|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mikrovalovka
3.10.2004 22:34:15   
lutka
kako ste kaj zadovoljne z mikrovalovno pečico.Mož mi jo želi kupit za rojstni dan,pa me zanimajo vaše izkušnje
hvala in lp:sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mikrovalovka
3.10.2004 22:40:07   
M&P
Jest jo imam, pa je kr fajn.Uporabljam jo za kej pogret,kakšen kakavček al pa kej tacga.Največkrat pa dam kaj odtajat.Je fajn no, sam bi tudi brez nje lahko preživela.:)-

lp, :rozica:

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mikrovalovka
3.10.2004 22:41:43   
ZARA
jst jo imam ze ene 7 let,znamke samsung...men je super... sicer nanjo nikol ne kuham ampak velik pogrevam...zmer kej prov pride...

papa:rozica:

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mikrovalovka
3.10.2004 22:51:59   
Anonimen
Vedno prav pride; za kaj pogret, včasih sskuham notri kak prikuho (riž, korenček...), prekuhavam vodo za našo pikico...

(odgovor članu lutka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   mikrovalovka
4.10.2004 6:57:24   
Jančika_
Jaz imam tako, ki je obenem mikrovalovka, žar in navadna ventilacijska pečica. Je tudi večja od običajnih in je bila dražja, ampak je super. Žara skoraj ne uporabljam, mikrovalovko pa največ za pogrevati mleko, dalati čaj, pogrejem kaj, odtajam...Fajn je, ker daš not recimo eno šalco mleka in ti ni treba pol pomivat šalčke IN posode, v kateri si grela mleko, pa še čez ne more it (no dobro, razen če ga res kaj hudo posračkaš).

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mikrovalovka
4.10.2004 7:16:55   
dory
Za nahitro pogret kaj, speces zmrznjeo pecivo,ce dobis nenapovedane goste :)...odmrzovanje in zar...zakon...nepogresljiva...jaz bi tezko dones brez nje, ker se res hitro navadis

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   mikrovalovka
4.10.2004 7:21:20   
lutka
še eno vprašanje imam.Ali se mikrovalovka z žarom obnese oz če žar sploh uporabljate in zakaj?
Hvala in lp:sloncek::metulj::miska::zajcek::racka:

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   mikrovalovka
4.10.2004 7:30:58   
Jančika_
Če kuhaš v mikrovalovni, se hrana ne zapeče in nima take lepe barve, zato si pomagaš z žarom, da na koncu še zapeče. Jaz ga kot rečeno skoraj ne uporabljam, razen pri kombinirani funkciji, ki je že predprogramirana (recimo funkcija "zmrznjena pica" - odmrzne, nato zapeče). Po moje je kar vredu, da ima mikrovalovka žar.

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   mikrovalovka
4.10.2004 12:44:42   
Erdbeere
jest jo tud uporabljam za pogrevanje čaja pa kakava pa take reči pa za odtajevanje, ker nikol nimam časa pa prej ven vzet meso vedno zadnjo minuto :)

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   mikrovalovka
4.10.2004 13:05:00   
nikitta
Uh, najbrž bom res edina, ki ne mara naše mikre...Jo ne uporabljam, ker bistveno spremeni sestavo izdelka, seveda , ima pa to prednost, da skrajša čas...kot npr.: prehrana v fast food-u.

Dve stvari, ki ju ne uporabljam več: ekonom lonc in mikrovalovka. A da ne bi več filozofirala...le mnenje sem povedala, saj ga lahko , a ne?

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   mikrovalovka
4.10.2004 13:11:02   
nikitta
A ja! Oprosti, če sem neumestna...a spomnila sem se, ko je moj bivši imel preblisk in mi za rojstni dan kupil likalnik na ne vem kakšno paro in "magijo"!!!
OBA SVA IMELA SLAB OKUS ZA IZBIRO!

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   mikrovalovka
5.10.2004 10:37:34   
BARBARA R.
Pri nas je mikrovalovna v veliko pomoč.Kot so vse dejale za pogrevanje mleka,kuhanje čaja,odtajevanje in nap. krompir se skuha v 7 min in je bolj okusen(kot,da bi bil kuhan na pari)jaz ga skuham kar neolupljenega.Žal žara nimam.Je pa tudi praktična zadeva za peko manjših količino peciva,pizz,....V celoti ne kuham pogosto v njej,ker moraš biti stalno zraven.Res je hitreje skuhano,vendar moraš stvari na 2 oz. 3 min. mešati,..preveč zamudno zame.Sicer je pa odvisno od vsakega posameznika oziroma od njegovega gospodinjstva.

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   mikrovalovka
10.10.2004 20:04:06   
Seven*
Barbara. A mi poves kako tocno skuhas krompir v mikrovalovki? Bi rada poskusila.. :)

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?