Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mlečni riž za 6-mesečnika 21.3.2006 10:06:42
|
|
|
|
Mala Vita
|
Ja mene to tudi zanima Tudi jaz bi ji naredila mlečni rižek in pa grisek, pa se mi zdi, da je še premala. Ima 5.5 meseca. Lp
|
|
|
|
RE: mlečni riž za 6-mesečnika 21.3.2006 10:06:48
|
|
|
|
Anonimen
|
KA PA ČE BI PROBALA NA VODI SKUHAT RIŽ DO RES MEHKEGA POL GA PA ZMEŠAŠ Z mlekom in zmiksaš v kašo? lahko še kako sadje umes zamiksaš da bo bolj slastno :) al pa zelenjavo pa maš rižoto :)
|
|
|
|
RE: mlečni riž za 6-mesečnika 21.3.2006 10:47:45
|
|
|
|
nejča
|
Kupi čimbolj okroglozrnati riž, tak za narastke, ki se lepo razkuha in je mehek (ponavadi je iz Italije). Potem ga preveč skuhaj, v več vode kot piše, dodaj mleko v prahu in še zmiksaj, če se ti bo zdelo pregrobo za . Res je pa še boljše, če dodaš še banano, jabolko, hruško ali pa vmešaš sadni frutek. Jaz podobno delam z proseno, ajdovo kašo in polento, kamor lahko dodaš tudi zelenjavo.
|
|
|
|
RE: mlečni riž za 6-mesečnika 21.3.2006 11:22:54
|
|
|
|
fricka
|
Za prebavo je pa dobr z dodatkom divjega riža.
|
|
|
|
RE: mlečni riž za 6-mesečnika 21.3.2006 12:31:57
|
|
|
|
ALINA55
|
Jaz sem poskusila tako, kot je napisala nejča, vendar ga ni maral, ker ga nisem mogla čisto spasirati (še vedno ostanejo majhni koščki). Ga je kar ven spljuval, zdaj mu raje kupujem riževo kašico, ki jo ima zelo rad.
|
|
|
|
RE: mlečni riž za 6-mesečnika 23.3.2006 19:46:01
|
|
|
|
dskubin
|
plasmon ma pa tak rižek za 4+ mesece, ki je čisto majcen in pa tudi take drobčkene paštice
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?