|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   močne slabosti in želodčna kislina
14.4.2009 16:27:21   
pikapolonica8
Ponovno se obračam na vas drage formurašice.Že od sobote mi je neprestano slabo mi sili na bruhanje,a bruhati nemorem.Prav tako že par dni ližem rupurut saj se mi kislina dviguej.Ker sina vozim vsak dan v približno 20km v oddaljen vrtec se bojim da me močna slabost prime sredi vožnje,zato se obračam na vas in vas sprašujem kako ste si ve pomagale.Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovore in vašo pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: močne slabosti in želodčna kislina
14.4.2009 16:34:18   
nikolinca
živjo pikapolonica8,v katerem tednu nos. si?
ja veš glede želodčne kisline boš morala paziti na hrano ....men recimo povzroča žel.kisl. paradižnik,preveč začinjena hrana,....pomaga mi pa toplo-hladno mleko....

(odgovor članu pikapolonica8)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2009 17:13:05   
pikapolonica8
jutr bo začetek osmega tedna

Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2009 17:20:57   
eva Ana
Proti kislini v prvi vrsti zdrava prehrana, potem pa donat, rupurut, gel aloe vere, švedska grenčica.
Jaz uporabljam al donat al švedsko genčico (kupiš v lekarni, najboljša je od mariborskih lekarn)! 

Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2009 18:38:57   
2005gl
DONAT!!!!!!!
meni je pomagal pa sem ga včasih spila tudi preko liter na dan!!!!
dokaj ohlajenega

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2009 19:18:40   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonica8

Ponovno se obračam na vas drage formurašice.Že od sobote mi je neprestano slabo mi sili na bruhanje,a bruhati nemorem.Prav tako že par dni ližem rupurut saj se mi kislina dviguej.Ker sina vozim vsak dan v približno 20km v oddaljen vrtec se bojim da me močna slabost prime sredi vožnje,zato se obračam na vas in vas sprašujem kako ste si ve pomagale.Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovore in vašo pomoč.
Draga moja probaj še z 1dl radenske in pol limone. To Sem jast pila pol leta na tešč in se mi je kislina popravila.

SREČNO

Neposredna povezava do sporočila: 6
15.4.2009 11:30:02   
anci banci
meni pomaga donat že od začetka in tudi jaz ga spijem tam okrog litra na dan in upam da mi bo pomagal do konca nosečnosti, sem pa v 27 tednu

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.4.2009 13:40:58   
t5t6
Jaz pijem Donat, en dan sem si zaželela Cocacolo in mi je pomagala, čeprav je ponavadi nikoli ne pijemo. Predvsem pa mi zjutraj in zvečer, ko imam največ kisline paše kruh, prepečenec in razne hrustljave ploščice. Neprestano moram nekaj takega grickat pa je boljše.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?