|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mleko v31 tednu
12.1.2008 10:41:33   
Anonimen
user posted image   A je možno, da se mi proizvaja mleko v 31 tednu. Danes sem se namreč zbudila sredi noči vsa mokra in prsa me full tiščijo.user posted image Prej me niso nič.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mleko v31 tednu
12.1.2008 10:59:07   
marita
ja, meni se to pojavlja že od 20. tedna dalje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2008 10:59:24   
digi
ja je možno - in ne samo možno, ziher je to to....

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2008 11:26:47   
kodrana
jaz imam tudi flekce od mleka na pižami že od 19t. 

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2008 11:49:22   
dezurna
Ja,tudi jaz sem v 31. tednu pa mi je prejšnji teden kar naenkrat priteklo mleko,trajalo je dva dni zdaj pa ne teče več.Drugače pa ležim ker sem bila pred prazniki sprejeta v bolnico,ker se mi krajša maternični vrat.So naredili kar malo panike,celo v Maribor so me peljali z rešilcem,ker v Ljubljani ni več prostora. No pa se je vse za enkrat dobro izteklo,ležim zdaj doma,v bolnici sem dobila dve inekciji za razvijanje pljučk. Čas res ne mine,ampak sem srečna da sem doma,ker imam doma še 5 let staro hčerko.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2008 12:36:55   
Anay
Kako ti uspe počivati, ker če bom šla jaz tudi domov se bojim, da mi ne bo uspelo počivat. mam tud jaz hčerko 3,5 let staro.Saj si full želim domov sam ne vem kako mi bo uspelo mirovat. Saj vem se bom mogla kar potrudit.

(odgovor članu dezurna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2008 12:54:40   
Naja30
V prvi in zdaj drugi nosečnosti, sem opazila glekce na pižami že okoli 20t.

(odgovor članu Anay)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.1.2008 14:16:46   
dezurna
Anay,veš da mi kar uspe počivati,sem se prepričala da bolje doma,kot v bolnici,pa tudi hčerka si da dopovedati da mora mami ležati,tako da me včasih še na wc ne pusti,ker reče da moram ležat.Full je fajna,komaj čaka da se rodi dojenček. Imam srečo da imam v hiši še mamo da mi pomaga,pa seveda moža ,ki vse naredi brez težav,od sesanja,do pomivanja posode,stanovanja,še balkone je pomil,res je zlat!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.1.2008 17:51:36   
Anay
Moram tud jaz svojga moža pohvalt. Zdej ko sm v bolnici lepo skbi za stanovanje in za našo lumpo malo. Tko da sm res brez skbi, se bosta že porihtala.

(odgovor članu dezurna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.1.2008 18:55:41   
dezurna
ANAY,zakaj pa si v bolnici,kaj je narobe da moraš tam ležat,a si že dolgo?

(odgovor članu Anay)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.1.2008 23:25:53   
tweetek
Jaz mam tud flekce na pižami, pa sem v 20. tednuuser posted image . Kaj čmo. Sem ugotovila da če me prsi fajn bolijo in če mam bradavice zelo ibočene (mislim celo aureolo) da pomaga da si kar malo stisnem tistega "predmleka" ven - je ful boljše in so dojke res manj napete.  Mislim da škodvat ne more...

Aja, Anay, sem brala tvoje poste, držim pesti da se bo pikica še nekaj tednov cartala v trebuščkuuser posted image

(odgovor članu dezurna)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.1.2008 11:10:32   
jaša2
ja, jaz sem že nekaj mescev pred porodom imela vse mokre spalne srajce.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?