|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mleko
15.12.2004 15:17:59   
MINEJA
Pozdravljene punce?

Včeraj smo bili na plavanju in smo čvekali o naših malih sončkih. In seveda je tema nanesla na spanje. Pojamrala sem malo kako ne spimo itd. Nato me je ena mamica vprašala ali naš je veliko mleka in mlečnih izdelkov? Njihov ta mali, namreč tudi ni spal, ko pa so ukinili mleko, pa SPPPIIIIIIII!Pri njeni sstri enako ... Saj ne morem verjeti!???:zmeden:

Kaj mislite?:zmeden:

Mislim, da ima naš bolj problem, ker ne zna sam zaspati nazaj! Kolikor sem uspela UGOTOVITI IZ KNJIGE Otroško spanje-brez joka v sanje ...

:duda::duda::duda::duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mleko
15.12.2004 16:42:00   
malika
Joj Mineja, ko bi bilo to res...9nebesa

Ampak moj otrok ne spije nič mleka, spi pa tudi ne.

:(:)-

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mleko
15.12.2004 19:59:19   
mehurčica
Moj mižo pije mleko zjutraj in zvečer, ml. izdelke ponavadi dvakrat na dan-za večerjo kako kašico/gris..., za zajtrk pa jogurt. In že kak mesec spimooooo!:) Torej, ni od tega odvisno.

Pomagaj mu, da se bo naučil sam zaspat nazaj. To pomeni, da ga pojdi potolažit, mu dat kaj pač rabi(mleko, dudo, cartiko...)in pojdi ven.
Naš je ponavadi jamral-ni jokal...in se je sčasoma navadil sam zaspat. Ker enostavno nisem več zmogla. Ene 2x je jokal kakih 5 minut(še to po moje ne)in potem zaspal. Meni se je teh 5 min zdela cela večnost, ker se mi je tako smilil, ampak je pa zaspal. In sedaj ko tudi on končno spi, se tudi verjetno bolj naspi, kot takrat, ko se je matral vsako uro.

...morem it...

Lp:miska:

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mleko
15.12.2004 20:59:12   
Blanka77
Mehurčica, bravo, da vam je uspelo.
Pri nas ne pomaga nič. Metoda Pantleyeve je zdržala ene 14 dni in smo spali, sedaj pa ne deluje več, tudi jokanje ne, le duda ali voda po steklenički. Imava spet podočnjake do tal. Prešnjo noč si je kar sama dvakrat postregla z dudico, ker ji je nisva hotla dat. Spolh ni jokala, poiskala je dudo, malo poropotala z njo, jo dala v usta in cmokaje zaspala.
Danes pa sem jo dala v kot posteljice, da bi poskusila zaspati brez nje, jaz pa bi jo ponoči našla. In kaj je naredila, obrnila se je na trebuh, zagledala dudico, jo potegnila k sebi in dala v usta in v sekundi zaspala. Sem razmišljala, da bi ji jo kar zavezala okrog ust. Sej se hecam!!!!!

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mleko
16.12.2004 15:31:58   
Erika 1
Ja kar se samostojnega spanja tiče, smo tudi mi imeli probleme. Ja, pač ene noči ko je imel kake 4 mesece jaz preprosto nisem zmogla več in sem nazaj zaspala, moža pa nagnala v dnevno. Menda se je mali drl (povedala tašča) še ene 1/2 ure in zaspal sam nazaj. Od takrat ni problemov.
Tako da ti lahko iz izkušenj povem, da kolikor jih crtamo toliko pač izkoriščajo. Pusti naj se dere.

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?