Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
merjenje MV / raziskava na GK 6.9.2004 21:23:22
|
|
|
|
viva
|
Jaz sem bila na merjenju MV prvič v 20.tednu in me je poslala moja G. ker se ji je zdelo da imam prekratek MV in je želela še drugo mnenje. Merili pa so mi še kako se krči maternica v okviru raziskave in so me sami prosili če bi prišla še enkrat v 31.tednu. Kot "nagrado" da si pripravljena sodelovati, pa ti naredijo še UZ in merjenje MV. Glede na to da si v 25.tednu, mislim da še ni prepozno. Za info. lahko pokličeš 01/430 28 00, 522 60 54. Meni je vpisala vse še v materinsko, ampak po moje lahko rečeš da ti ne. Upam, da sem ti bila kaj v pomoč. lp, viva
|
|
|
|
merjenje MV / raziskava na GK 7.9.2004 13:42:38
|
|
|
|
krauca
|
Mislim, da se merjenje MV za potrebe raziskave GK in ocene prezgodnjega poroda dela od 22t 1/7 do 24 7/7 (v okviru te raziskave). Poleg ti izmerijo še aktivnost maternice. Jaz tega nisem hotela, zato sem se naročila samo na merjenje MV (z UZ). & niso delali problemov (je zastonj v okviru te raziskave). Rezultate so mi vpisali v materinsko knjizico. LP K.
|
|
|
|
merjenje MV / raziskava na GK 7.9.2004 14:38:46
|
|
|
|
krauca
|
Meni je dr. Kavšek (ki sodeluje pri tej raziskavi) rekel, da se lahko naredi tudi kasneje (po 24t), s tem da so potem rezultati bolj informativne narave. Če ti ugotovijo skrajšan MV v času od 22-24t se baje da še nekaj narest ... mam doma "listek-brošurco" kjer je natančno pisalo kaj in kako je s tem. Če kera želi ji ga lahko scaniram in pošljem na e-mail ...
|
|
|
|
merjenje MV / raziskava na GK 7.9.2004 15:11:57
|
|
|
|
Smeja
|
Krauca, če si toliko dobra se priporočam.:bravo: (smeja@email.si) Sem danes klicala, pa se ali nihče ne javi ali pa je zasedeno..:zmeden: zdaj pa ne vem, ali naj se sploh še matram...??
|
|
|
|
merjenje MV / raziskava na GK 7.9.2004 15:40:36
|
|
|
|
krauca
|
na tistem mojem listku je navedena tel. st. kjer se lahko narocis (mislim pa, da samo dolocene ure: 8-10, se mi zdi). ti jutri posljem. LP K.
|
|
|
|
merjenje MV / raziskava na GK 8.9.2004 8:25:55
|
|
|
|
krauca
|
Sem vama poslala. Ce ni prislo javita. LP K.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?