buča
|
včeraj je prišla neka gospa,ki nam je zmerila spalnico...sevanja,te vodni tokovi,pa kozmično nekaj pa hoferjev križ....itd....v tej sobi sva 27 let spale skupaj s sestro,obrnjene v pravop smer,proti severu in na tistem delu ni bilo sevanj.Prav tako ni sevanj na tistem delu,kjer je bila včasih Pikina posteljica.Sedaj smo kupili večjo posteljo za Piko,katera se tišči najine,francoske(tri v vrsto ).Pika vedno spi pri meni,ker moj ponoči vedno dela...in ravno na tistem delu,kjer imava midve glavo(bolj PIka)je Hoferjev križ...tamala mi nikoli ne spi dobro,vedno se premetava,in se stiska k meni,kar rine me stran...kadar je zaspala,sem jo dala vedno malo stran,da sem tudi sama imela dovolj prostora in ravnoi tja sem jo dajala-na Hoferjev križ.Gospa je dobila tudi vodne tokove in kozmično ne vem kaj,vse na francoski postelji.(Zanimivo,da tam,kjer je Hoferjev križ,sva s sestro imeli omaro in vnjej je velikokrat ležala naša mačka-negativno polje!) Sedaj sem naročila blazino,ki te varuje in zdravi-je svinjsko draga(140krat190=122 čukov) Kaj pa ve mislite o tem,ali jo ima katera doma? Na navodilih piše,da ni za nosečnice z rizično nosečnoistjo,zakaj? Ali katera pozna Zmago Turka,zdravnika iz Maribora? No,sem se razpisala...aja,če imate doma kakšno blazino,kakšni so občutki sedajk,ko jo imate?
|