Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: močne slabosti in želodčna kislina 14.4.2009 16:34:18
|
|
|
|
nikolinca
|
živjo pikapolonica8,v katerem tednu nos. si? ja veš glede želodčne kisline boš morala paziti na hrano ....men recimo povzroča žel.kisl. paradižnik,preveč začinjena hrana,....pomaga mi pa toplo-hladno mleko....
|
|
|
|
RE: močne slabosti in želodčna kislina 14.4.2009 17:13:05
|
|
|
|
pikapolonica8
|
jutr bo začetek osmega tedna
|
|
|
|
RE: močne slabosti in želodčna kislina 14.4.2009 17:20:57
|
|
|
|
eva Ana
|
Proti kislini v prvi vrsti zdrava prehrana, potem pa donat, rupurut, gel aloe vere, švedska grenčica. Jaz uporabljam al donat al švedsko genčico (kupiš v lekarni, najboljša je od mariborskih lekarn)!
|
|
|
|
RE: močne slabosti in želodčna kislina 14.4.2009 18:38:57
|
|
|
|
2005gl
|
DONAT!!!!!!! meni je pomagal pa sem ga včasih spila tudi preko liter na dan!!!! dokaj ohlajenega
|
|
|
|
RE: močne slabosti in želodčna kislina 14.4.2009 19:18:40
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonica8 Ponovno se obračam na vas drage formurašice.Že od sobote mi je neprestano slabo mi sili na bruhanje,a bruhati nemorem.Prav tako že par dni ližem rupurut saj se mi kislina dviguej.Ker sina vozim vsak dan v približno 20km v oddaljen vrtec se bojim da me močna slabost prime sredi vožnje,zato se obračam na vas in vas sprašujem kako ste si ve pomagale.Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovore in vašo pomoč. Draga moja probaj še z 1dl radenske in pol limone. To Sem jast pila pol leta na tešč in se mi je kislina popravila. SREČNO
|
|
|
|
RE: močne slabosti in želodčna kislina 15.4.2009 11:30:02
|
|
|
|
anci banci
|
meni pomaga donat že od začetka in tudi jaz ga spijem tam okrog litra na dan in upam da mi bo pomagal do konca nosečnosti, sem pa v 27 tednu
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?