|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mikrovalovka
4.10.2005 10:16:25   
nynna
Zanima me če uporabljate mikrovalovko pri svojih otrocih za gretje mleka, pa vode za čaj pa drugoh stvari. Jaz sem jo dobila pred kratkim pa imam kar nekam slab občutek zase brez problema grejem za user posted image pa kar ne morem. Res veliko stvari olajša. Povejte mi prosim vaše izkušnje
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mikrovalovka
4.10.2005 10:18:27   
Anonimen
Jaz sem za Tiborja vedno vse grela v mikrovalovki. Nisem še brala strokovnih argumentov za proti.

(odgovor članu nynna)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.10.2005 10:24:24   
mala maja
user posted image VEDNOuser posted image
brez nje si sploh več ne predstavljam kuhanja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2005 10:44:05   
Anonimen
jaz jo pa nimam, pa si sploh ne predstavlam zakaj bi jo rabla..
torej, zakaj jo uporabljate??!!!user posted image

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2005 10:49:18   
Jessy
Tudi jaz za VSE pogrevam v mikrovalovki. Še pomislila nisem, da bi bilo zaradi tega kaj narobe - drgač je ne bi pustili prodajat!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.10.2005 10:52:01   
Jessy
Jaz v njej le pogrevam, kuham pa ne. Pogrevam pa mleko, čaj, že kuhano hrano, ki je čakala drugega člana, da se nakaže domov...pa hrana, ki jo imam v skrinji tudi notri pogrevam, odmrzujem... Aja...pa ko skuham cvetačo, jo posujem s sirom, pol jo pa v mikrovalovko dam, da se sir stopi in malce zapeče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.10.2005 10:53:34   
Anonimen
Biba12, za gretje vnaprej pripravljene hrane ali pa gretje vode za čaj, za mleko, za kavo. Pa za taljenje mesa, kruha, žemljic, ki so po tem tako slastne, kot bi bile sveže pečene. Pa če staro suho žemljo pogreješ v mikrovalovki, je tudi taka, kot bi bila ravno spečena. Pa s krofi je isto.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.10.2005 11:01:15   
Anonimen
aha.. no, hvala za odgovore.. mogoče jo bom pa tud kupila v bližni prihodnosti

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
4.10.2005 12:58:39   
Suzi*
Jo uporabljam za naju z možem in za user posted image . Posebej mi je fina za pogrevanje hrane, vode, mleka, pa za obtajanje zamrznjene hrane za user posted image . Jaz si tudi zdaj le težko predstavljam, kako bi brez nje.

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.10.2005 13:19:56   
Jessy
Splišni, tole s kruhom je pa živa resnica. Pri nas vedno pojemo ves kruh (ki ne uspe splesneti user posted image ), pa čeprav je nekaj dni star, ravno zaradi mikrovalovke. Drgač pa vedno ves kupljen kruh, makovke, sirovke, letijo direktno v skrinjo in vedno damo ven tik pred zdajci - minutko v mikrovalovko in svež kruh je pripravljen! MLJASK!!!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Celulit
darja72

ne (6%)

malo (29%)

kar nekaj (35%)

veliko (18%)

ogromno (12%)

Število vseh glasov: 217

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!