|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mirena
22.7.2005 12:25:26   
lucios
Zanima me ali ima katera izmed vas maternični vložek mireno? Imate kakšne stranske učinke? Jaz se sicer čudovito počutim, saj mi ni treba skrbeti, da bi pozabila na tabletko, pa še menstruacije nimam oz.redko in še to samo 1 dan. Opazila pa sem, da zardevam v obraz-v predel ličnic in nosu. In to me strašno moti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mirena
22.7.2005 12:42:20   
rainbow
Zdravo!

jaz jo imam kaka dobra dva meseca, razen občasnega rahlega krvavkastega izcedka nič, razen na začetku sem imela bolečine kot pri menstruaciji, zdaj pa že nekaj časa ne. Sem zadovoljna.

lp

(odgovor članu lucios)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mirena
22.7.2005 12:48:38   
lucios
Jaz jo imam že 9m in se res KRASNO počutim:)-le tisto zardevanje me moti:zmeden:.

P.S. --- ČIST NEKI OUT VPRAŠANJE: Sem brala, da si prof.:bravo: Česa pa? Ker sem namreč jaz tudi-slov.j.:bravo:

(odgovor članu lucios)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mirena
22.7.2005 13:29:17   
soncece24
kaj ste kaj plačale za mireno al je free? (mislim, zavarovalnica časti)

(odgovor članu lucios)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mirena
22.7.2005 13:42:37   
tascha
Žal zavarovalnica nič ne časti - pač nadstandad :zmeden:.
2 mesca nazaj sem dla nekaj čez 32.000 SIT. Ampak se splača, sem ful zadovoljna!:bravo:
Sicer jo imam zdaj šele en mesec, vendr sem jo imela preden sem odil 3 leta in nobenih stranskih učinkov :bravo:

Nataša

(odgovor članu lucios)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mirena
22.7.2005 14:16:41   
nežka71
jaz jo imam že 3leta. stranskih učinkov nobenih. Zelo sem zadovoljna.
LP

(odgovor članu lucios)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   mirena
23.7.2005 12:06:56   
tascha
G. jo odstrani na pregledu, nič ne boli, še čutiš ne!:bravo:

(odgovor članu lucios)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?