Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
mnenje o Fisher price igrači.. 13.5.2005 17:12:27
|
|
|
|
TanjaK
|
Pozdravljena! Cena nove podlage je mislim, da 15.000,00 SIT. Do kdaj je uporabna ne vem, ker smo stari šele 6 mesecev, pa je že od tretjega meseca fuulll zanimiva. LP
|
|
|
|
mnenje o Fisher price igrači.. 13.5.2005 22:35:00
|
|
|
|
Tipi
|
Mi smo stari eno leto, pa nam še vedno dela družbo. Včasih je zanimivo pritiskat na ptička in ga poslušati kako poje, ko pa primemo raco v roke, pa mamo že glava boli. Lp :sloncek:
|
|
|
|
mnenje o Fisher price igrači.. 13.5.2005 23:15:52
|
|
|
|
polona2
|
Tudi pri nas je še vedno v uporabi, pa bomo naslednji mesec stari 1 leto. Uporabljali smo jo že od prvih mesecev dalje, ter tudi v stajici. Zraven so še ropotuljice, ki se jih lahko pritrdi npr. na lupinico itn., meni se zdi dober nakup, lp!
|
|
|
|
mnenje o Fisher price igrači.. 14.5.2005 12:17:21
|
|
|
|
skuštrana
|
Hvala vsem, fora je v tem da bi jaz kupila že rabljeno in se mi zdi da mi je ženska mal preveliko ceno postavla, ker nova je 14.900 ona pa bi jo dala za 10.000. Ne vem glede na to da je rabljena, kaj pa ve mislite? Se splača al naj dam še rajš tist gnar zraven pa kupim novo...Jaz bi jo vzela za nekje pol cene? Aje to ok?
|
|
|
|
mnenje o Fisher price igrači.. 14.5.2005 12:30:11
|
|
|
|
Divja vijolica
|
Pomoje je res mal previsoka cena. Mi smo jo kupili za 10.000, ko je bila akcija v Bc. Če je rabljena, bi ti lahko ceno še mal spustila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?