Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mi gremo v nove boje... 7.3.2006 20:05:46
|
|
|
|
spacey
|
O Eva1 žal mi je. No, pa sej kot si napisala, imate še čas. Pomlad prihaja in ziher bo tudi to prišlo. Držimo pesti za vas.
|
|
RE: mi gremo v nove boje... 7.3.2006 20:18:12
|
|
|
|
Anonimen
|
EVI tako mi je žal zate saj tudi mene ful skrbi in upam, da se bo vse dobro izteklo držite pesti za mojo pikico, tebi pa želim čimveč in čimprej novo pikico in nosečnost
|
|
|
|
RE: mi gremo v nove boje... 7.3.2006 20:46:38
|
|
|
|
Minkaa
|
Žalostno, pa saj bo pa naslednjič . Kam si pa šla dat kri kar splošnemu zdravniku al si šla k genikologinji
|
|
|
|
RE: mi gremo v nove boje... 7.3.2006 20:50:38
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Mi je žal....Sedaj pa kar pogumno naprej in veselo
|
|
RE: mi gremo v nove boje... 7.3.2006 22:31:24
|
|
|
|
KODA
|
Žal mi je. Glavo gor in v nove boje.
|
|
RE: mi gremo v nove boje... 7.3.2006 22:32:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, ful mi je hudo. Škoda, pa tako sem že navijala. Je pa dobro, da si tak optimist, ker taka moraš biti. Še veliko je časa, Lukec je še majhen, kmalu pa bo uspelo, boš videla. Imata še čas, če si želiš spomladansko dete, jaz sem zanosila konec aprila in imam januarsko dete, tako da vidva kar v nove boje. Držim pesti!
|
|
|
|
RE: mi gremo v nove boje... 8.3.2006 5:34:22
|
|
|
|
eva1
|
Ja blacky, sej delali bomo naprej s polno paro tako da zaenkrat sem še optimist...upam, da se bo kljub vsemu hitro prijelo! Minkaa-delam v zdravstvu, tako da sem to kar v službi uredila, drugače pa pomoje moraš h G, al pa zasebno(samoplačniško)!
|
|
|
|
RE: mi gremo v nove boje... 8.3.2006 7:20:43
|
|
|
|
soncece24
|
ojej, eva, strašno mi je žal. Želim ti, da čimprej spet zagledaš
|
|
RE: mi gremo v nove boje... 8.3.2006 7:34:52
|
|
|
|
Sulfinija
|
Eva1! Tudi meni je ful zate in za tvojo .Ne daj se in hitro v nove boje. LP Mojca
|
|
RE: mi gremo v nove boje... 8.3.2006 7:38:27
|
|
|
|
atinav
|
Joj Eva1 full mi je žal ...ampak boš videla, sonce bo spet kmalu posijalo ...zate pa en velik .
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?