|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   merjenje temperature in zanositev
2.3.2009 19:32:19   
Anonimen
Zdravo, en lep pozdrav tu gor.

Mene pa zanima če mi lahko katera razloži oz. pove kako poteka to merjenje temperature.

Jaz sem si jo začela meriti predvčerajšnim ko (sem tu gor prebrala da obstaja tudi taka možnost da si zagotoviš user posted image ) Merim si jo spodaj. Prva dva dni je bila temperatura 36.6 danes pa je narasla na 37.1. Merila sem si jo zjutraj.
Zanima me kaj to pomeni da se je danes začela ovulacija (ponavadi vedno opazim sluz, danes nekaj jo je bilo ampak  ne tako kot ponavadi), ali bi mogla biti temperatura spodaj in pod pazduho enaka? Pri meni ni? Pod pazduho jo imam med 35.6 in 36. 5 . In kaj potem ko ovulacija mine, temperatura ne sme pasti- to pomeni da si noseč, če pa pade pomeni da gremo v nov krog a kako.

tako da ne vem no kaj to pomeni. Prosim če mi lahko katera razloži.

hvala

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 3.3.2009 9:26:59 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MERJENJE TEMPERATURE IN ZANOSITEV
2.3.2009 19:41:42   
ursa30
http://www.neplodnost.info/ziva/portal/index.php?topic=naravnem

tukaj si preberi o bazalni temperaturi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2009 20:10:13   
Jada82
hm, veš kaj.... pomoje, da je bolje, da se ne obremenjuješ s to temperaturo, ker bolj razmišljaš, iščeš ta prav dan, računaš ... slabše je. najbolje je pomoje user posted image na 2-3 dni kar ves čas, ali vsaj nekje v sredini ciklusa (sam to je triki, ker ne morš točn vedet, kdaj maš ovulacijo) in potem se že sčasoma prime .... ker če pa meriš temperaturo itd., se nekako preveč skoncentriraš na to in postaneš vsa obsedena ... kaj pa vem, kot sem brala na forumih, je najbolje (in največkrat je uspelo) če pač enostavno čim večkrat in redno user posted image .
To je to, in potem upaš na user posted image , ko je čas za to!
Sicer pa želim, da ti čim prej uspe, tako ali drugače user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.3.2009 13:05:58   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

hm, veš kaj.... pomoje, da je bolje, da se ne obremenjuješ s to temperaturo, ker bolj razmišljaš, iščeš ta prav dan, računaš ... slabše je. najbolje je pomoje user posted image na 2-3 dni kar ves čas, ali vsaj nekje v sredini ciklusa (sam to je triki, ker ne morš točn vedet, kdaj maš ovulacijo) in potem se že sčasoma prime .... ker če pa meriš temperaturo itd., se nekako preveč skoncentriraš na to in postaneš vsa obsedena ... kaj pa vem, kot sem brala na forumih, je najbolje (in največkrat je uspelo) če pač enostavno čim večkrat in redno user posted image .
To je to, in potem upaš na user posted image , ko je čas za to!
Sicer pa želim, da ti čim prej uspe, tako ali drugače user posted image

ja se strinjam s teboj tako da tega tudi ne delam več, sem merla vročino celo 4 dni in je bila skoz drugačna tako da ko bo bo, je pa res da si potem ves živčen. Midva ta mesec redno skoraj vsak dan sigurno pa vsak 2 dan tako da upam da se bo prijelo oz. da se je že.

hvala in držim pesti  za vse.

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.