|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mnenje o vozičkih
8.9.2005 10:38:05   
bobika
O vozičkih je bilo res že veliko napisano. Imam pa vseeno nekaj vprašanj in upam, da mi boste znale pomagati.
1. Katera kolesa se vam zdijo na ozičku boljša napihljiva ali nenapihljiva?
2. Tista napihljiva moraš menda vedno jemati dol, ko daješ voziček v avto, če avto ni velik?
3. Ima katera takšen voziček http://www.hoco.at/Hoco_Produkte/Hoco_Scooter/hoco_scooter.h tml in kako se vam zdi? Se da tukaj zraven dobiti tudi košara za novorojenčka?
4. Kje v Avstriji oz. v Grazu imajo veliko izbiro vozičkov?

Upam, da nisem preveč komlicirala

pa še nekaj, ne vem a sem čisto butasta al kaj mi je Ne najdem iskalnika na tem novem forumu. enkrat sem žeiskala nekaj sedaj ga pa kr naenkrat ne vidim več
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mnenje o vozičkih
8.9.2005 11:26:33   
fricka
Ne poznam sicer tega vozička, sama imam PegPerego Pramette. Nima sicer prav velikih koles, se pa zelo enostavno zlaga in spravlja v avto. S tamalo sva zelo leteče in je to še kako dobrodošlo. Si sploh ne predstavljam kako bi vedno stikala kolesa, ko pa imam že tako vedno polno krame s seboj. Pa še od rojstva naprej ga lahko imam.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mnenje o vozičkih
8.9.2005 11:43:54   
Blink1
Jaz sem najprej kupila ABC design z napihljivi kolesi. V starega Cliota sem ga spravila, in to tako, da sem dve kolesi morala sneti Za bolj neraven teren (makadam ipd.) so napihljiva kolesa zakon. za po trgovinah in po mestu, pa jih ne rabiš.

Vozičkov imajo največ v KIKI v Gradu. Imajo ful izbiro, vse barve...So pa dražji kot drugod...Pa še v Toysu poglej

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mnenje o vozičkih
8.9.2005 11:58:55   
lex
Mi imamo toysov (Hauckov) voziček in je zakon!!! Ima 6 koles (spredaj ima dvojna, ki jih lahko zablokiraš in se ne vrtijo) edino problem je pri avtomobilu, ker zasede ogromno prostora (hvala bogu imamo tak avto, da gre not) Aja pa xxxlutz ima tud veliko izbiro, sam ne vem kje točno v Grazu je (jaz sem bila v enem pred Grazem z naše strani) sam so dražji kot pa v toysu

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mnenje o vozičkih
8.9.2005 12:02:49   
lan
Tako kot je napisala N&N za na pesek so zagotovo boljsa napihljiva kolesa.Jaz sem za napihljiva kolesa, se mi zdi vozicek lazje vodljiv.Edino kar je,da lahko napihljiva kolesa hitro pocijo in moras imeti dodatne zracnice za rezervo doma (so zelo poceni).V Grazu poglej v Toysu in Kiki.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mnenje o vozičkih
8.9.2005 12:15:45   
pravljica
mi imamo comforta...kolesa so že zakon (tudi vse drugo seveda) ampak moraš imeti prostor, prostor in še enkrat prostor (če si rada komot kot jaz )...doma, v avtu, na sprehodu...v najbližjo trgovino z njim ne morem (dobro da imam blizu vse trgovske centre), ker ne živimo v enostanovanjski hiši, ga puščam pred vhodom, če ne bi imeli velikega karavana, se ne bi odločila zanj...ampak izgleda pa dobro
za makadam in vse stran poti je zakon...če ne gre drugače, ga dvigneš na sprednje vrtljivo kolo in prideš kamor hočeš...po travi, po kolovozu, ob dravi, po gozdnih poteh...mam že mišice na rokah ko švarcneger
spomladi ali najkasneje poleti 2006 menjam za drug model...buzz ali zapp

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   mnenje o vozičkih
8.9.2005 13:04:29   
urška
v toysu imajo največ samo hauck. mi smo ga kupili tam (shopperja) in je zakon. nima ta velikih koles (premer spredajo 18cm zadaj 20) je pa ful lahek, kar je najbolj pomembno. je pa hauck v avtriji ful cenej kot v arielu.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   mnenje o vozičkih
8.9.2005 13:41:36   
Nikita***
Pravljica, sama sem ful navdušena nad comfortom, v bistvu edini trikolesnik, ki me je prepričal. Zanima me le, če ga v karavana spraviš normalno ali moraš kolesa dajati dol?
Sicer imam še nekaj časa za nakup, vendar mislim, da sem že čisto odločena.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   mnenje o vozičkih
8.9.2005 15:39:47   
Anonimen
Bobika, Hoco vozičke prodajajo v Avstriji v Kiki in so res malenkost cenejši kot pri nas v Rutarju.
Tako mehko košaro s trdim dnom, ki gre praktično v vsak voziček, lahko dokupiš, cene v A ne vem, je pa bila v Rutarju pred časom znižana iz 12.000 na 4.000.

Jaz sem resno razmišljala o tej kombinaciji, vendar pri tem vozičku ne moreš gledat dojenčka. Če bi se ročaj obračal naprej/nazaj....

Še vedno je v igri PP Venezia.

Hauckove vozičke pa poglej v Toysu, kot so ti že svetovale ostale. Model Denver 6 je zelo podoben temu Hocotovemu in je zelo ugodna cena! Pa ročaj se obrača in torbo dobiš v ceni.

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   mnenje o vozičkih
8.9.2005 15:43:36   
Anonimen
Link do vozička:

http://www.hoco.at/Hoco_Produkte/Hoco_Scooter/hoco_scooter.h tml
ribicaRR38603,851087963

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   mnenje o vozičkih
8.9.2005 16:18:17   
bobika
Hvala, ja na to, da dojenčka ne vidiš pa sploh nisem pomislila . Se vidi, da sem še začetnica v tem. Ta Hauckov voziček mi je tudi zelo simpatičen.
PP Venezia pa mi ima premajhna kolesa, saj bo naš teren podeželske ceste za kar pa mislim, da ni primeren. Ker bomo pa tudi po mestu vozili bi bilo fajn, da je bolj kamot zložljiv in fajn vodljiv.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   mnenje o vozičkih
8.9.2005 16:20:28   
PIKA
PP si lahko ogledate na www.mami.si.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   mnenje o vozičkih
8.9.2005 16:26:17   
pravljica
ja jery, normalno ga spravim noter...v mondea karavana, za druge ne vem, ker ta ima res p r t l j a ž n i k...ampak, če bi blo treba kolesa dol jemat, se pa res ne bi odločla zanj, ker sem preveč komot
drugač sam voziček je pa res zakon, nimam kaj rečt...pravi comfort za vozit, ko ga je treba kam pospravit, je pa druga muzika (če nimaš hiše in kakšne garaže zraven, da ga ni treba zmeraj zlagat in nosit gor pa dol )

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   mnenje o vozičkih
8.9.2005 20:11:15   
Anonimen
Meni pa se zdijo podobno velika kolesa pri PP Venezia, Hoco Scooter (ta ima mogoče res malo večja) in Hauck Denver 6. Tudi zložijo se na podobno velikost, vendar noben kot marela.
Tale Hauck bi bil super, če ne bi bil tako težek (16 kil). Bi ga že doma imela, ker se mi zdi 130€ res ugodno. Tako pa bomo nabavili Venezio (10 kil), zdaj so ravno prišle nove barve. Bomo pa ga res uporabljali bolj po mestu, saj amortizirana kolesa pa ima.

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   mnenje o vozičkih
8.9.2005 23:20:26   
kati1
ojla

sama sem kupila "marelo" Peg Perego ... predvsem zato, ker se zloži na malo ... menim, da so velika kolesa res nerodna ... si absolutno ne prestavljam, kako jih boš dajala vsakić dol ... midva mava velik avto - Picasso, pa si ne predstavljam, kako bi šla na kak dopust: voziček + potovalke idr. ... če resnično ne živiš nekje, kjer je samo makadam - priporočam mala kolesa. Se mi zdi, da je itak dandanes povsod asfalt in tud bolj se mi zdi praktično, da lahk greš v trgovino z vozičkom kot pa enkrat na nevem koliko časa na makadamsko pot. Pa če je lepo utrjen makadam, tud mala kolesa niso noben problem.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.