Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
močnejša in daljša menstruacija po porodu :( 22.12.2009 19:17:33
|
|
|
|
tanja1980
|
Čau, zanima me, kako je z vami in gospo menstruacijo. 5 mesecev po porodu sem dobila prvo in sedaj imam drugi, ki traja ze 7 dni in ne zdi se mi, da je bo kmalu konec. Je bila boleča na začetku, da sem vzela tableto, kar prej nikol v zivljenju nisem rabila pa se traja mi celo večnost...prej sem jo imela maksimalno 5 dni pa še to tako malo, da je blo komaj komaj. Sedaj pa imam krajši ciklus, nma 26 dni in kr ne neha se, madona, kaj je zdej to, a je vedno tako ali samo prvih nekaj... kako je pri vas zadeva....
|
|
|
|
RE: močnejša in daljša menstruacija po porodu :( 22.12.2009 19:20:41
|
|
|
|
Petka09
|
Jaz sm jo dobila takoj po čišči. Ene tri mesce je bil ciklus nereden: enkrat na 26 dni, pol kr na 36 dni.... Prva dva mesca oz. ciklusa je bla nenormalno močna, da sm mislila, da bom kar izkrvavela zravn . Sem menjavala vložke na eno uro, ker je takoj premočilo... Sem šla na wc in medtem ko sem lulala, je še zravn rdeče teklo v curku. Kr strah me je blo. No, potem nasl. mesec je blo že boljše in pol vsak nasl. mesec. Zdej je spet tko kot pred nosečnostjo: normalna, do 5 dni, prva dva dni močnejša. Tudi pri tebi se bo uredilo.
|
|
|
|
RE: močnejša in daljša menstruacija po porodu :( 22.12.2009 21:52:35
|
|
|
|
štrumfek
|
ja to je normalno. moja prva po porodu je tud trajala več kot en teden vložek sem pa menjavala vsake pou ure.... in boleča je bila... tadruga je bila pa že bolj "normalna" tretja mi je bila pa taka kot pred nosečnostjo
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?