|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mirena
16.7.2011 20:03:21   
TaRe*
ojla
dejte mi povedat,tiste ki imate izkušnje z mireno...
a po odstranitvi mirene krvaviš'
Jaz jo imam šele 5 mesecev,pa bi jo dala ven,ker me boli,pa ker mi je tako svetovala zdravilka...ker pa je pred vrati dopust me zanima,če se bom potem spet pacala tedne...

............ja,takle mamo..;)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
16.7.2011 23:19:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mirena
17.7.2011 17:23:12   
Sibil_
Ejla,

Jaz sem jo imela od decembra 2007 do junija 2011, so mi jo sredi junija odstranili operacijsko-jo je potegnilo v maternico), en dan sem še malo krvavela, potem sem pa v začetku Julija dobila menstruacijo, normalno.

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2011 17:37:56   
TaRe*
oj
ma sej sploh ne vem...mi je bed,če me bojo hotl prepričat naj jo pustim še not,ker še ni pol leta..če bom pa direkt povedala,da mi je to zdravilka svetovala,bo pa spet narobe....me je kr groza jutri.

............ja,takle mamo..;)

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2011 17:58:12   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: TaRe*

oj
ma sej sploh ne vem...mi je bed,če me bojo hotl prepričat naj jo pustim še not,ker še ni pol leta..če bom pa direkt povedala,da mi je to zdravilka svetovala,bo pa spet narobe....me je kr groza jutri.

glej, če jo ti hočeš dat ven, jo pač daj
Sicer je res, da pravijo, da se po 6, 7 mesecih umiri, ne vem pa kaj je res, nimam izkušenj....septembra mi jo bodo namreč vstavili in mi je G takoj povedala, da ne smem takoj obupat in da traj nekje 6 mesecev da se zadeva "ustali".
V tvojem primeru bi jaz sicer počakala še malo, razen če imaš hude bolečine.

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
17.7.2011 21:53:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.7.2011 22:12:41   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: katy83
Sicer je res, da pravijo, da se po 6, 7 mesecih umiri

so they say, jap... ampak men se po 2 letih ni umirilo; prijateljica je pa z njo zanosila - spet druge pa so super truper prezadovoljne... tko da je cist odvisno, kako kateri sede.

ja, saj...tako kot vsepovsoduser posted image
Jaz sem se tudi za mireno odločila, ker je najboljša kolegica noro zadovoljna z njo...me pa zanima kako bo pri meniuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.7.2011 23:30:42   
Spark
Jaz sem skup padla pol ure po vstavitvi. En dan sem bila čisto fuč. Stanje se je hitro normaliziralo. Sedaj sem ok in vse je ok. Nisem pa prepričana, koliko je to zdravo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.7.2011 9:07:35   
pikica*
Jaz jo imam namen odstranit naslednji teden, ko sem naročena na pregled, zato bom šele takrat lahko povedala kako izgleda vse skupaj po odstranitvi. Imam jo tri leta in pol, zato upam, da mi ne bo moja G kaj komplicirala. 

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?