Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mislim da me je zaplodil 19.4.2007 23:36:43
|
|
|
|
pupika27
|
upajmo da je res tako midva se trudiva že pol leta pa še zmerom nič,,,, VAMA PA DRŽIM PESTI DA SE POKAŽEJO
|
|
|
|
RE: mislim da me je zaplodil 19.4.2007 23:49:13
|
|
|
|
lelaval
|
Saj vseeno, kateri je noseč, glavno, da se je prijelo.
|
|
RE: mislim da me je zaplodil 19.4.2007 23:55:18
|
|
|
|
pupika27
|
GLAVNO DA STA OBA SREČNA IN ZADOVOLJNA
|
|
|
|
RE: mislim da me je zaplodil 20.4.2007 8:20:51
|
|
|
|
Lupita
|
|
|
|
|
RE: mislim da me je zaplodil 20.4.2007 9:45:57
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval Saj vseeno, kateri je noseč, glavno, da se je prijelo.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: mislim da me je zaplodil 20.4.2007 10:05:00
|
|
|
|
pupika27
|
dobro jutro zdaj pa imam jaz eno vprašanje za vas s fantom se trudiva že kar nekaj časa da postaneva a sem vsak mesec ponovno razočarana jaz počasi obupujem a on ostaja optimist (na srečo)sva relativno mlada on jih ima 26 jaz pa 27 let in zanima naju kako dolgo se naj trudiva preden obiščeva zdravnika in ali obstajajo kakšne tablete za pomoč pri zanositvi?hvala za pomoč komaj čakam na in !!!!!!!!!!!!upam da v maju "tete ne bo na obisk"
|
|
|
|
RE: mislim da me je zaplodil 20.4.2007 10:21:17
|
|
|
|
živa
|
Anonimna, moč te je kvečjemu O-plodil; če bi te ZA-plodil, bi bil tvoj oče . Pupika27, poskušati morata eno leto, preden ti ginekolog lahko pomaga zaradi neplodnosti. Lp, živa
|
|
|
|
RE: mislim da me je zaplodil 20.4.2007 10:42:43
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
Oj!! Men se tud ta "zaplodil" čudno sliši , kr neki!!!
|
|
|
|
RE: mislim da me je zaplodil 20.4.2007 14:08:20
|
|
|
|
Naty*
|
Tečke...sej ni važno zaplodil al oplodil, glavno da ste jo razumele. Pa pesti da bo Anonimna
|
|
|
|
RE: mislim da me je zaplodil 20.4.2007 21:13:44
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Izjava mojega moža: "Jst sem že cel dan kar nekaj lačen, izgleda da sem JAZ noseč" No se mi zdi da sem se je prijelo v ponedeljek bom anonimna če se slučajno prikaže ta rdeča.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?