|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mikrosporija???
26.3.2012 21:30:15   
leo**tia
kot sem že pisala zdravnica govori da naša 3letna hčerka ima mikrosporijo...ta okrogel madež je premera 5sm,,,še vedno enak kot je bil,,znotraj kroga taki mali gnojni mozoljčki,maažemo s atifanom,,,malo je bolje ampak še vedno je enako velik kot je billl...ima pa samo na roki...kaj naj naredim??noče mi dat napotnice za dermatologa ker je baje brezveze......ni mi niti omenila da ju nesmem kopat zdaj sem malo brala forume in sem videla da se ne smejo kopat če imajo mikrosporijouser posted image user posted image ....kopa se vsak dan,ali tušira ker se igra v peskovniku,,ampak nič ni hudega z roko....jutri grem nazaj do zdravniceuser posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mikrosporija???
26.3.2012 21:34:36   
diva 4
Morda pa je izvor mikrosporije ravno v peskovniku, če ni pokrit hodijo muce rade not lulat in kakat.Če je tako, potem ni čudno , da ni nič bolje. Vsekakor pa naj ti da zdravnica napotnico za dermatologa.

< Sporočilo je popravil diva 4 -- 26.3.2012 21:35:19 >

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.3.2012 21:50:19   
leo**tia
IZVIRNO SPOROČILO: diva 4

Morda pa je izvor mikrosporije ravno v peskovniku, če ni pokrit hodijo muce rade not lulat in kakat.Če je tako, potem ni čudno , da ni nič bolje. Vsekakor pa naj ti da zdravnica napotnico za dermatologa.

peskovnik je pokrit...danes sem ji menjala svež pesek...vseeno to traja zdaj skoraj 4trti tedenuser posted image

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2012 21:56:28   
diva 4
Mikrosporija je zelo trdovratna. Kaj imate mačko doma? Razmisli, kje bi lahko prišla v stik z mačko oz. mačjimi iztrebki.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2012 22:19:06   
leo**tia

Mikrosporija je zelo trdovratna. Kaj imate mačko doma? Razmisli, kje bi lahko prišla v stik z mačko oz. mačjimi iztrebki.

ja 3 mačke imamo....nobena nima znakov mikrosporije...vsepovsod pride v stik..na vasi smo doma in vsaki sosed ima mačko......pa nebi se potem ta žarišča širila??nebi jih bilo več??

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.3.2012 22:23:09   
diva 4
Po tem kar zdaj praviš, bi jaz sigurno zahtevala napotnico za dermatologa.Če drugega ne ,boš že tam kar nekaj časa čakala na pregled. Pa kaj je roka oz. mehurčki nič ne srbijo??? Mikrosporija namreč kar fajn srbi.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.3.2012 22:25:29   
diva 4
Pa še to, kak to misliš , da ti noče dat napotnice??? Pri nas to ni bil nikoli problem.Kadarkoli sem za kaj prosila , sem dobila napotnico ( če mi ni že sama ped. napisala prej).

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.3.2012 22:28:36   
leo**tia

Pa še to, kak to misliš , da ti noče dat napotnice??? Pri nas to ni bil nikoli problem.Kadarkoli sem za kaj prosila , sem dobila napotnico ( če mi ni že sama ped. napisala prej).

noče dat...prejšnji teden smo ji vsak dan težili...pravi da ni potrebe da je to mikrosporija....user posted image user posted image user posted image jutri grem nazaj...

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.3.2012 22:30:37   
leo**tia

Po tem kar zdaj praviš, bi jaz sigurno zahtevala napotnico za dermatologa.Če drugega ne ,boš že tam kar nekaj časa čakala na pregled. Pa kaj je roka oz. mehurčki nič ne srbijo??? Mikrosporija namreč kar fajn srbi.

nič ju ne srbi...čudno...ima kake 3male mozoljččke z rumeno tekočino,kot gnoj...ampak ti so zdaj odšli ker se je kopala in jih ni več...vsak dan se nov naredi...

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.3.2012 22:36:35   
nusi
jst sm jo imela par let nazaj, ampak samo flekec brez mozoljčkov, pa ful hitro se razširi, zato morš met skos zalimano gazo čez in nč namakt, da ne pride še drugam... res imate neko čudno varianto bolezni, če sploh je to mikrosporija.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.3.2012 22:38:22   
diva 4
Mene tudi motijo ti mehurčki.Tega glih ni pri mikrosporiji.Obvezno pa mora bit pokrito in nič vode zraven.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.3.2012 22:44:39   
diva 4
Sem malo pogooglala in ,ja se pojavijo lahko mehurčki z gnojem vendar je to že hujša oblika .Navadno so samo rdeči fleki, poudarjen zunaji rob v sredini bolj bledo rdeče ,s tem ,da se koža lušči.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.3.2012 22:45:12   
leo**tia

Mene tudi motijo ti mehurčki.Tega glih ni pri mikrosporiji.Obvezno pa mora bit pokrito in nič vode zraven.

rekla je nič pokrivat..i niti enkrat ni imela pokrito..kolega ki je veterinar pravi da mogoče ti mozoljčki(to je premera kak milimeter,2) da je mogoče da je kaka bakterija zraven,ker mala se vsepovsod igra itd..pravi da ne zgleda hudo..tak da nevem,,jutri definitivno gremo nazaj...

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.3.2012 22:50:57   
diva 4
No, le pojdi, pa poročaj user posted image .

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?