|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mleko dovolj za obrok?
20.10.2006 18:27:16   
DEJANA
Sinek je star dobrih 6m in lepo že jeva na žlico. Ob sedmih zjutraj popije 200ml Novalaca, okoli 10. ure pojeva sadni obrok, sledi kosilo, za popoldansko malico kakšno skuto ali mlečno kašico, zvečer pred spanjem pa spet 200 ml mleka. Zadnjih nekaj dni sem se začela spraševat, če mu jutranji in večerni mlečni obrok zadostujeta oz ga nasitita, ali zgolj odžejata. Sem v dilemi, ali naj mu ponudim za zajtrk in večerjo kaj na žlico (mlečna kašica...) Kakšne so vaše izkušnje dekleta?  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mleko dovolj za obrok?
20.10.2006 18:40:35   
Maxica
Mislim, da je vajin jedilnik za šestmesečnika čist ok. Tak otroček potrebuje še precej mleka, tako da mu ga kar pusti. Sicer počasi začni uvajati kakšen gresek ali kaj podobnega na mlečni osnovi za večerjo.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu DEJANA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2006 19:14:02   
mami darka
Naša pupa je stara 18m, pa ima za zajtrk še vedno mleko, pa mogoče kak piškot zraven. Mislim, da kr lepo jesta za 6m, mi smo do 8m bili bolj na mleku + kakšna žlička zelenjave ali mlečne kašice.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2006 19:24:53   
Anonimen
Tibor je vsaj do leta dni, pa se mi zdi, da še dlje, zjutraj in zvečer pil samo mleko, brez vseh dodatkov. Pa še čez dan kdaj. Čisto dovolj ima, brez skrbi.

(odgovor članu mami darka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2006 20:20:18   
Mateja82
Pri sedmih mesecih ima za večerjo 200ml mleka, sem poskusila dodat še kašico, pa ji ni bilo všeč ima rada  tekoče. Zjutraj za zajterk pa mi počasi uspeva da jo nahranim po žlički s kakšno mlečno kašico. Ampak tud samo mleko čisto zadostuje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2006 23:39:13   
lily975
mi imamo pri 5,5 mesecih za zajtrk 250 ml aptamila ar+ 5 žličk riževih kosmičev, potem obrok sadne kašice popoldan pa en obrok sadno-mlečne kašice po žlički, če je pred večerom še lačen dobi še 250 ml aptamila ar, pred spanjem pa 250 ml aptamila ar + 6 žličk riževih kosmičev. Spimo od 22 pa do 9 ure zjutraj.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2006 11:31:53   
TONČI.
Moj je star 1leto in ima za zajtrk in večerjo mlečni obrok ( gres in podobno). Pred vsakim spanjem pa še flašo mleka (280ml). Ostalo pa enako kot mi.

(odgovor članu DEJANA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

IVF spol
larci22

Ali ste po ivf postopku rodile punčko ali fantka?

punčko (53%)

fantka (47%)

Število vseh glasov: 123

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!