Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: merjenje vročine + svečke 12.3.2006 17:43:43
|
|
|
|
Olivija
|
Nas je termometer za ušesa čisto razočaral , zato spet uporabljamo navadnega na živo srebro, sicer je bolj zamudno ampak vsaj vem, da pravilno pokaže. Vtaknem ga pa dojenčku pod pazduho in počakm pet minut. Ta čas je pa treba dat tamali nekaj za igrat, da se mal zamot. Svečke za zbijanje (Paracetamol - to piše na škatli) se pa dobijo v lekarni brez recepta. LP
< Sporočilo je popravil Olivija -- 12.3.2006 17:50:08 >
|
|
|
|
RE: merjenje vročine + svečke 12.3.2006 17:57:44
|
|
|
|
MajaPRO
|
Moj je bil ravnokar bolan in je imel visoko temperaturo. Najprej sem mu merila pod pazduho, pa je bil kar problem tiščat njegovo rokico k telesu in ga imeti mirnega, zato sem mu začela meriti v ritki. Je dosti bolj enostavno, temperatura pa kaže 0,5 stopinje več kot pod pazduho (pa še prej izmeri). Imam pa digitalni termometer, ki je narejen prav za , saj ima gibljivo konico (Geratherm flex), tako da ga ne moreš piknit, če je nemiren. Za ponoči sva pa uporabljala ušesni termometer, da malega ni bilo potrebno buditi. Vendar se ušesnega termometra sicer ne poslužujeva, saj se mi zdi, da čisto mimo kaže.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?