Tanik
|
IZVIRNO SPOROČILO: strk Zdravo! Sem nova in sem se včlanila samo za to, da vam pomagam. Tudi mi smo imeli ogromno teh malih živalic po stenah. Smo jih dali prijateljici, ki pozna ..... na analizo in smo ugotovili, da so to hišne bolhe. Hranijo se s prahom, starim lesom, starim papirjem, .... in težko se jih da odpraviti. Meni je šlo na živce, sem brala časopis in so hodile po njem. Pa ravno preselili smo se v novo hišo. Smo jih pa verjetno prinesli iz stare hiše, polne vlage, s pohištvom. Skratka, v specializiranih trgovinah od Pinus imajo tekočino, sicer ni ravno poceni (35 evrov ena steklenica), ampak se splača. Smo šli na dopust in nastavili po celi hiši v posodice( paziti je treba, kakšne posodice, ker mi smo dali plastične in jih je malo razjedlo). Smrdi za znoreti, v tem ne moreš živet. Po nekaj dneh so starši stanovanje začeli luftat, čeprav se je vonj po 10 dneh še čutil. Ampak se je splačalo. Zdaj po dveh letih res redko odkrijem kakšno, pa še ta ne ostane dolgo! Tak da, poklicat v Pinusove trgovine in ..... LP kam na analizo ste jih dal? kdo se s tem ukvarja, a veterina? ker iskalnik nič ne najde o hišnih bolhah. tok sem nesrečna zaradi teh živali
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|