|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   migrena, hud glavobol, ...
15.7.2007 14:05:22   
tamala_82
Prosim za kakšen nasvet, kako v nosečnosti (user posted image 7t 2d) premagati oz. se vsaj kolikor toliko uspešno boriti proti migreni in hudemu glavobolu. user posted image user posted image

Prakticiram počitek v zatemnjeni sobi, hladen robček na čelu, ... tablet si ne upam vzet ...  mi lahko katera, prosim, pomaga?

Zanima me tudi, katere analgetike lahko nosečnica jemlje (če sploh katere) - mogoče kakšen Lekadol?

Najlepša hvala za vse nasvete in lepo nedeljo user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: migrena, hud glavobol, ...
15.7.2007 14:35:37   
Anonimen
Od ene, ki jo tudi grozne migrene mučijo, sem slišala, da ji pomaga veliko vitamina C, samo ne tableti, ampak sadje - kivi, agrumi... Pa fajn je ukrepat, ko začutiš, da prihaja migrena, ne ko je že v polen razmahu. Takrat baje težko kaj pomaga. K sreči migren nimam in ne vem tega iz lastnih izkušenj.

(odgovor članu tamala_82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.7.2007 15:11:17   
Pia77
Noseča sem 9t4d, med nosečnostjo sem imela migreno dvakrat. Zadnjic sem cel dan odlasala z Lekadolom, mislila sem, da mi bo razneslo glavo, poleg obicajne slabosti sem edino takrat bruhala. Ko sem koncno vzela 1 tbl Lekadola, je drzal okoli 6-8h, potem pa sej je glavobol vrnil in trajal se 2 dni.
Vceraj pa se mi je tudi zacenjala migrena in sem takoj vzela 2 tbl Lekadola naenkrat z veliko vode, pa sem jo zatrla v kali. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.7.2007 15:12:18   
loncica
Meni je bilo svetovano, naj jem ingverjeve bonbone (kandiran ingver) in mi je pomagalo. Drugače pa naj bi od vseh tablet proti bolečinam lahko vzela le lekadol.

Lp, če te kaj potolaži nas ima kar nekaj težave z glavoboli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.7.2007 18:14:04   
suky
SEM IMELA HUDE MIGRENE V NOSEČNOSTI. Takoj ko sem začutla da prihaja sem vzela lekadol pa ležat pa pokrila sem se čez glavo in spala spala spala. Drzga tako ne moreš. MOrša pa takoj vzet lekadol, ker če boš čakala na hudo bolečino ti pol itak ne bo pomagal.

Otroci so naše največje bogastvo!!!

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.7.2007 18:16:57   
birdy
Jaz sem tud ena tistih, ki jo je v zgodnji nosečnosti dajala migrena. Tud jaz ti priporočam da vzameš kak Lekadol pa ga zaliješ z veliko vode. Migrena se dostikrat pojavi če premalo piješ, tako da je lahko tudi to vzrok.
Moram pa priznat, da meni ni čisto nič pomagalo, sem se mogla zbruhat , pa je bilo bolje.
Želim ti veliko sreče pri odpravljanju migreneuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.7.2007 18:45:48   
Sisy
heeej!

Jaz se ubadam z groznimi migrenami že celo nosečnost,zadeva je prišla celo do te meje da sem morala k nevrologu. Žal mi niso mogli zaradi nosečnosti pomagati prav nič,tako da ti nimam kaj novega svetovati razen vsega kar punce že naštele, edino glede Lekadola-če je bolečina res neznosna lahko vzameš tudi 2 naenkrat (potrjeno od nevrologinje)....Sicer ni fajn da to prakticiraš pogosto ampak res takrat ko je hudo. Drugač v nosečnosti velja-do 5 lekadolov na dan-paracetamol baje ne škoduje.

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.7.2007 20:58:06   
tamala_82
hvala punce za vse nasvete!! user posted image Upam, da čim prej mine .... 

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.7.2007 21:26:54   
tinaaja
kot so napisale -
  • lekadol
  • pocitek
  • pusenjak pravi, da v skrajnem primeru tudi nalgesin
  • v lekrani prodajajo antimigran stick, katerega si naneses na sence in etericna olja vcasih vsaj malo olajsajo glavobol
  • hidracija
  • kozarcek vina - alkohol siri zile in lahko odpravi glavobol
meni so te  stvari pomagale.. sem imela ene 4 ornk migrenske napade z bruhanjem, zadnjega v 9 mesecu - nisem vedela a bom med bruhanjem rodila al kwa.. grozno je to.user posted image

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?