Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: merkator nalepke - zavajanje? 12.4.2007 13:04:58
|
|
|
|
puncica
|
Jst to itak sumim za vse izdelke od nožev pri šparu do brisač do posod do ne vem kakšnih počitnic pri tušu, pa tud razne nagradne igre ala pampers plenice kjer dobiš igrače pa te zadeve. Itak je vse to sam pesek v oči. Za te posode ki so bile pri mercatorju jih nikjer ne najdeš pa tud nože ne, pa ne vem kaj še vse, ja valda da ne bi kdo slučajno na ceno narajmal.
|
|
RE: merkator nalepke - zavajanje? 12.4.2007 13:20:34
|
|
|
|
moci
|
se mi zdi, da zakupijo serijo, potem pa vprašanje, če sploh kršijo zakon meni se zdi grozno, da me takole okrog prinašajo bom šla kar v lidl
|
|
|
|
RE: merkator nalepke - zavajanje? 12.4.2007 16:10:55
|
|
|
|
marsovcek
|
Priporočeno ceno znižajo na pol in to je to, v redni prodaji s priporočeno ceno ne bi nič prodal. Več al manj je to en sam nateg.
|
|
RE: merkator nalepke - zavajanje? 12.4.2007 18:26:33
|
|
|
|
lojzika
|
Šenkali bi nam lahka glede na to kolko zapravmo tam a se strinjate?
|
|
|
|
RE: merkator nalepke - zavajanje? 13.4.2007 7:40:06
|
|
|
|
robinzon
|
Delno se strinjam z zgornjimi odgovori, samo se mi zdi, da je Mercator še večji nategator kot Spar. Tisti noži v akciji so bili res dosti znižani, ravno zdaj jih ima Muller v akciji, pa so kar precej dražji kljub znižanju. http://www.mueller.si/58935_HH_0207_Slo.pdf Merkatorjeve teflonke v prejšni akciji, katere se še da dobiti, pa so pod kritiko. Od te firme ima M. v redni prodaji posode za tak denar, kot on propagira, da bi bila redna cena, res posode, kot se šika.
|
|
|
|
RE: merkator nalepke - zavajanje? 13.4.2007 8:44:47
|
|
|
|
moci
|
tiste teflonke so neuporabne. sploh za steklokeramiko. nimajo ravnega dna in se segrevajo celo večnost. za v smeti.
|
|
|
|
RE: merkator nalepke - zavajanje? 13.4.2007 9:12:42
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Jst pred časom kupovala Tefal posode pri Sparu, ko so bile v akciji. In jih lahko samo odkrito pohvalim. Glede na ostale cene tefalove posode se mi niso zdele drage, kvaliteta pa je zelo dobra. Za Mercator pa ne vem.
|
|
|
|
RE: merkator nalepke - zavajanje? 16.4.2007 10:36:45
|
|
|
|
asso
|
Ja, ja pri Sparu je res nekaj ugodnejše, če kupiš v redni prodaji in še (skoraj) vse je bilo dejansko tudi v redni prodaji. Pri Mercatorju pa je druga "pašta". Res ne vem kje pobirajo redne cene, ker nikjer ne najdeš izdelkov in pa itak preplačeš še pa še... Najboljši so bili tisti krožniki, ki si jih dobil zastonj... ja no če odšteješ koliko si zapravil v Merkatorju...
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.