Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
moška nevidna kontracepcija 26.5.2005 8:45:15
|
|
|
|
enaena
|
napaka: ker si v resnici NE želi še enega otroka
|
|
|
|
moška nevidna kontracepcija 26.5.2005 8:45:43
|
|
|
|
kajča
|
:zmeden2::zmeden2::zmeden2:prvič slišim da bi obstajala moška nevidna kontracepcija
|
|
|
|
moška nevidna kontracepcija 26.5.2005 8:47:29
|
|
|
|
Nattka
|
A, da bi blo kaj narobe s katerim od njiju, pa ne pomisli??
|
|
|
|
moška nevidna kontracepcija 26.5.2005 8:50:10
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jaz mislim da n.Lahko je s katerim kaj narobe,pri moških pride v poštev samo sterilizacija. Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
moška nevidna kontracepcija 26.5.2005 8:56:23
|
|
|
|
girly
|
ne,ni možno.možna je samo sterilizacija. aja, zakaj pa potem delata na otroku, če si ga ne želita oba? :zmeden2: če ma take dvome, potem res ni pravi čas za :duda:, žal...
|
|
|
|
moška nevidna kontracepcija 26.5.2005 8:56:30
|
|
|
|
enaena
|
To sem ji tudi jaz odgovorila ... toda mislim, da ona vidi preoblem pri njemu, ker že v osnovi ne čuti dovolj želje po otroku z njegove strani.. a ni taka osebnost, da bi ji to tudi povedal... In potem ji pravim ali sploh ima smisla, da ga v tem trenutku res imata, če želja ni obojestranska ...
|
|
|
|
moška nevidna kontracepcija 26.5.2005 9:06:03
|
|
|
|
girly
|
amen! se strinjam enaena.naj najprej razmisli, če je to vredu, ker če si ga zdej ne želi, si ga potem ko se bo rodil ne bo nč več. in potem bo sama z otrokom, bo utrujena, nesporazumi se bojo večali...to lahko pripelje celo do ločitve, tko da jst bi na njenem mestu 5x premislila, preden bi se spustila v to. pa naj se pogovori z njim, pa ga vpraša zakaj noče met še enga, mogoče ma pa zelo tehten razlog al pa enostavno noče met več otrok. to je odločitev obeh in ona bo mogla tud njegovo spoštovat al pa nimata skupaj kaj počet.tko je to
|
|
|
|
moška nevidna kontracepcija 26.5.2005 9:07:02
|
|
|
|
Nattka
|
Če vas prav razumem, menite, da je pri njem lahko problem sterilizacija? Jaz pa poznam primer, ko pri moškem njegovi semenčki niso dovolj aktivni-hitri-prodorni..., so preveč leni, da bi prišli do svojega cilja. Tako, da mislim, da ima tudi moški lahko kakšen problem.
|
|
|
|
moška nevidna kontracepcija 26.5.2005 9:20:10
|
|
|
|
enaena
|
ja, natka, samo moja prijateljica pravi, da mende obstaja neka stvar za popit, ki potem povzroči, da so semenčki še manj aktivni-hitri-prodorni .. ne ve pa kaj to točno je, zato tudi jaz osebno dvomim, da kaj takega res obstaja ...mogoče kje v tujini?
|
|
|
|
moška nevidna kontracepcija 26.5.2005 9:35:39
|
|
|
|
Nattka
|
Jaz sicer ne verjamem, da to res obstaja. Morda, kot si rekla, kje v tujini. Ampak, saj menda pozna svojega moškega. Če pa tolk sumi........naj ga pa pošlje nekam.
|
|
|
|
moška nevidna kontracepcija 26.5.2005 10:56:46
|
|
|
|
SOONka
|
jaz sem pa prebrala, da moski ki si ne zeli otroka in ga nekdo v to sili (nima zelje po :duda: ), avtomatsko proizvaja drugacno spermo (manj kvalitetno ) in je zato manj moznosti za zanositev.. Ali to verjamete ali ne, je vasa stvar.. Meni se zdi malo za lase privleceno, a nikoli ne ves. Morda je pa res..--- tudi zenska med posilstvom naj ne bi mogla zanositi, saj se takrat v telo nekaj spusca ( obramba telesa ). Pravijo, da ce zenska zanosi med posilstvom, to pomeni da je vsaj malo uzivala.. :zmeden2:
|
|
|
|
moška nevidna kontracepcija 26.5.2005 11:01:25
|
|
|
|
Nattka
|
Uživati med posilstvom........halo.....me prav zanima, od kod jim ta ideja.
|
|
|
|
moška nevidna kontracepcija 26.5.2005 11:09:47
|
|
|
|
baguSka
|
aH BrEzveze no. A ji je treba tega!? Mislm halo. Ok. Nej mu pol reče da neha pit ta čudežni napoj, nej ji podari eno semenčece, da bo lepo zanosila, poj pa nej gre po svoje. Mislm zakaj bi se ona trudla met otroka, če ga on noče.:zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Kako dolgo ste vozičkali?maca83 RRKako dolgo ste otroka okrog prevažali v vozičku, po tem ko je že dobro hodil? Na malo daljše sprehode, po trgovinah ter do parka?uporabljamo le nosilko (
12%)
dokler ni shodil/a (
20%)
dokler ni hotel več v vozek (
17%)
do enega leta (
12%)
do dveh let (
35%)
do treh let (
5%)
Število vseh glasov: 66Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!