da tako kot njega, tudi mene motijo njegove dlake pod pazduho, pa tudi spodaj Zdej pa lahko rečem, da se ureja pogosteje kot jaz, ima pa tudi zelo bujno domišljijo-črtice, trikotniki, balin! Noro, pa še v usta ga raje vzamem
|
|
|
|
RE: moške "frizure" tam spodaj 1.3.2006 18:24:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj tut zelo redno skrbi za dlake pod pazduho in za frizurco spodaj. In tut jaz menim, da je oralni seks zato boljši!
|
|
|
|
RE: moške "frizure" tam spodaj 1.3.2006 18:45:43
|
|
|
|
Anonimen
|
se strinjam..šuma pod pazduho in po jajcih mi je ogabna!
|
|
|
|
RE: moške "frizure" tam spodaj 1.3.2006 19:30:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, zanimivo...jaz vedno skrbim zato, da so moje noge in pazduhe gladke, mucina frizurca je pa itak na prvem mestu. Pa nikoli ni rekel, da to pričakuje od mene. Če imam pobrito mucko, mu je sicer ljubše. Pazduh in nog pa sploh ne porajta. No, hotela sem povedat, da mene pa depilirani moški močno odbijajo. Ne vem zakaj, ampak tako je. Nekako preveč me spominja to na nedoraslega fantička in mi to nikakor ne more bit seksi. Pa tudi pri oralnem seksu me to ne moti. In pravi užitek mi je zakopat obraz v puhast grmiček nad Fonzljem (po Sramežljivkino ), pa dlačice na prsih so mi tudi huuuudo seksi. Kontra pa velja za gornjo frizuro-bolj ko je moška bučka zabrita, bolj mi je všeč...mmmmmmmm
|
|
|
|
RE: moške "frizure" tam spodaj 1.3.2006 19:32:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ups, a sploh lahko sodelujem pri tej temi, ker nisem anonimna
|
|
|
|
RE: moške "frizure" tam spodaj 1.3.2006 19:52:30
|
|
|
|
Tamauchica
|
Definitivno urejena frizurca in obrita jajca.. brez tega pač ni orale
|
|
|
|
RE: moške "frizure" tam spodaj 2.3.2006 10:26:13
|
|
|
|
Anonimen
|
A tako pol pravte!!!! Pol mora pa tole moj prebrat, ker če mu jaz kaj rečem nič ne zaleže! Men so všeč kosmate roke, noge in puhek pod popkom, ampak pod pazduho, pa okrog fonzeljna bi se pa lahko malo uredil-mislim vsaj. Drugače da nadpovprečno veliko na osebno higieno in je hujši kot kaka dama, ampak glede tega pa ima menenje, da dec mora bit kosmat. Sem mu že rekla, da bom še jaz pustila, da me zarasejo kocine, pa bo pol vidu kako bo užival ! Pa še na plažo bom šla taka, ja! Slišiš možek? ZAKOSMATENA KOSMATULJA BOM POSTALA!!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?