Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mi otroci s postaje zoo 2.8.2009 15:18:27
|
|
|
|
Gina
|
antikvarjat?
|
|
|
|
RE: mi otroci s postaje zoo 2.8.2009 15:19:00
|
|
|
|
Šaki
|
a v knižnici pa nimajo??
|
|
RE: mi otroci s postaje zoo 2.8.2009 15:36:53
|
|
|
|
meta22
|
majo! samo jaz bi mela za doma.
|
|
|
|
RE: mi otroci s postaje zoo 2.8.2009 15:39:58
|
|
|
|
Šaki
|
a pol pa ne vem.
|
|
RE: mi otroci s postaje zoo 2.8.2009 15:52:40
|
|
|
|
Klemy82
|
Knjigo kupiš v vsaki malo boljši trgovini, kjer prodajajo žepne izdaje- zbirka Žepnice. Stane cca 10eur. Film pa z neta potegneš.
|
|
RE: mi otroci s postaje zoo 2.8.2009 16:38:00
|
|
|
|
kajalin*
|
No zdaj pa mnenje.Knjigo sem brala,dobra in poučna,film sm pa zmogla gledat glih mnde 10 min,k je pa grozn sej tako je verjetno kruto ampak nism ga mogla do konca gledat.Bil je na tv-ju.
|
|
|
|
RE: mi otroci s postaje zoo 2.8.2009 17:09:26
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajalin* No zdaj pa mnenje.Knjigo sem brala,dobra in poučna,film sm pa zmogla gledat glih mnde 10 min,k je pa grozn sej tako je verjetno kruto ampak nism ga mogla do konca gledat.Bil je na tv-ju. kdaj, kje?
|
|
|
|
RE: mi otroci s postaje zoo 2.8.2009 20:41:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: kajalin* No zdaj pa mnenje.Knjigo sem brala,dobra in poučna,film sm pa zmogla gledat glih mnde 10 min,k je pa grozn sej tako je verjetno kruto ampak nism ga mogla do konca gledat.Bil je na tv-ju. kdaj, kje? že neki časa nazaj, mislim da je bil na slo1 nism pa sigurna
|
|
|
|
RE: mi otroci s postaje zoo 2.8.2009 21:50:09
|
|
|
|
Nikita***
|
Knjigo pravkar prodajajo v Svetu knjige (Mladinska knjiga), žepnica, mislim da je okrog 10 €.
|
|
RE: mi otroci s postaje zoo 2.8.2009 21:50:31
|
|
|
|
Najaa
|
Knjigo imajo v knjigarni. Ne vem točno kateri, ampak sem jo že vidla. Filma pa tud jaz nisem mogla dolgo gledat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.