|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mi smo se pa danes že kopali.....
24.5.2005 22:04:21   
KATY&TIMMY
v morju:morje::morje::morje:je že kar topla voda,zrak pa še bolj:bravo::bravo::bravo:pravzaprav smo šli z namenom da bomo samo " nogice namakali" ,pa se je oblečen vsedel notri:(nič kot slečt in se špricat:racka: in čofotat:racka: z ptijateljici Mio ki jo je moji prijateljici isto zagodla:)-:)-:)-:)-:)-je pa užival:bravo::bravo:in to zelooooooooo,toliko da smo imeli cel "kažin" za ven iz vode:hudicek::)-:)-:)-:)-:)-:)-
še malo da se voda segreje bomo pa šli se kopat zaprav,plavat.....:morje::morje::morje::morje:
lp,Katy&Timmy:morje::morje::morje::morje:
Neposredna povezava do sporočila: 1
24.5.2005 22:17:46   
Mina1
Blagor vam in tako;)

Mi se pa več ali manj le martinčkamo po asvaltu v LJ...

pa-pa Mina1

(odgovor članu KATY&TIMMY)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.5.2005 22:17:53   
india
To ni fer, da nam take lušte delaš!!!!!!!!!!

Super,kar kopajte se še za na:morje:, Timi, ti pa lepo priden, drugič spet oblečen čofa čofa!!!!!!!

BTW: kako je Neva????????????????????????

Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2005 4:32:32   
Anonimen
In tako blagor vam. Jutr bo še bolj vroče, kar kopajte se, mi se bomo tud julija.

P.S. Kako je mama?

Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2005 10:08:47   
Anonimen
Joj, Katja a že? A v Sansimonu?
Meni se pa zdi (na daleč) še tako mrrrrrrrrrzlo... pa še tako piha danes.

Pozdravi mamo!

Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2005 10:35:23   
Pupica
ja super:bravo::bravo::bravo::bravo:jaz pa upam, da se bomo še ta konec tedne, k so tako visoke temperature napovedane:morje::morje::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 6
25.5.2005 13:13:12   
KATY&TIMMY
ob morju je bilo tako lepo toplo in nič ni pihalo9nebesav bistvu je bilo zelo vroče.selena,tu na našem koncu ker smo v senci zgleda ful mrzlo,ma dol je bilo vroče.;)Timija ni nič zeblo,če ga nisem mogla ven spravit......:)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 7
25.5.2005 14:43:22   
Anonimen
No, veš kaj... da ste me prehiteli :)-, ta vikend bom tudi jaz v morju 9nebesa.

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?