Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: močno boleče roke,prsti,dlani 31.7.2007 9:14:43
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Boleče ali mravljinčaste?
|
|
|
|
RE: močno boleče roke,prsti,dlani 31.7.2007 9:54:27
|
|
|
|
upanje-upanje
|
ne,ne, prav boleče
|
|
|
|
RE: močno boleče roke,prsti,dlani 31.7.2007 9:59:14
|
|
|
|
guppy
|
Pa se ti samo zdi ali si prepričana, da ne zatekajo? Mene so začele zelo boleti, ko se opazila minimalno zatekanje in takoj sem imela probleme s pokrčenjem prstov itd. Ko se je to začelo pojavljati, mi je ena medicinska sestra svetovala, naj ponoči nosim ščitnike za rolerje, ki preprečujejo vpogibanje roke v zapestju. Takrat mi je to zelo pomagalo, zdaj proti koncu nosečnosti pa tega ne prakticiram več, ker zatekam itak povsod in vse živo boli, tako da bi se lahko samo še v folijo ovila in se smilila sami sebi Upam, da najdeš ustrezno rešitev, če ne pa povprašaj ginekologa!
|
|
|
|
RE: močno boleče roke,prsti,dlani 31.7.2007 11:52:28
|
|
|
|
ašun
|
Meni tudi malenkost zatekajo prsti in ko naredim pest me boli .
|
|
|
|
RE: močno boleče roke,prsti,dlani 1.8.2007 8:25:31
|
|
|
|
BAMBINA_
|
V lekarni si kupi vitamin B6 od Plivita, ki ga lahko uživaš tudi med nosečnostjo. Meni so roke mrtvile, ko pa sem začela tole jemati, je bilo 100x boljše. Poskusi.
|
|
|
|
RE: močno boleče roke,prsti,dlani 1.8.2007 10:06:41
|
|
|
|
ajtak
|
Predlagam, da se posvetujes s svojim G., naj ti pregleda vodo, ce imas v urinu bakterije je lahko precej nevarno in zatekat bos zacela kot balon. Te bolecine, ki jih opisujes so navadno znak otekanja, ceprav ga morda ne opazis...
|
|
RE: močno boleče roke,prsti,dlani 1.8.2007 14:39:46
|
|
|
|
tonja
|
Tudi mene bolijo, ker mi rahlo, rahlo zatekajo. Če imaš gor prstane boš še najbolje videla otekanje, če jih pa nimaš pa je to težko ugotoviti ali zatekajo.
|
|
|
|
RE: močno boleče roke,prsti,dlani 1.8.2007 21:53:43
|
|
|
|
nelyy
|
tudi meni malo zatekajo in ko zelim naredit pest nastane problem,ker me zelo boli.Zraven tega pa mi se drevenijo in sem vcasih cisto brez moci.Razumem zatekanje,zakaj pa zacnejo drevenet ?-obcutek imam kot da bi bi roka malo "zaspala".
|
|
|
|
RE: močno boleče roke,prsti,dlani 2.8.2007 16:23:38
|
|
|
|
BODOČA 77
|
Evo, jaz imam čisto isti problem. Sem v 36. tednu in drevenenje rok se mi pojavlja kaki mesec, ampak je vedno huje. Ko sem to povedala moji G, je rekla da je to zaradi živcev v hrbtenici in da bo po porodu zginilo. Ponoči zaradi tega tudi ful slabo spim, ker se vsakič, ko mi roka zaspi, zbudim. Groza. Zdaj sem si tudi jaz kupla tablete Plivit in upam, da se bo stanje kaj izboljšalo. Bom poročala.
|
|
|
|
RE: močno boleče roke,prsti,dlani 2.8.2007 18:43:27
|
|
|
|
Anonimen
|
U ja.....boli k . Mene tudi. Mravljinči, ponoči pa boli, da niti spati ne morem. Si roko kot kak invalid podpiram, jo tresem, masiram, pa ni nič bolje. Saj bo čez 1 mesec....ko bo tukaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?