|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mi imamo pa muce...
15.5.2007 17:14:33   
pajčolanka
stare par uric...še dobro da smo dobili obiske smo šli neki okoli hiše pa pravijo otroci lej male muce jaz debelo pogledam naša miška jih je kar na gugalnici skotilauser posted image eden je imel še posteljico zraven. sem šla po škatlo dala notri blago in vse skupaj odnesla v hišo. sedaj so tu pri meni v dnevni, zvečer pa bomo našli eno dobro rešitev kje bodo v prihodnje. ker baje jih v dnevni ne morem imetuser posted image
so pa štiri male sive kepice. user posted image pa tako ljuuuuubkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
moj maček jih je samo povohal itak niso njegovi-je kastriran tako da ga niti ne zanimajo mucki.
jaz pa sem tako vesela....user posted image to bo še luštno.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mi imamo pa muce...
15.5.2007 17:31:25   
Anonimen
Čez dober mesec bojo že prave igračke user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajčolanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2007 17:39:46   
KBM
 mucki 

Mi jih imamo tudi!user posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 15.5.2007 23:44:45 >

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2007 17:49:47   
pajčolanka
joj te bele so zgleda malo posenčkane a ne? ne bodo čisto "navadne"
naše pa po moje bodo vlekle na whiskas muce-mama je taka podobna whiskas, pa še dva snubca sta bila takšna...pa sva s taščo ravno razmišljale da so 3 že praktično oddane. 1 si je že prej rezervirala ena ženska iz društva proti mučenju živali, eno muco bo ziher brat vzel, eno bomo pa z lepimi besedami spravili k sosedi ki je pred kratkim izgubila svojo mačko. user posted image tako da ena sploh še nebo problem.
zdaj pa ne vem kako naj dragega prepričam da bi mucke ostale v dnevni. a res tako zelooo smrdijo male muce?

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.5.2007 18:04:52   
KBM
Mi imamo muce na vikendu in so tudi že vse oddane!
Če jim redno čistiš, nič ne smrdi!

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2007 18:08:18   
Anonimen
Muce so stare par dni, pa ste jih nesli v hišo, namesto da bi jih pustili zunaj da pride mami nazaj??user posted image

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.5.2007 18:14:31   
Anonimen
ma katera tigrastega pa belega z belim repom (samo konica repa)
mama si želi istega (čeprav malo verjetno) kot ga je imela pred leti...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.5.2007 20:20:39   
pajčolanka
gorazdova prosim te no...veš da nesli smo jih noter mačko pa pustili zunaj itak...
muca je bila zraven, imela jih je na gugalnici-ta ki je očitno prišel zadnji ven je imel zraven še posteljico in je bil še moker. in v škatlo kamor sem dala mehko rjuho sem dala najprej mami potem še vse 4 mladičke. in takoj ko sem jih dala na tla v dnevno je šla mami jest, sedaj pa že pridno papcajo....in se imejo lepo, mami prede mali pa papcajo in spijo.  rešili smo jih pred smrtjo ker imamo okoli hiše polno mačkov, od naših do sosedovih ki so zadnje čase samo čakali kdaj bo miška skotila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.5.2007 20:39:51   
Anonimen
Mi imamo vse od pesa, ovce, kure, raco, gosko in golobe, samo muce nismo že dolgo imeli, ker nam jo je nazadnje avto povozil pred hišo in nisem hotela druge.
Včeraj, ko sem obešala perilo na balkonu pa vidim, da ena mačka nosi nekaj in sem ji sledila. Pod balkonom sem našla tri mlade mucike. Kaj naj sploh nevem čigava je mačka, verjetno od kakšnega soseda, bomo videli kaj bo, sigurno jih pa obdržimo, da jim nebo kaj hudega, edino če se sosed javi, pa nevem kateri jeuser posted image  samo ne verjamem, da bo obdržal vse muce.
Pustila sem ih tam zraven mamice in ji dala hrano.
Uboge živalceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
15.5.2007 20:40:21   
Anonimen
Mucke ne bodo nič smrdele če jim boš redno čistila.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
15.5.2007 20:48:13   
pajčolanka
sej mislim da moj dec nima šans vsaj 14 dni dokler ne malo zrastejo bojo mele plac v dnevni, če ne mu bomo pa jaz pa tašča in njegov brat malo oprali možgane. njegov brat pravi da glede na to kje je skotila muce to ni ravno dobro in da je treba pazit nanje. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.5.2007 21:18:34   
Anonimen
user posted image user posted image veliko sreče malim navihančkom! Tudi tvojim čipka in vsem, ki bodo in so prišli na svet, kjer zaradi jim človeške nespameti velikokrat ni najlepše!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
15.5.2007 21:44:23   
pajčolanka
aja da nebo pomote naša miška bo mogoče mela še enkrat majhne-več 100% ne ker zagovarjam sterilizacijo oz. kastracijo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.5.2007 22:30:59   
Anonimen
Slikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj jih! user posted image user posted image user posted image  Mucice male lepe! Iiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
16.5.2007 1:25:15   
Anonimen
Pajčolanka, nisem videla, da jih je skotila vaša mucka.. ker ko sm prebrala tole moj maček jih je samo povohal itak niso njegovi-je kastriran tako da ga niti ne zanimajo mucki, sem mislila, da imate samo samca...

Lahko bi lep odgovorila, ker je bilo samo vprašanje!

LP

< Sporočilo je popravil Gorazdova -- 16.5.2007 1:26:23 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
16.5.2007 7:38:21   
pajčolanka
gorazdova oprosti ampak če bi moj prvi post prebrala v celoti bi videla da sem napisala vse-da so mucke naše, da sem v hišo nesla tudi mamico in da so bile stare komaj nekaj ur-no še sedaj niso stare niti en dan...sicer pa v odgovoru nisem uporabljala velikih črk niti klicajev tako da...oprosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.5.2007 9:07:54   
pajčolanka
evo jih naše kepice:
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
17.5.2007 0:28:02   
Anonimen
Pajčolanka, se opravičujem, ker nisem dobro prebrala, oziroma tisti del sem spustila..

Lepe so mucke user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
18.5.2007 13:00:06   
honey
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kok so cukraste. Joj, sicer je že kakšnih 17 ali pa več let od tega, kar je naša muca (ta, ki je pri starših), imela mlade, ampak jih še danes vidim, kakšne kepice so to bile. Se mi zdi, da je z malimi mucki tako veselje, da je kar joj. Včasih  mi je kar malo žal, da smo dali našo (to, ki jo imamo mi zdaj doma) že kot majčkeno mucico (5 mes) sterilizirat, ravno iz razloga, ker je pač izključno hišna muca, da ne bomo imeli kakšnih neprijetnosti. Včasih si prav želim, da bi imela polno hišo mucic. Ampak me spet hitro mine user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?