|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mikropolicistična pljuča
20.5.2007 12:49:14   
3*s*o*n*c*e*k
Pozdravljene!

V 24. tednu so mi odkrili, da ima moj pikec mikropolicistično spremenjena pljuča (v 23. tednu na morfologiji v porodnišnici je bilo še vse super - fant je zdrav!!!). Po dveh tednih groze in 4 UZ so mi svetovali čim prejšnjo prekinitev nosečnosti - umetni popadki, injekcija, da se revček slučajno ne bo živ rodil,...!!!!!????? Groza...ogromna žalostuser posted image ...Spakirano za v porod. imam že en teden, ampak nikakor ne morem it naredit temu konec.. Skoz se sprašujem, kaj če se motijo, kaj če je z njim vse uredu...(glede na predhodne in vaše izkušnje s foruma). Prosim vas, če mi lahko pove katera, če je imela isto diagnozo, kaj ti je je ginekolog svetoval, kako si se odločila, kakšna je tvoja izkušnja....

vesčas sem mislila, da bomo reševali njegovo življenje, oni pa želijo sigurno smrt pred porodom..... Pravijo naj ne naredim iz tega otroka, če bi sploh zadihal ob porodu, revčka....user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mikropolicistična pljuča
20.5.2007 12:57:19   
Blacky30
Ojej, kar srce se mi para ob misli, kaj prestajate. Ampak jaz mislim, da verjetno več ni nobenega dvoma, da je otroček resnično bolan, saj se 4 UZ ne bi mogli zmotiti. Če so naredili takšno paniko in ti rekli, da čimprej zaključi s tem, ker otrok ne bi mogel živeti ali bi hudo trpel, potem je nekaj na tem. Verjetno vedo, kaj to pomeni zanj.
Glede na to, da ti niso dali nobenega upanja, da bi mu lahko kakorkoli pomagali, bi bilo tudi za vaju s partnerjem bolje, da čimprej gresta skozi to, prestaneta to tragedijo, žalujeta in se čez čas, ko bo vsaj kanček lažje, podata v nove boje.
Vendar se več čas zavedaj, da si naredila edino pravilno stvar in da si to naredila iz ljubezni do tega otročka, ker mu želiš dobro, da ne bi trpel.

Mislim na vaju, bodita močna!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3*s*o*n*c*e*k)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.5.2007 16:28:01   
Anonimen
Mi je težko tole brati.
Imaš le 2 možnosti: 1. da ubogaš zdravnike;
2. da pustiš,da narava naredi svoje in da se otrokovo življenje obstane ali ugasne po naravni poti.Vsekakor si poišči kakšno strokovno pomoč, kjer boš lahko razdelala svoja čustva.

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
20.5.2007 23:43:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.5.2007 0:34:56   
mamuška
O diaggnozi, ki jo opisuješ, ne vem nič. Kar sem izbrskala na internetu, se vse bolj nanaša na ledvica, jetra, jajčnike in pankreas, o pljučih niti besede. Nekaj sem našla v nemščini in iz tega se da slutiti, da bolezen oz. spremembe na pljučih ne pomenijo nujno smrtne obsodbe, da se stanje da zdraviti. To, kar je pred tabo, je nočna mora in strah vsake nosečnice. Zase vem, da bi skušala najt čimveč informacij z različnih plati in strani, ne samo doma, temveč tudi iz tujine. Če prav sklepam, si noseča 26 tednov in otrok tak porod že preživi ob ustrezni negi in oskrbi. Po mojem mnenju nimaš kaj izgubiti, če je diagnoza res tako pogubna, te črn zaključek v vsakem primeru čaka. Skušaj najt čimveč mnenj strokovjakov, morda koga z izkušnjo na tujih forumih, skratka ne hitet z odločitvijo, ki je nepovratna in pri kateri ne moreš ničesar "zamudit". Vzemi si čas, išči informacije in se nato odloči, kot bo zate oz.. za vaju s partnerjem prav. Nihče te ne more prisiliti, da se odločiš za UPN. Prijateljica  je lani vsem mnenjem navkljub donosila in rodila vodenoglavega sina in še danes pravi, da ji je bilo veliko manj hudo, kot bi ji bilo, če bi se odločila za UPN. Sin je umrl par ur po porodu, vendar ga je pestovala, podojila, se od njega poslovila in veliko manj travmatično zaključila hudo preizkušnjo.  Tudi to je opcija, ki jo marsikdo prezre. Upam, da se bo zate pokazala kaka druga, boljša rešitev. Držim pesti in ti želim najboljše možno!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

facebook
watershine

ali uporabljate facebook

da, že dougo (39%)

da, pred kratkim sem ga začela uporabljati (17%)

ne (44%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!