Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: MERJENJE TEMPERATURE IN ZANOSITEV 3.3.2009 20:10:13
|
|
|
|
Jada82
|
hm, veš kaj.... pomoje, da je bolje, da se ne obremenjuješ s to temperaturo, ker bolj razmišljaš, iščeš ta prav dan, računaš ... slabše je. najbolje je pomoje na 2-3 dni kar ves čas, ali vsaj nekje v sredini ciklusa (sam to je triki, ker ne morš točn vedet, kdaj maš ovulacijo) in potem se že sčasoma prime .... ker če pa meriš temperaturo itd., se nekako preveč skoncentriraš na to in postaneš vsa obsedena ... kaj pa vem, kot sem brala na forumih, je najbolje (in največkrat je uspelo) če pač enostavno čim večkrat in redno . To je to, in potem upaš na , ko je čas za to! Sicer pa želim, da ti čim prej uspe, tako ali drugače
|
|
|
|
RE: MERJENJE TEMPERATURE IN ZANOSITEV 4.3.2009 13:05:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 hm, veš kaj.... pomoje, da je bolje, da se ne obremenjuješ s to temperaturo, ker bolj razmišljaš, iščeš ta prav dan, računaš ... slabše je. najbolje je pomoje na 2-3 dni kar ves čas, ali vsaj nekje v sredini ciklusa (sam to je triki, ker ne morš točn vedet, kdaj maš ovulacijo) in potem se že sčasoma prime .... ker če pa meriš temperaturo itd., se nekako preveč skoncentriraš na to in postaneš vsa obsedena ... kaj pa vem, kot sem brala na forumih, je najbolje (in največkrat je uspelo) če pač enostavno čim večkrat in redno . To je to, in potem upaš na , ko je čas za to! Sicer pa želim, da ti čim prej uspe, tako ali drugače ja se strinjam s teboj tako da tega tudi ne delam več, sem merla vročino celo 4 dni in je bila skoz drugačna tako da ko bo bo, je pa res da si potem ves živčen. Midva ta mesec redno skoraj vsak dan sigurno pa vsak 2 dan tako da upam da se bo prijelo oz. da se je že. hvala in držim pesti za vse.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.