|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   miss 60
4.8.2009 13:00:11   
kaya2007
a prodajajo te kavbojke kje v ljubljani?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: miss 60
4.8.2009 14:14:46   
ZmajTolovaj
sem nekje po srednji šoli nehala gledat ... ni to več moj rang, kar se tiče št. konfekcije user posted image user posted image user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.8.2009 20:07:44   
kaya2007
saj imajo tudi kakšne večje user posted image  sploh so zdaj njihovi odeli bolj veliki kot včasih. mah, v splitu sem si hotela ene kupit, pa možu niso bile preveč všeč..zdaj mi je pa žal, itak user posted image

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.8.2009 8:35:56   
mišk
Jst sem tudi do prve nosečnosti samo te kavbojke nosila. Potem pa so se nabrali viška kilogramčki...user posted image
V Celju vem da imajo v City centru miss sixty trgovino, za Ljubljano pa res ne vem. Škoda, ker ni Sportina več zastopnik te znamke.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.8.2009 19:20:44   
Pika Zoja
miss sixty ima svoj oddelek v Emporiumu. In še vedno je nora roba, sploh kavbojke user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.8.2009 19:24:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

v splitu sem si hotela ene kupit, pa možu niso bile preveč všeč..zdaj mi je pa žal, itak user posted image

a je to tko dalec, do tja se zapeljat in eno kavo spit? Vsaj izgovor imas zdaj user posted image .

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.8.2009 21:40:13   
kaya2007
a si sigurna, da imajo v emporiumu? ker enkrat pred leti so ukinili, potem pa nisem več opazila user posted image  kje pa približno?

ne, split ni tako daleč, ampak se bojim, da nekako ne bi naletela na razumevanje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.8.2009 21:50:16   
Anonimen
ne, split ni tako daleč, ampak se bojim, da nekako ne bi naletela na razumevanje user posted image

ah moski user posted image user posted image user posted image ...kaj pa oni sploh razumejo user posted image ?

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.8.2009 21:58:56   
mišk
Aha, pa v Zagrebu je tudi  Miss sixty trgovina, če ti je kej bližje. Od kdaj pa je spet v Emporiumu trgovina? Vem, da je bla par let nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.8.2009 4:52:28   
punci
uf to so bile včasih najboljše kavbojkeuser posted image sicer malo drage ampak so pa zdržale res dolgo.Zdaj pa tut jaz ne vem kje bi se jih še dalo dobit

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.8.2009 8:47:29   
kaya2007
sem pogledala na stran od emporiuma, pa jih nisem zasledila.
je tudi v reki trgovina, pa niso imeli moje številke...drugače pa je pri nas baje tudi v celju, ampak me vseeno zanima, če je še kje v lj?

(odgovor članu punci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.8.2009 21:03:01   
Pika Zoja
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

a si sigurna, da imajo v emporiumu? ker enkrat pred leti so ukinili, potem pa nisem več opazila user posted image  kje pa približno?

Se ravno zadnjic sem se zaletela v en stant z miss sixty kavbojkami. Nekje na sredini - vprasaj, saj ti bodo povedaliv user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.8.2009 21:51:33   
5ra_28
Če pa v LJ ni Miss sixty, pol pa tud ne vem... Sigurno je kje!!!

Drugače pa so meni tudi ful fajne Pepe Jeans! Moške itak najboljše, zdaj pa imajo ženske tud fajne!

Končno smo trije:)

(odgovor članu Pika Zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.8.2009 23:32:14   
ZmajTolovaj
Kaj pa v cityparku tam v ****? Mogoče, ne vem, ampak kokr da sem jih nedolgo nazaj vidla...
Ali pa Hala 12?

< Sporočilo je popravil ZmajTolovaj -- 7.8.2009 23:35:02 >

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.8.2009 15:38:51   
kaya2007
no tko, sem ugotovila, da imajo miss 60 v centru ljubljane, na mačkovi. imajo še pepe jeans in killah.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
8.8.2009 22:30:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.