Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: miza z luknjo na sredi za marelo 28.1.2009 13:48:25
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Uf, te robe še zdaj ni v trgovinah. Take bolj kamping izvedbe sem zasledila v Sport Expertu, tiste bolj fiksne pa v Merkurju, Rutarju, ma povsod.
|
|
RE: miza z luknjo na sredi za marelo 28.1.2009 16:32:05
|
|
|
|
misa4
|
Mi smo imeli tako, samo če ni res težka, jo lahko veter odpihne in zlomi mizo, nam jo je. Raje imam posebej, mi je bolj praktično, ker lahko marelo prestavljaš, da imaš skoz senco. V trgovini je pa nisem zasledila, malo počakaj, da pride sezona, se bo ziher kaj najdlo.
|
|
|
|
RE: miza z luknjo na sredi za marelo 28.1.2009 16:53:41
|
|
|
|
karin412
|
Ja, saj vem, da je prezgodaj. Samo smo tako mizo že lani iskali, pa neuspešno. Marela se mi zdi fajn, ker vse iglice na mareli ostanejo oz. je miza čista.
|
|
|
|
RE: miza z luknjo na sredi za marelo 28.1.2009 21:56:07
|
|
|
|
Mišni
|
Mi smo jo lansko leto kupili v Intersparu, pa še zelo poceni je bila. In ja, mi imamo tudi zaradi svinjarije in iglic marelo razpeto. Samo naša je kar velika, ne vem, če so manjše tudi imeli. Imamo kombi, pa nam je vseeno.
|
|
RE: miza z luknjo na sredi za marelo 29.1.2009 10:42:04
|
|
|
|
viv_
|
Mi jo imamo tudi... Crespovo.
|
|
RE: miza z luknjo na sredi za marelo 3.2.2009 14:07:41
|
|
|
|
viv_
|
Jaaaaaaaaaaaa, tole imamo! Super miza, res. Pa tele teleskopske tačke so zakon! Ker vedno lahko tako namontiraš, da miza stoji naravnost. Pa ker ni 4-oglata je fajn velik prostora. Mi imamo spuščeno ponavadi na pol, zato da še tamalidve normalno sedita za mizo. Zloži se čist na ajnfah, na pol se prepogne, pa noge grejo not. Ne vem pa, kolk jih je treba dat skupi. Ampak to je tik-tak. Aja, Mišni, v Butlersu imajo ful luštne začimbe za kampirat. Taka okrogla škatlica, kot za raznobarvne cvirne, potem so pa skupaj sol, poper, paprika, česen, curry, še en poper... Res kjut!
|
|
RE: miza z luknjo na sredi za marelo 3.2.2009 18:39:40
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR Aja, Mišni, v Butlersu imajo ful luštne začimbe za kampirat. Taka okrogla škatlica, kot za raznobarvne cvirne, potem so pa skupaj sol, poper, paprika, česen, curry, še en poper... Res kjut! O fajn, hvala. Samo je pa tale vaša miza the najnajdražja. Še eno sem gledala, podobno, samo brez luknje, pa pride 75 evrov. Tako da še ne vem, ampak eno bom nabavila.
|
|
RE: miza z luknjo na sredi za marelo 3.2.2009 20:21:12
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Samo je pa tale vaša miza the najnajdražja. Je bla le poročno darilo
|
|
RE: miza z luknjo na sredi za marelo 3.2.2009 20:22:55
|
|
|
|
Kliki
|
Maš jih v OBIju ali pa v merkurju samo bol na spomladanski čas.
|
|
|
|
RE: miza z luknjo na sredi za marelo 4.2.2009 13:14:37
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Samo je pa tale vaša miza the najnajdražja. Je bla le poročno darilo Aja to pa že. Samo jaz se res ne bi zdaj pa glih zaradi te mize poročila, no ...
|
|
RE: miza z luknjo na sredi za marelo 8.2.2009 14:40:10
|
|
|
|
hella
|
kako pa je s hladilniki? Mi mizo imamo rabimo nov hladilnik. Lani smo imeli hladilno torbo , elektrika, pa se ni najbolje obnesla. Ni bilo slabo ampak mrzlo smo pili samo v bifeju. Je mogoče kakšen podforum za to že odprt? Vidim, da je velika izbira hladilnikov in cen. Kaj mi svetujete?
|
|
|
|
RE: miza z luknjo na sredi za marelo 8.2.2009 18:50:58
|
|
|
|
viv_
|
Mi imamo nekega mobicool, sem že lepila sličice, je na 12V in na 220. V bistvu je mal večja torba, ampak hladi super. Predlani smo dali v Mediamarktu zanj 100€, lani so bili v šparu po 70€. Smo zelo zadovoljni.
|
|
RE: miza z luknjo na sredi za marelo 8.2.2009 20:44:39
|
|
|
|
Mišni
|
Mi imamo navaden mali hladilnik in je fajn mrzlo. Kot doma.
|
| Stran: [1] |
LubeničkaVam je všeč ime Arian?Da (
24%)
Ne (
76%)
Število vseh glasov: 421Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!